Доц. д-р Стела Ангова е част от журито на "Работилница за репортери 2018 - Родова памет"

2478 преглеждания

Доц. д-р Стела Ангова е част от журито на "Работилница за репортери 2018 - Родова памет"

Доц. д-р Стела Ангова е ръководител на катедра "Медии и обществени комуникации" в Университета за национално и световно стопанство. Тя прие да бъде част от  журито на тазгодишното издание на ученическия конкурс-обучение "Работилница репортери 2018 - Родова памет".

"За мен е чест тази година да бъда част от "Работилница за репортери". Поздравявам организаторите за идеята и нейната реализация. Важно е да се работи с младите хора и тяхната енергия да бъде насочвана в руслото на съзиданието и непреходните ценности. Вярвам, че журналистиката има нужда от активни, знаещи и ангажирани млади хора. Вашият проект е един от начините те да бъдат откроени и да им бъде даден шанс за образование и професия.", споделя тя.

Доц. Ангова е завършила журналистика в СУ "Св. Кл. Охридски". Защитила е докторски труд относно рекламната комуникация. Интересите й са насочени към онлайн медиите, дигиталната журналистика, проблемите на образованието. 

„Работилница за репортери 2018 – Родова памет“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative Bulgaria.

EspressoNews