Ученици от ПГ "Велизар Пеев" участваха в Лидерска академия „Дай старт на успеха“

1651 преглеждания

“Дай старт на успеха“ е образователна програма, насочена към младежите на възраст между 16 и 19 години.

Теодора Цекова и Роберто Величков, ученици от 12б клас на ПГ „Велизар Пеев“ заедно с ръководителите Адриана Христова и Цветелина Славова, участваха в Лидерска академия „Дай старт на успеха“, която бе заключителна част от проекта на  Джуниър Ачийвмънт България и Соса-Cola HBC Bulgaria.

От 10 до 12 октомври, учениците преминаха през редица лекции и практически занимания в главния офис на Соса-Cola HBC, водени от мениджъри на компанията. Обученията бяха практически насочени към подобряване на техните умения  за работа, кариерна ориентатция и бъдеща реализация. Теодора Цекова и Роберто Величков показаха отличната си подготовка и знания в изучавата от тях професия „Икономист“ и успяха да впечатлят миниджърите от Соса-Cola HBC.

В рамките на последния ден участниците заеха работните места на служителите от висшия мениджмънт, като станаха част от инициативата „Мениджър за един ден“. В този ден като мениджъри се изявиха и още трима техни съученици:  Полина Добрева, Мария-Магдалена Иванова  и Антония Дикова. В края на деня всички бяха поканени на церемония по закриване на поректа, награждаване и гала вечеря. Училището получи специална награда и благодарност за участието в образователната програма.

EspressoNews

Източник: ПГ "Велизар Пеев"

Снимки: ПГ "Велизар Пеев"