Още една голяма инвестиция в Индустриална зона Костинброд

729 преглеждания

Евромастер Импорт-Експорт със складова база в индустриалната зона

На 9 септември, в Индустриалната зона Костинброд, намираща се на ул. „Император Константин Велики“, се проведе церемония по първа копка на компания – „Евромастер Импорт-Експорт” ООД. Обектът е с размери 20 хил. кв. м., като имотът е предназначен за складова база.

Отец Николай от храм „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Костинброд освети обекта с молитва за здраве на всички присъстващи и служители на компанията. Събитието уважиха: Трайко Младенов – кмет на община Костинброд, архитект Веселин Клянев – главен архитект на община Костинброд, Симеон Спасов –  кмет на село Голяновци, съдружници на компанията и гости, сред които и Спас Шопов – собственик на имота.

Кметът Младенов приветства всички присъстващи като разказа за началото на индустрията в град Костинброд, благодарение на първия завод на гара Костинброд от неговия създател д-р Никола Чилов. Кметът поздрави собствениците на компанията Мохамад Реда Баша и Махмуд Хасан Баша, като ги увери, че бизнесът на територията на общината се развива с бързи темпове. Кметът обеща пълноценно сътрудничество и подкрепа, защото община Костинброд защитава интересите на общността и бизнеса на нейна територия.

1

2

3

Мисията на „Евромастер Импорт-Експорт” ООД още от нейното създаване е да произвежда, доставя, развива и обогатява гамата от предлагани ръчни и електро и пневматични инструменти, като ефективно задоволява потребителското търсене, спазва европейските стандарти за качество и осигурява конкурентни цени. Корпоративният успех и устойчивост на компанията се базира на приемственост в начина на действие, дългосрочна стратегия, адаптивност и гъвкавост.

Евромастер Импорт Експорт” ООД притежава добре развита дистрибуторска мрежа с национално покритие, собст­вени магазини и добре функционираща сервизна мрежа – централен сервиз и над 40 регионални сервизи в цялата страна.

Фирмата обслужва както вътрешния, така и външни пазари. В България компанията продава успешно в международни търговски вериги; всички местни строителни хипермаркети, както и директно обслужвани търговски обекти в цялата страна. Евромастер притежава представителни магазини в различни части на България.

Новият проект на фирмата е складова база, която ще допринесе за развитието на икономиката в региона и ще създаде нови възможности за заетост на местно ниво.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук