„Дива земя” с разнообразни обществени инициативи до края на годината

1912 преглеждания

На 27 ноември, сдружение "Дива земя" ще разшири организационната си структура с учредяване на свой филиал и в община Своге, информира Ваня Ламбева, председател на неправителствената организация. Това ще е четвъртия филиал след тези в Челопеч, Костинброд и Божурище, за които EspressoNews писа. 

Освен учредяването на новия филиал, богатата и разнообразна дейност на "Дива земя" до края на месеца и през декември включват оргнизирането на Арт-работилница "Къщичка от сладост", която ще се проведе в събота в НЧ "Светлина 1924" село Пролеша.

На 12 декември, децата от балетната школа към сдружението ще имат своя артистичен дебют на сцена, като ще участват в благотворителния концерт в град Божурище, който ще се проведе на 12-ти декември  /понеделник/ в НЧ "Христо Ботев - 1934 " Божурище.

Както EspressoNews писа, на 14.12.2016 г., в Годеч ще се проведе благотворителния базар "Спри до мен", средствата от който ще се използват за финансиране на балетната школа и арт работилницата на неправителствената организация. Участие в инициативата ще вземат всички филиали на "Дива земя".

Следващият ден от календара на сдружението е посветен на изобразителното изкуство. На 15-ти декември в НЧ "Христо Ботев - 1934 " Божурище, ще бъде открита изложба живопис на Ромео Смилянов, а последният уикенд преди коледните празници е посветен на спорта. На 17-18 декември в Годеч, ще се проведе фестивал по стрелба с лък. Домакин на спортната проява, която ще започне от 10.00 часа е спортната зала на град Годеч.

Сдружение "Дива Земя" е неправителствена организация, която си е поставила за цел да опазва и развива културните ценности, да подпомага творческата реализация на децата в региона, чрез реализацията на разнообразни инициативи в сферата на спорта, приложното изкуство, благотворителност и др. EspressoNews е партньор на сдружението.

Мария Маркова