Седмичен хороскоп: 19 – 25 август

4882 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: До средата на седмицата може да изпитате влошаване на здравословното си състояние. Бъдете по-внимателни към храненето си, тъй като нискокачествената или остаряла храна може да доведе до проблеми с храносмилането. Избягвайте прекомерната употреба на лекарства, тъй като тялото ви може да реагира неблагоприятно на тях, а нервната ви система може да е особено чувствителна към външни стимули. Интензивните контакти с приятели също могат да ви изтощят. Те може да търсят вашата помощ за своите дела, което да доведе до пренебрегване на вашите собствени задачи. В края на седмицата ви очакват много приятни моменти, особено за тези, които са влюбени. Възможни са приятни изненади, любовни признания, срещи и подаръци, които ще укрепят и задълбочат вашата романтична връзка. Това е също така подходящ момент за укрепване на връзката с децата, като може да откриете в себе си талант за преподаване и наставничество.

♉ ТЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата влюбените може да се почувстват несигурни относно поведението на своя партньор. Опитите ви да разберете динамиката на връзката могат да доведат до объркване. Избягвайте да се доверявате на мненията на приятели и познати, тъй като тяхното влияние върху вашите романтични отношения в момента може да бъде отрицателно. Освен това, може да се сблъскате с финансови предизвикателства, тъй като през тези дни е възможно рязко увеличение на разходите. Бюджетът ви може бързо да бъде изчерпан поради различни, както субективни, така и обективни причини, като например материални загуби или повреди на домакински уреди и превозни средства, което ще наложи спешно намиране на допълнителни средства. Съветът е да избягвате да правите скъпи подаръци на любимите си хора и децата, тъй като подобни разходи може да се окажат напразни. В края на седмицата се препоръчва да обърнете внимание на дома си. Вашето естетическо чувство и дизайнерски умения ще бъдат в пълния си разцвет, така че всяка промяна, която направите в дома си през тези дни, ще ви радва за дълго време

БЛИЗНАЦИ: През първата половина на седмицата може да се окажете раздвоени между служебните задължения и семейните грижи. Ситуацията в семейството може да наложи да си вземете отпуск по-рано от планираното, за да се погрижите за болни роднини или родители, или да съпроводите детето си до болница или ваканционен лагер. В същото време началниците ви може да не одобрят вашето отсъствие, което да повлияе негативно на тяхната оценка за професионалните ви качества. От друга страна, ще имате много идеи и енергия, което може да доведе до динамични промени в ключови аспекти от живота ви. Вие самите може да бъдете инициатор на тези промени, но това ще изисква значителни усилия, спорове и защита на интересите ви. Тези усилия, макар и трудоемки, могат да доведат до значими и положителни промени в живота ви. Все пак, не са изключени конфликтни ситуации с непредсказуеми последици за бъдещите ви взаимоотношения. В края на седмицата ви очакват нови запознанства с приятни хора, които могат да внесат положителни емоции в живота ви.

РАК: През първата половина на седмицата е добре да избягвате нови запознанства и пътувания. Комуникацията с околните може да бъде затруднена от случаи на измама, ненужни разговори и недоразумения. Има риск да оцените погрешно мотивите на поведението и думите на хората около вас, приписвайки им значения, които не съответстват на действителността. Бъдете особено внимателни при работа с документи, тъй като има вероятност да изчезнат важни документи и да загубите време в тяхното търсене. Може да изпитате вътрешно безпокойство и противоречиви чувства. От една страна, ще ви се иска да предприемете активни действия, но външните обстоятелства може да ограничават вашата активност, пречейки ви да постигнете реален напредък. Обърнете внимание на здравето си – настинките, придружени с висока температура, могат временно да ви извадят от активния живот. Шофирайте внимателно, тъй като нарушенията на пътя може да доведат до глоби. В края на седмицата ще имате възможност да постигнете успех в духовните практики. Уроците по йога и медитация ще бъдат особено полезни. Това също е подходящо време за покупка на лични вещи, особено модерни дрехи и бижута, които ще ви донесат удоволствие и удовлетворение.

ЛЪВ: Първата половина на седмицата може да ви донесе финансови затруднения. Може да изпитате временна липса на пари, което да доведе до неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете особено внимателни при разплащания в магазини и пазари, и избягвайте да носите големи суми пари със себе си, за да не станете жертва на кражба или измама. Възможно е форсмажорни обстоятелства да ви принудят да похарчите значително повече от планираното, което да направи тези дни доста нестабилни. Жаждата за промяна и обновление може да ви подтикне към радикални действия. Тези промени могат да засегнат както вашия вътрешен свят, така и външните обстоятелства около вас. Кръгът ви на общуване също може да се обнови, като в живота ви навлязат много нови хора. В края на седмицата ще имате възможност да добавите нови щрихи към своя имидж. Вашето естетическо чувство и безупречен вкус ще изискват реализация, и най-добрият начин да го изразите ще бъде чрез грижата за вашия външен вид—лице, тяло и дрехи.

ДЕВА: През първата половина на седмицата може да се сблъскате с неувереност относно надеждността на своя партньор. Ако сте в брачен съюз, поведението на партньора ви може да породи безпокойство и съмнения. Опитите да разберете неговите мотиви, които могат да бъдат объркващи и дезориентиращи. Въпреки това, не бързайте да правите прибързани изводи, тъй като е възможно ситуацията да не е толкова сериозна, колкото ви се струва. Може да имате усещането, че партньорът ви крие нещо или не е напълно откровен с вас, но това може да се окаже плод на вашите притеснения. В бизнес партньорствата също не е най-подходящото време за подписване на нови споразумения, тъй като могат да възникнат сериозни противоречия. В професионалната сфера е възможно да се сблъскате с бързи промени, които да засегнат вашата кариера. Вашата компания или институция може да претърпи структурни промени, включително промени в персонала, което да доведе до несигурност относно вашата служебна позиция. Възможни са и внезапни промени в отношенията ви с висшестоящите. В края на седмицата е препоръчително да прекарате повече време в уединение. Това ще ви помогне да обработите спокойно събитията, които са се случили, и да намерите вътрешно равновесие.

ВЕЗНИ: През първата половина на седмицата може да се сблъскате с липса на самочувствие и усещане за ограничения. Може да ви се струва, че някой или нещо пречи на вашата активност и ви затруднява да напреднете. Това усещане може да не е просто субективно, а да отразява реални препятствия. Например, възможно е здравето ви да се влоши, което да ви попречи да се занимавате с планираните си дейности. В такъв случай е препоръчително да избягвате вземането на важни решения, ако не сте уверени в способностите си, и да се въздържате от тайни действия. Опитайте се да прекарвате повече време в компанията на другите хора и избягвайте дълги периоди на самота. Тази седмица може също да донесе усложнения в правната сфера. За да избегнете неприятности, е важно стриктно да съобразявате действията си с нормите на закона, както в социалния живот, така и при спазването на правилата за движение. Допълнително напрежение може да възникне в областта на образованието. Трудности при ученето, проблеми с академичните ангажименти или в отношенията с учителите могат да се появят, ако подходът ви към знанията е твърде повърхностен. Липсата на сериозно отношение към ученето може да доведе до изоставане и академични предизвикателства.

СКОРПИОН: През първата половина на седмицата може да се сблъскате с неразбирателства в отношенията с приятели. Възможно е информация да бъде изтълкувана погрешно, което да доведе до недоразумения. Препоръчително е да избягвате събирането на приятелите и партньора си на едно място, тъй като може да възникне напрежение между тях, което да се отрази негативно на вашите отношения както с партньора, така и с приятелите ви. В този период е по-добре да се въздържате от посещение на приятелски партита с любимия човек. Важно е да подхождате спокойно и обмислено към всичко, което правите. Бързането и нетърпението могат да ви доведат до неприятни ситуации, затова спазвайте правилата за движение и бъдете внимателни при работа с домакински уреди и остри инструменти. Финансовите проблеми и дълговите задължения също могат да бъдат напрегната тема през тези дни. В края на седмицата ще имате по-ясна представа къде и защо трябва да се движите или какви промени трябва да направите в близко бъдеще. Може да се наложи да коригирате някои аспекти от вашите дела и ежедневие. Възможно е да постигнете положителен напредък в кариерата и да укрепите отношенията си с влиятелни хора.

СТРЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата може да се наложи да отделите значително време и усилия за професионални дейности. Това е особено вероятно, ако имате стриктни срокове за завършване на планирана работа или проект, които трябва да бъдат приключени. В последния етап на работата може да се сблъскате с усложняващи обстоятелства, които ще изискват допълнителни усилия и решителност, за да бъдат преодолени. В същото време, може да се натрупат неотложни семейни задължения, които също да ви създадат стрес и безпокойство. За тези, които са в брак, се препоръчва да проявят издръжливост и търпение. Поведението на вашия партньор може да ви озадачи или дори да ви възмути в определени моменти. Въпреки това, ако цените отношенията си, опитайте се да избегнете конфликти и обвинения. Този период не е най-подходящ за семейни тържества, сватби, годишнини или годежи, тъй като има силна тенденция към напрежение и прекъсване на връзки. Все пак, в края на седмицата ситуацията може да се подобри. Вашият брачен партньор вероятно ще прояви по-голяма отговорност и организираност, което ще ви позволи да рационализирате брачните си отношения чрез по-ясно разпределение на отговорностите. Това може да внесе повече стабилност и удовлетворение в партньорството ви.

КОЗИРОГ: През първата половина на седмицата може да има объркване с информацията, която получавате. Склонността да оценявате прекалено субективно постъпващите данни може да доведе до погрешни схващания. Бъдете внимателни, защото съществува риск да станете жертва на измама от нечестни хора. Важно е да запомните, че е твърде рано да правите окончателни заключения. Не се препоръчва да пътувате през този период, особено с кола, тъй като може да се изгубите или да попаднете в неприятни ситуации. Рисковете от нарушаване на правилата за движение също са повишени, а вероятността от глоби нараства. В същото време може да се сблъскате с големи натоварвания на работното място. Възможно е шефовете да решат да ускорят сроковете за планираните задачи, което ще увеличи вашите отговорности или ще ви принуди да завършите работа, която преди това е била отложена. Това може да направи седмицата изключително забързана и стресираща. Краят на седмицата е благоприятен период за борба с лошите навици. Ако осъзнаете, че някои от тях ви пречат да постигнете успех в живота, това е подходящ момент да направите корекции в поведението си. Тези дни са подходящи за подреждане на вашия живот, като започнете с правилен дневен режим и здравословна диета.

ВОДОЛЕЙ: През първата половина на седмицата енергийният ви потенциал може да бъде отслабен, което да доведе до липса на физическа сила за изпълнение на професионалните и други задължения. Рискът от леки наранявания, особено на пръстите, също се увеличава. Това не са най-добрите дни за финансови дейности, опитайте се да избягвате вземането или даването на пари на заем и да не предприемате действия, които могат да увеличат риска от загуба на пари. Въпреки това, седмицата предлага потенциал за творческа дейност с изключителен интензитет. Може да се запалите по нова дейност, която ще погълне вниманието ви и ще донесе нови и необичайни преживявания. Очаквайте интересно общуване с необикновени хора. Романтичните връзки ще преминават през нестабилност. Може да се почувствате отегчени от текущата си връзка и да търсите нови преживявания. В края на седмицата обаче е възможно да настъпят положителни промени както в партньорските, така и в романтичните отношения. Препоръчва се да посещавате развлекателни събития, концерти, фестивали и сватби, което може да донесе положителни промени в личния ви живот.

РИБИ: През първата половина на седмицата не уреждайте неща с брачния партньор. В този период може да изпитвате трудности с обективното възприемане на реалността, което да ви постави в плен на фалшиви идеи и илюзии. Често се усеща мъгла и объркване в разбирането на същността на нещата, особено когато става въпрос за партньорствата. Може да сте склонни да украсите качествата на партньора, което да повлияе на обективността ви. Не е препоръчително също да подписвате важни документи в бизнес партньорства през този период, за да избегнете рискове от измама или лични заблуди. Съществува и риск от неочаквани промени в условията на живот, като например спонтанно решение за ремонт или пренареждане на мебелите. Важно е да отделите време за размисъл, тъй като желанията и решенията ви през тези дни може бързо да се променят и да загубите интерес към тях. В края на седмицата е подходящо време за започване на диета с цел сваляне на излишните килограми, което може да бъде полезно за вашето здраве и самочувствие.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук