Extreme Channel - програмни акценти за февруари 2021 г.

531 преглеждания

Зрелищен екшън с „Nitro Circus“, всеки делничен ден от 20:45 до 21:35 ч.

През февруари Extreme Channel ще вдигне нивото на адреналина ви с Травис Пастрана и екипа от „Nitro Circus“. Присъединете се към спортния екшън екип на Травис, съставен от пристрастени към високия адреналин луди глави, докато шокират света с лудите си изпълнения и диви каскади.

Подборът от програми включва:

Nitro Circus

Оригиналната поредица, която се превърна в глобален феномен!

С участието на 17-кратния златен медалист от X Games Травис Пастрана - легенда в световните екшън спортове, неговия смел екип, както и някои от най-известните звезди в света на екшън спортовете - тази поредица съчетава зрелищни и опасни каскади с нон стоп екшън зад кулисите, който понякога е драматичен, често силно вдъхновяващ и почти винаги забавен.

Nitro Circus: Crazy Train

Тази уникална поредица следва звездата на мотофристайла Травис Пастрана и неговите приятели, които тръгват на епично пътешествие по целия свят. Екипът за първи път се представя в Япония и Южна Африка.  Вижте атрактивните представления и подвизите извън сцената на екипа на „Nitro Circus“!

Nitro Circus: All Access

Ще имате пълен достъп зад кулисите, за да опознаете истинските звезди на екипа на „Nitro Circus“ както никога досега с „Nitro Circus: All Access“.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук