Седмичен хороскоп: 14 – 20 октомври

2807 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: В началото на седмицата представителите на зодия Овен могат да усетят романтично настроение. За тези, които са в брак и са се сблъскали с рутината, притъпяваща чувствата, може да настъпи съживяване и обновление на емоциите. Това ще доведе до хармония в брака, преодоляване на всякакви кавги и обиди, тъй като всички въпроси ще се решават на основата на любов и взаимно разбирателство. Препоръчително е да прекарвате повече време в обществото, да посещавате празнични събития, концерти, клубове и дискотеки. Също така ще постигнете успехи в творчеството, обучението и придобиването на нови контакти. В средата на седмицата може да се сблъскате със сложна финансова ситуация. Опитайте се да се въздържате от вземане на решения, свързани с покупко-продажба на имоти. Трудността на този момент е в това, че няма да имате яснота какво точно трябва да направите, за да подобрите финансовото си състояние. Затова е по-добре да не предприемате радикални действия в областта на финансите. Втората половина на седмицата ще бъде успешна за тези, които се занимават сериозно с духовни практики и полагат усилия за постигане на хармония между душата и тялото. Полезно е да се занимавате с йога, цигун, да четете мантри, да правите автогенни тренировки и да изучавате книги по психология. Действайки чрез тайни методи, ще постигнете много по-големи резултати.

♉ ТЕЛЕЦ: В началото на седмицата представителите на зодия Телец могат да постигнат успех в деловата сфера. Благодарение на своята практичност и трудолюбие ще успеете да укрепите финансовото си положение. Добре е също да обърнете максимално внимание на семейството си. На първо място, трябва да се погрижите за удовлетворяване на материалните нужди на семейството и подобряване на битовите условия. Ще успеете да регулирате отношенията с членовете на семейството, като например да се договорите за разпределението на задълженията между тях. В средата на седмицата могат да възникнат странни и двусмислени отношения с партньора. От една страна, ще имате някои съмнения относно искреността на намеренията му, но от друга, в дълбочина ще бъдете склонни да пренебрегвате съмнителните моменти. Опитайте се да се доверите на брачния си партньор и нещата постепенно ще се нормализират. Втората половина на седмицата може да бъде изключително хармонична за партньорските отношения. Ако досега не сте успявали да постигнете взаимно разбиране с партньора, сега е идеалният момент отново да опитате да установите контакт. Любовта, уважението и грижата ще бъдат основата на тези отношения.

БЛИЗНАЦИ: В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци може да се насладят на благоприятен период за творческа реализация. Ще бъдете способни на неочаквани и оригинални действия. Възможно е да откриете за себе си ново увлекателно занимание. Нуждата от общуване ще бъде един от основните мотиви на вашето поведение. Най-интересните запознанства може да се случат по време на пътуване или в транспорта. Необвързаните могат да срещнат интересен човек, с когото да започнат вълнуваща романтична история. В любовните отношения ви очакват признания, подаръци и изненади. В средата на седмицата може да се влоши вашето здравословно състояние. Възможно е да почувствате спад в енергийния си тонус, което да доведе до отслабване на имунитета. Бъдете внимателни към простудни заболявания, обличайте се според времето и дръжте краката си на топло. Избягвайте енергийни напитки, тъй като те могат да влошат ситуацията. Една от проблемните теми през седмицата може да бъде известен хаос в делата. Ще ви бъде по-трудно да се организирате, за да въведете ред както в основната работа, така и у дома. През втората половина на седмицата обаче ситуацията със здравето и делата ви може да се подобри. Най-успешната тема ще бъдат вашите професионални постижения, където ще постигнете значителен напредък.

РАК: В началото на седмицата представителите на зодия Рак могат да се радват на подобрение на финансовото си положение. Могат да постъпят пари от няколко източника: от основната работа, от частна дейност или дори от роднини. Това ще разшири значително вашите възможности за покупки. Семейната атмосфера ще бъде хармонична, и общуването с родителите и представителите на по-старото поколение ще бъде лесно и приятно. Това е подходящ момент за обсъждане на въпроси, свързани с наследство. В средата на седмицата любовният ви живот може да премине през сложен и нееднозначен период. Ако наскоро сте се запознали и започнали връзка, може да ви се стори, че сте срещнали своя идеал. Въпреки това, не бързайте да се заблуждавате. Възможно е в момента да сте склонни към самоизмама и да си изграждате идеален образ в ума. Не се доверявайте на моментните силни емоции, защото те могат бързо да угаснат. Също така, това не е най-доброто време за празно прекарване на време в компанията на приятели и познати. През втората половина на седмицата обаче влюбените могат да изпитат много радостни и щастливи моменти. Добре е да посещавате тържествени събития с музика и веселие. Също така това е прекрасно време за творчески занимания, колекциониране и хобита.

ЛЪВ: В началото на седмицата представителите на зодия Лъв, ще се наситят на много контакти. Ще можете напълно да реализирате своите интелектуални и предприемачески способности. Успехите ще са на страната на тези, които изкарват пари с ума си и същевременно са независими от началството, свободни предприемачи. Използвайте това време за изграждане на полезни социални, приятелски и делови връзки. Приятелските контакти могат да се активизират. Добре е да се заемете с планиране. В средата на седмицата може да се чувствате разкъсани от грижи и задължения у дома и на работа. Може да има нужда от вас навсякъде. Нуждата да прекарвате повече време със семейството става приоритетна. Затова в случай на дилема, изборът е очевиден – семейството е по-важно. Интересното е, че у дома, по странно стечение на обстоятелствата, също може да започне да се разваля битовата техника, и всичко това ще изисква вашето внимание. През втората половина на седмицата обстановката в семейството може да се подобри и най-острите въпроси могат да отпаднат от дневния ред. В отношенията с членовете на семейството и близките роднини ще цари мир и пълна хармония. Значим положителен фактор за това може да бъде общото подобрение на финансовото положение в семейството и някои приятни покупки за дома.

ДЕВА: В началото на седмицата представителите на зодия Дева трябва да проявят инициатива. Най-успешната посока за реализирането на способностите ви в обучението и придобиването на нови знания. Сега имате добри шансове да повишите авторитета си чрез морално-етично поведение. Дългите пътувания и пътешествия също ще са успешни. Използвайте това време за всестранно личностно развитие – както физическо, така и интелектуално. Имате шанс да повишите нивото на самооценката си, за да се чувствате по-уверени в различни житейски ситуации.

В средата на седмицата, по възможност, се старайте да избягвате активни контакти с околните. В момента нараства вероятността от измами и неприятности от страна на хората около вас. Увеличава се делът на невярната информация, която ще бъде трудно да разпознаете, и ръководейки се от нея, рискувате да допуснете грешки. Във втората половина на седмицата обаче настъпва благоприятно време за разширяване на кръга от познанства. През това време ще усетите засилена нужда от общуване и с удоволствие ще влизате в контакти с околните. Ще проявите жив интерес към всичко, което се случва с приятелите, познатите и роднините, и скоро ще станете отлично информирани за всичко което се случва в живота им.

ВЕЗНИ: В началото на седмицата представителите на зодия Везни може да са насочени към обновление и реализиране на най-перспективните си идеи. Можете да строите смели и амбициозни планове. Сега не е време за размисли и анализ на миналото. Основното и най-успешно направление за вас е бъдещето. Мислете за него и работете, за да го приближите. Най-стратегически правилното вложение в бъдещето ви е образованието, както и натрупването на знания и умения, които ще ви позволят да решавате задачи от по-висока позиция в бъдеще.

В средата на седмицата настъпва много отговорно време за вземане на финансови решения. Може да се окажете под влияние на илюзии относно целесъобразността на определени покупки и да бъдете склонни да похарчите значителни суми за стоки, които по-късно ще се окажат ненужни. Затова е добре да направите пауза в големите покупки. През втората половина на седмицата ще можете да проявите най-добрите си делови качества. Финансовото ви положение може постепенно да се подобрява, а покупките, които направите, да се окажат много практични и полезни. Процесът на пазаруване може да стане за вас увлекателно и приятно занимание.

СКОРПИОН: В началото на седмицата представителите на зодия Скорпион могат да усетят всеобхватна подкрепа за постигане на кариерни висоти. Дори ако нямате амбиции за кариерно израстване, все пак могат да настъпят позитивни промени в посока повишаване на статуса. Но за това ще са необходими вашите осмислени и целенасочени усилия. Освен перспективите за професионален растеж, е възможно да успеете да повишите и социалния си статус. Например, това може да е свързано с някакво лично постижение, като победа в творчески конкурс или спортно състезание. В средата на седмицата най-проблемната тема могат да станат партньорските отношения. Може да се появят съмнения относно честността и искреността в поведението на партньора. Не се опитвайте да измъкнете пълната и безусловна истина от брачния партньор. Опитът за откровен разговор и "извеждане на партньора на чисто" е обречен на неуспех.

През втората половина на седмицата може да се засили оптимистичното ви настроение и да се прояви личното ви обаяние. Възможна е смяна на имиджа. Този период е свързан с повишаване на самооценката ви. Ако сте влюбени, чувствата ви ще се усилват, носейки много радостни мигове. Дарявайте любимия си човек с внимание, нежност и грижа, но се въздържайте от подаръци.

СТРЕЛЕЦ: В началото на седмицата представителите на зодия Стрелец е добре да се въздържат от лични инициативи и да оставят събитията да се развиват сами. Колкото по-малко се намесвате в ход на събитията, толкова по-добре ще вървят делата ви. Най-очевидният пример за това е свързан с партньорските отношения. Нека вашият партньор в брака или бизнеса да прави всичко, което желае. В резултат на това всичко ще бъде направено с полза за вас. Това е продуктивно време за общуване в интернет. Възможно е да се запознаете и сприятелите с интересни хора в социалните мрежи или на интернет форуми. Делата ще вървят успешно за онези, които са ангажирани с учене. В средата на седмицата може да се сблъскате с външни ограничения. По някакви причини, може да не успеете да действате свободно. Не е изключено да почувствате влошаване на самочувствието. Във втората половина на седмицата може да се засили потребността ви от спокойно прекарване на времето. Опитайте се да намерите време и място, за да бъдете на уединение, където никой да не ви безпокои и не ви отвлича. Ако нямате отделно жилище, просто по-често се разхождайте в уединение сред природата, в парка или в гората. Когато се окажете сами със себе си, много скоро ще можете да възстановите душевното и емоционалното си равновесие, след което спокойно да се върнете към ежедневието си.

КОЗИРОГ: В началото на седмицата представителите на зодия Козирог трябва да поставят бизнес активността на първо място, а личния живот да оставят на втори план. Най-успешното направление, в което можете да насочите усилията си, е свързано с професионалната дейност и кариерата. Възможно е вашият добросъвестен труд да бъде забелязан и оценен от ръководството. Препоръчително е да си поставите значима цел, за да направите дейността си по-смислена и резултатна. В средата на седмицата отношенията с някои приятели могат да се усложнят. Някои събития може да ви накарат да се усъмните в искреността на намеренията на приятелите. Но не бързайте с прибързани изводи — възможно е вие самите да сте жертва на собствените си заблуди. Освен това, ако имате любим човек, може да се прояви скрито съперничество между него и някой от приятелите ви. През втората половина на седмицата ситуацията с приятелите ще се подобри. Препоръчително е да прекарвате повече време в компанията на приятели и съмишленици. Това ще ви помогне да намерите правилни решения на жизнените си ситуации. Възможно е да почувствате, че някои от вашите дълбоко желани мечти започват да се сбъдват сами, без особени усилия от ваша страна.

ВОДОЛЕЙ: В началото на седмицата за представителите на зодия Водолей настъпва благоприятен период за романтични отношения и творческа самореализация. Влюбените могат да започнат да се замислят за годеж. Може да получите предложение за брак от любимия човек и да се колебаете в себе си и своите чувства. В семейството е удачно да обсъждате всякакви въпроси с партньора и да достигате до компромисни решения, което ще помогне за преодоляване на някои кризисни теми в съпружеския ви живот. В деловото партньорство също всичко ще върви добре. В средата на седмицата може да се отвори перспектива за кариерно израстване. Може да получите предложение за нова работа с по-висок статус. Но не всичко е толкова еднозначно. Преди да вземете решение относно новото назначение, съветвайте се с членовете на семейството. Не е изключено перспективите ви да не зарадват вашите близки, тъй като те се интересуват не само от увеличаването на доходите ви, но и от това да отделяте повече време на семейните задължения. Във втората половина на седмицата може да намерите компромис между интересите на семейството и кариерата. Вашите доходи могат да нараснат, а вие да преуспеете в делата и решаването на материални проблеми. Това е добро време за вземане на финансови решения относно крупни покупки.

РИБИ: В началото на седмицата представителите на зодия Риби трябва да отделят повече внимание на семейния живот. Възможно е през това време да направите крупна покупка за дома на кредит, например нова мебел или скъпа битова техника. Отношенията в семейството ще са топли и уважителни. Ако имате близки възрастни роднини, може да обсъждате въпроси, свързани с наследство, и да започнете да оформяте необходимите документи. В средата на седмицата е препоръчително да се въздържате от нови запознанства, особено виртуални на форуми и в социалните мрежи. Причината е, че в момента може да бъдете много доверчиви и да ви е трудно да оценявате критично реалността, което да ви направи жертва на измама. Във втората половина на седмицата делата в учебната сфера могат да се развият много добре. Студентите и учениците ще имат възможност да подобрят отношенията си с преподавателите и да увеличат успеваемостта си. Това е изключително важно време за младежите, които формират своите морално-етични норми на поведение. Възможно е в обкръжението ви да попадне човек, от когото бихте искали да черпите вдъхновение. Освен това е добро време за доверителен разговор с мъдър човек, когото считате за свой наставник и учител.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук