Седмичен хороскоп: 02 – 08 септември

4403 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен тази седмица може да бъде напрегната. Първата половина на седмицата може да бъде свързана с влошаване на здравето. Постарайте се да бъдете по-внимателни към въпросите, свързани с храненето. Некачествени и несвежи продукти могат да причинят стомашно-чревни разстройства. Също така, не злоупотребявайте с употребата на лекарствени препарати. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с липса на пари. Възможно е спешно да ви потрябва определена сума, която няма да имате на разположение. Въздържайте се от посещение на игрални клубове и не се увличайте по хазартни игри - това може да доведе до значителни загуби. Може да се засили нуждата ви да поддържате перфектен ред. Въпреки това, подобен перфекционизъм, доведен до фанатизъм, може да стане причина за нервни и физически разстройства. Постарайте се във всяка работа и във всяко начинание да запазите чувство за мярка и не забравяйте за здравето си. Задължително е да редувате работа и почивка - това е основата на вашето стабилно и работоспособно състояние.

♉ ТЕЛЕЦ: За представителите на зодия Телец тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата влюбените може да не са напълно уверени в надеждността на поведението на своя любим човек. Не бива да се доверявате на мнението на приятели и приятелки – тяхната роля в романтичните ви отношения в момента не може да се нарече положителна. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с увеличена нужда от осъзнаване на собствената значимост. Ако сте млади и живеете с родителите си, опитът да направите нещо по свое усмотрение може да срещне препятствия. При своеволни постъпки без обсъждане с родителите, може да възникне конфликтна ситуация. Постарайте се да се държите по-дипломатично и най-острите въпроси е по-добре да отложите за по-спокойно време. Основен приоритет за влюбените трябва да бъдат отношенията ви с любимия човек, а останалите контакти могат да останат на заден план. Това е особено важно, ако някой от вашите приятели критикува вашия любим човек.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата може да се наложи да балансирате между основната си професия и семейните задължения. Положението в семейството ви може да изисква да си тръгнете по-рано от работа, за да се справите с домашните задачи. В същото време, началниците ви може да не са доволни от честите ви отсъствия, което да се отрази негативно на оценката на вашите професионални качества. Постарайте се да разпределите времето си между семейството и кариерата така, че да запазите оптимален баланс. Втората половина на седмицата може да бъде неблагоприятна за нови контакти. Опитът да се запознаете с някого може да завърши неуспешно, или новите познанства може да оставят негативно впечатление. Изключително нежелателно е да се запознавате със случайни хора по време на пътувания. Откровените разкази за личния ви живот може да се обърнат срещу вас, защото светът е по-малък, отколкото изглежда на пръв поглед.

РАК: За представителите на зодия Рак тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата е по-добре да не планирате нови запознанства и пътувания. Общуването с околните през този период може да бъде изпълнено със случаи на измама, несериозност и недоразумения. Бъдете по-внимателни при работа с документи. Възможно е да изгубите важни документи и време в тяхното търсене. В същото време, през втората половина на седмицата отношенията ви с някои приятели може да се влошат. Повод за напрежение в приятелските ви контакти могат да бъдат неизпълнени финансови задължения или молби за заем. Освен това, може да се сблъскате с неочаквани инциденти по време на пътувания. Вероятността за нарушения на правилата за движение по пътищата и съответните неприятни разправии с представители на КАТ се увеличава. Не са изключени глоби и други финансови загуби.

ЛЪВ: За представителите на зодия Лъв тази седмица може да бъде напрегната. Първата половина на седмицата може да бъде свързана с увеличаване на нестабилността, дори до форсмажорни обстоятелства. Възможно е това да бъде свързано с големи разходи или финансови загуби. Бъдете по-внимателни при разплащания в магазини и на пазари, и не носете със себе си големи суми пари. През втората половина на седмицата може да проявите себе си като неординарни и доста непредсказуеми личности. Ако от дълго време полагате усилия да постигнете някаква важна за вас цел, сега може да се сблъскате с неочаквано препятствие. Възможно е да се изправите пред някои финансови ограничения. Ако сте планирали да направите някаква покупка, може да откриете, че нужната ви вещ е значително поскъпнала. Като цяло, тези дни могат да бъдат свързани с намаляване на енергийния потенциал, отслабване на имунната система и, като следствие, повишена вероятност от развитие на инфекциозни заболявания.

ДЕВА: За представителите на зодия Дева тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата основният проблем може да бъде неувереността в надеждността на партньора. Ако сте в брак, поведението на партньора може да бъде източник на безпокойство. Може да имате усещането, че партньорът ви крие нещо, не казва всичко или ви мами. Не бързайте да правите изводи, възможно е всъщност нещата да не са толкова лоши, колкото си представяте. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с възможни нарушения на закона и последствията от тях. Това е особено важно за тези, които шофират и могат да нарушат правилата за движение. Помнете за своята репутация и я пазете над всичко друго, включително пари и изгоди. Именно на вашата репутация може да бъде нанесен удар в този период. Постарайте се да плащате навреме сметките по кредити и за комунални услуги.

ВЕЗНИ: За представителите на зодия Везни тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата може да ви липсва увереност в себе си. Възможно е да почувствате, че някой или нещо ограничава вашата активност, сякаш ви слагат пречки по пътя. Освен това, това може да не е само субективно усещане, а реално ограничение. Например, здравословното ви състояние може да се влоши и да ви попречи активно да се занимавате с планираните задачи. Въздържайте се от тайни дейности. През втората половина на седмицата може да сте склонни към доста рисковано и авантюристично поведение. Това може да доведе до прибързани действия и повишен риск от наранявания. Бъдете по-внимателни при провеждане на спортни тренировки или участие в спортни състезания с елементи на силови борби. Също така, не поемайте отговорност за управлението на чужди или взети на заем пари – това може да доведе до загуби.

СКОРПИОН: За представителите на зодия Скорпион тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата може да възникнат недоразумения в отношенията с приятели. Възможно е да се появи информация, която ще бъде погрешно разтълкувана и това да стане причина за неразбирателства. Ако поддържате любовна връзка от дълго време, тези дни не сте застраховани от конфликтна ситуация. Причината може да бъде вашето желание да прекарате време с приятели без присъствието на любимия човек. Щом такова желание се появи, може да почувствате, че любимият не иска да ви пусне на събиране и иска да ви държи под контрол. През втората половина на седмицата разногласията в партньорските отношения може да се засилят. Стремете се да избягвате преки конфликти, тъй като в момента нямате ефективни методи за въздействие.

СТРЕЛЕЦ: За представителите на зодия Стрелец тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата може да се наложи да вложите много усилия и време в професионалната си дейност. Това е особено вероятно, ако сте ограничени във времето за изпълнение на планирани задачи и трябва да завършите някакъв проект. Може да почувствате засилване на напрежението както в семейната среда, така и в кариерата. Възможно е обстоятелствата да се стекат така, че да се наложи да отделите повече внимание на работата, но това да е за сметка на домашните задължения. От друга страна, ако увеличите времето за семейството, може да пропуснете някои важни задачи на работа. Изходът от тази ситуация е един: да увеличите темпото, въртейки се като катерица в колело между дома и работата. През втората половина на седмицата се опитайте да не вземате решения самостоятелно, без да се консултирате със семейството. Влошаването на здравето може да ви попречи да се справите с планираните задачи.

КОЗИРОГ: За представителите на зодия Водолей тази седмица може да бъде напрегната. Първата половина на седмицата може да е свързана със спад в енергийния потенциал. Може да почувствате отслабване на енергийния тонус. Например, да усещате по-често умора, да ви е нужно повече време за почивка, а възстановяването на силите ще става по-бавно. Това може да доведе до недостиг на финансови ресурси. Парите за вас са нови възможности и ако тези възможности се стесняват, оптимизмът ви ще намалее. Опитайте се да не заемате и не давате пари на заем. Не правете неща, които могат да увеличат риска от загуба на пари. През втората половина на седмицата вашите семейни и брачни отношения може да се окажат в зоната на проблемите. От страна на партньора може да има непредсказуеми постъпки, което да внесе обща нестабилност в семейния живот.

ВОДОЛЕЙ: За представителите на зодия Риби тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата не се препоръчва да се занимавате с изясняване на отношенията с членовете на семейството. В момента може да имате трудности с обективното възприемане на реалността и да се окажете в плен на погрешни представи и илюзии. Тези дни са характерни с усещане за мъгла и обърканост в разбирането на същността на нещата. Освен това, може да проявите излишна непокорност при изграждането на партньорски отношения. Партньорът ви в брака може да бъде готов на компромиси. Препоръчително е и вие да направите съответните насрещни стъпки. В противен случай, разногласията в брака могат да се засилят. Втората половина на седмицата е доста напрегнато време за контакти с приятели и познати. Опитайте се да избягвате спорове по битови въпроси със съседи. Пазете нервната си система от стрес.

РИБИ: За представителите на зодия Риби тази седмица може да бъде напрегната. През първата половина на седмицата не се препоръчва да се занимавате с изясняване на отношенията с членовете на семейството. В момента може да имате трудности с обективното възприемане на реалността и да се окажете в плен на погрешни представи и илюзии. Тези дни са характерни с усещане за мъгла и обърканост в разбирането на същността на нещата.

Освен това, може да проявите излишна непокорност при изграждането на партньорски отношения. Партньорът ви в брака може да бъде готов на компромиси. Препоръчително е и вие да направите съответните насрещни стъпки. В противен случай, разногласията в брака могат да се засилят. Втората половина на седмицата е доста напрегнато време за контакти с приятели и познати. Опитайте се да избягвате спорове по битови въпроси със съседи. Пазете нервната си система от стрес.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук