Великденски концерт и базар в ДГ ”Виолина”, село Петърч

858 преглеждания

Намерили вдъхновение от наближаващия най-голям християнски празник, директорът на ДГ ”Виолина”, заедно с възпитателите, създадоха един великолепен концерт, придружен от Великденски базар

Намерили вдъхновение от наближаващия най-голям християнски празник, директорът на ДГ ”Виолина”, заедно с възпитателите, създадоха един великолепен концерт, придружен от Великденски базар. На него те изложиха изработените от децата в детската градина подаръци, които достойно биха украсили всяка великденска трапеза.
 
И понеже няма как празникът да мине без български народни песни и танци, базарът беше открит с красиво изпълнени от децата народни хора. Малчуганите пяха пролетни песни, преоблечени като пчелички, цветя и слънца, и рецитираха стихчета.
 
Масите с произведенията на децата и техните родители бяха грижливо подредени и изпълнени с цвят и настроение, за което се погрижиха както авторите на „произведенията“, така и целият колектив, начело с директорката на детската градина г-жа Евелина Арсова.
 
Гости на събитието бяха г-н Борислав Борисов- кмет на село Петърч, г-жа Даниела Станкова- общински съветник в ОбС-Костинброд, г-жа Бистра Боянова и г-жа Силвия Свиленова от отдел „Социални и хуманитарни дейности“ в община Костинброд.
 
Източник, сн.: Община Костинброд