Коледно издание на „Деца помагат на деца“ в подкрепа на Ники и Цветомир от Божурище

2230 преглеждания

Благотворителен базар със създадени от деца произведения ще подкрeпи каузата

Благотворителен концерт под надслов „Деца помагат за деца“ ще се проведе на 18 декември от 18:00 ч., в зала за събития „В парка“( гр. София, пл. „България“ малкото НДК).

Певицата и музикален педагог Венелина Петрова, която е сред организаторите на събитието, кани деца, родители и всички, които искат да станат съпричастни към посланието на концерта и таланта на малчуганите от различни детски школи по изкуства да запазят тази дата и този час и да се съберат в центъра на София в залата за събития „В парка“. Идеята на коледния концерт е децата със своя талант да подпомагат деца в нужда.

Благотворителен базар със създадени от деца произведения ще подкрепя каузата на събитието. Средствата от концерта и базара ще бъдат събрани в помощ две деца от Божурище:

- Ники на 6 г. ДЦП, квадрипареза

- Цветомир на 16 г.  ДЦП, незрящ

За осъществяването на концерта, освен Венелина Петрова, подпомагат и нейните колеги от вокално трио ELEHGANCE, Албена Арсова, Детска вокална група „Палави ноти“, зала „В парка“ и др.

Това е поредното издание на инициативата „Деца творят за деца“, като предходния концерт се проведе в НЧ „Христо Ботев“, гр. Божурище в Деня на християнското семейство. През 2017 г. инициативата събра над 2 800 лв. в помощ на три деца от Божурище.

EspressoNews