Общинският съвет на Годеч ще заседава в последния ден на февруари

898 преглеждания

Общинският съвет на Годеч ще заседава в последния ден на февруари

 

Общински съвет – Годеч ще проведе редовно заседание на 28 февруари 2018 година. То ще започне в 09:30 часа, а проектът на Дневен ред включва 10 точки.

Най-напред съветниците ще гласуват Изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността си, след което ще изслушат кмета на общината Радослав Асенов с Доклад за междинна оценка на Общински план за развитие на Община Годеч 2014 – 2010 г.

Третата точка е посветена на Годишния план за паша и правилата за ползване на мерите и пасищата от Общинския поземлен фонд. Ще бъде определен и списък с пасища, мери и ливади за общо и индивидуално ползване през стопанската 2018/2019 година.

Общинският съвет ще се произнесе и по предложения от кмета Годишен план за ползване на дървесина за 2018 г. и за ценоразписа за продажба на стояща дървесина на корен от горски територии, собственост на Община Годеч за 2018 година.

Местният парламент ще даде становището си и относно отдаването под наем на общински павилион на ул. Нишава в града, както и по предложението за определяне нов размер на месечното възнаграждение на Управителя на „МЦ-Годеч” ЕООД.

След това кметът Радослав Асенов ще представи Годишен отчет за изпълнение на Регионалната програма за управление на дейностите по отпадъците на регион Костинброд за 2017 година.

Заседанието ще завърши с точка „Други“, в рамките на която е времето за изказвания, питания, становища и предложения на общински съветници и граждани.

EspressoNews