Още една бързо развиваща се компания в община Костинброд с престижен сертификат от БАИ

305 преглеждания

Още една бързо развиваща се фирма в община Костинброд вече е притежател на престижен сертификат от Българска агенция за инвестиции /БАИ/. Това е компанията „Интерион“ АД /Нукрема/, която получи септификат за инвеститор клас „А“ от БАИ.

„Интерион“ АД е основана през 2001г. с участието на INTERIA, Гърция, дъщерно дружество със 100% участие на ION – водещ производител на шоколад и други сладкарски изделия в Гърция. Дружеството се намира в град Костинброд, където са разположени централният офис и производствената база. „Интерион“ АД разширява своите продажби и дистрибуторска мрежа, като покрива целия български пазар със своите офиси в градовете Костинброд, Пловдив и Варна. Компанията изнася за Република Сърбия, Румъния и други държави. „Интерион“ АД е горд носител на наградата „Супер бранд на годината“. А от началото на април и носител на сертификат клас А.

Изпълнителният директор на БАИ – Богдан Богданов връчи сертификата на Емануил Скарамагас – изпълнителен директор на Интерион АД /Завод за производство на течен шоколад Nucrema в гр. Костинброд/.

Във връзка с получения сертификат от страна на „Интерион“ АД са предприети действия за изграждане на довеждаща инфраструктура и община Костинброд ще изгради улиците „Обора“ и „Шести септември“ във вече оформящата се „Индустриална зона 3“ в града.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук