Да подкрепим Неделишкия манастир в надпреварата за туристически обект на 2017 г.

1766 преглеждания

Второто издание на наградите е организирано в 16 категории

В категория „Туристическа атракция/обект“, храм „Св. Атанасий Велики“ или т.нар. Неделишки манастир, ще участва в надпреварата за приз на „Годишни награди в туризма 2017“, които се организират за втора поредна година от Министерството на туризма. В своята категория Неделишкия манастир ще се състезава с още 19 обекта.

Победителите в надпреварата, ще бъдат излъчени с онлайн гласуване от страна на гражданите, което вече е в ход и ще продължи до 10 декември.

Всеки желаещ да даде гласа си за Неделишкия манастир, може да го направи тук: http://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/. За реален глас ще се отчита само едно заявено желание за кандидатура в дадена категория, направено от едно устройство. Всички подадени повторно гласове от същия IP адрес ще се регистрират като недействителни.

Екипът на EspressoNews вече гласува в подкрепа на храма и призовава своите читатели да се включат активно в гласуването.

Второто издание на наградите е организирано в 16 категории. Те са: „Туристическа атракция/обект“; „Туристическо събитие“; „Духът на България“; „Специализиран туризъм“; „Туристическа дестинация“; „Иновация“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в печатна медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в онлайн медия“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в интернет блог“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в радио“; „Журналистически материал на тема туризъм в България за 2017 г. в телевизия“; „Община на 2017 г. за планински туризъм“; „Община на 2017 г. за морски туризъм“; „Община на 2017 г. за балнео и СПА туризъм“; „Община на 2017 г. за културно-исторически туризъм“ и „Изборът на българите”.

Наградите ще бъдат връчени на победителите на тържествена церемония на 12 декември 2017 г. в София.

EspressoNews