Сдружение „Заедно за чиста природа“ подарява тениска за каузата „Не на златодобива в община Божурище“ за всяко получено дарение над 40 лв.

2920 преглеждания

Изобразените на тениската животни, обитават горите, в които предстоят сондажни дейности и последващ злтодобив

Сдружение „Заедно за чиста природа“ подарява тениска за каузата „Не на златодобива в община Божурище“ за всяко получено дарение над 40 лв.:
 
"Вече на няколко от информационните срещи бе зададен въпросът за банкова сметка и как, ако някой иска, може да направи дарение на Сдружение “Заедно за чиста природа”. Както обещахме, публикуваме банковата ни сметка.
В знак на благодарност и признателност, за всяко дарение над 40 лева, ще получите подарък тениска с животинче. Изобразените животни обитават горите, в които предстоят сондажни дейности и последващ злтодобив. Това ги поставя в пряка опасност.
П.П. Дарения от компании занимаващи се с добив или преработка на ценни метали или петрол, хазарт и търговия с алкохол не се приемат и ще бъдат връщани.
ИНСТРУКЦИЯ
1. Превод може да направите по следната сметка, като за основание посочите “дарение”:
Сдружение Заедно за чиста природа
Обединена българска банка, BG44UBBS80021059673250
2. Пишете ни на info@zapriroda.com, като прикачите платежното нареждане и посочите вида и размера на тениската, която желаете да получите. Посочете име, телефон и адрес за доставка. Изпращаме с Еконт, за вашата сметка, в цялата страна.
3. До няколко дни тениската трябва да бъде на посочения от вас адрес.
 
Наличните размери, независимо от щампата са:
- възрастни: S, M, L, XL
⁃ деца (по възраст): 3/4, 7/8, 11/12

Изображенията на животните имат илюстративен характер.", информират от Сдружение „Заедно за чиста природа“.
 
Източник и сн.: Сдружение „Заедно за чиста природа“