Остават броени дни до честванията за 50-годишнината на Костинброд

3434 преглеждания

Вижте празничната програма

На 17 септември, Костинброд ще отпразнува 50-тата годишнина от обявяването си за град. Юбилеят на града ще бъде честван с богата и разнообразна четиридневна програма, която ще предложи редица забавления.

✨ Ден 1: ✨14 септември: Откриване на юбилейните тържества с турнир „Силата, красотата, бързината и мисълта“. Следва концертна програма с гост-изпълнители: Бисера и Лидия, Торино и Пашата, Папи Ханс;

✨ Ден 2: ✨15 септември: Дефиле с народни носии по ул. „Славянска“ с участието на самодейците от община Костинброд, предвождани от оркестър „100 каба гайди“. Следва културна програма с гост-изпълнители: Петя Панева и маестро Митко Денев, Галена и Миле Китич;

✨ Ден 3: ✨16 септември: Първият учебен ден! Денят, посветен за децата от общината с кулинарен уъркшоп и цирк с представлението „Cartoon Circus“.

✨ Ден 4: ✨17 септември: Празникът на град Костинброд ще бъде отпразнуват с представянето на ХИМН за град Костинброд от симфоничния оркестър на БНР, изпълняван от бас-баритона Хари Драганов, по текст и музика на Владимир Джамбазов от Съюза на българските композитори. Следва концертна програма с гост-изпълнители: Дара и Васил Найденов. За финал на празника на града, небето ще се озари от дрон и лазарно шоу, и празнична заря!

Всички събития ще се проведат на стадион „Белица“, Първи район, град Костинброд.

Празнична програма Костинброд


Източник и снимка: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук