Музикален спектакъл поднесе група „Мастило“ на костинбродчани

587 преглеждания

По случай 48-годишнината на града

Истински музикален спектакъл поднесе група „Мастило“ на жителите и гостите на Костинброд. Концертът, който е част от честванията по случай 48-годишнината на града, се проведе на 15 септември, на централния площад „Иван Вазов“.

Концертът на група „Мастило“ бе предшестван от изпълнения на децата от вокална група „Палави ноти“.

На музикалните изпълнения се насладиха и кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, неговият заместник – Александър Ненов, д-р Атанас Тенев – председател на Общински съвет-Костинброд, общински съветници, белгийският партньор Барт Невеянс и Теодора Вълчева – представители на акционерното дружество „Костинброд Еко“.

От сцената на площад „Иван Вазов“, Д-р Атанас Тенев приветства всички присъстващи и честити първия учебен ден на всички ученици и учители.

Честванията по случай празника на Костинброд ще продължат на 16 септември, с дефиле с народни носии и два концерта. Дефилето е с начален час 18.00 ч. и ще премине по ул. „Охрид“ в града. В 18.30 ч. на площад „Иван Вазов“ ще започне концерт на ПФА „Български ритми“, гр. София, а от 19.00 ч. на сцената ще се качат попфолк изпълнителите Галин и Лидия.

В деня на 48-годишнина на Костинброд – 17 септември, в 11.00 ч., в храм „Св. Св. Кирил и Методий“ ще бъде отслужена празнична литургия. Празничните чествания ще завършат с концерт на група „СкандаУ“, от 20.00 ч.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук