Стартира изпълнението на обект: „Рехабилитация на общинска пътна мрежа в община Костинброд“ – Етап III

585 преглеждания

Стартира изпълнението на обект: „Рехабилитация на общинска пътна мрежа в община Костинброд“ – Етап III - SFO 1402 / II – 81 / Костинброд - Голяновци / SFO2404 / от км 0+000 до км 1+150 (общинският път преминава в населеното място през ул. „Славянска“), което ще наложи преустановяване придвижването с МПС и обществен транспорт по ул. „Славянска“ (за отсечката от кръговото кръстовище на ул. „Ломско шосе“ до кръстовището с ул. „Янко Забунов“ (центърът на Първи район) в гр. Костинброд.

Предвижда се началото на изпълнението на СМР-дейностите – 22.07.2024г. /понеделник/ да започне с отсечката от кръговото кръстовище на ул. „Ломско шосе“ до кръстовището на ул. „Славянска“ с бул. „Йордан Йовков“ в гр. Костинброд.

Преминаването на МПС по ул. „София“ ще остане свободно. Горните обстоятелства ще наложат обслужването на автобусна спирка „Полиция“ да се осъществява от пресечката на ул. „Славянска“ с бул. „Йордан Йовков“ в гр. Костинброд. Община Костинброд своевременно ще уведомява за всяка организация на обекта, която би наложила съществени изменения по маршрута.

1

2

Източник и снимки: Община Костинброд