Областната администрация организира дискусионен форум в Божурище

1754 преглеждания

По повод десета година от членството на България в ЕС

Областната администрация на Софийска област, в партньорство с община Божурище, организират дискусионен форум, посветен на юбилейната десета година от членството на Република България в Европейския съюз и предстоящото през 2018 година Българско председателство на Съвета на ЕС.

Участие във форума ще вземат г-жа Галя Георгиева – Заместник областен управител на Софийска област, г-н Георги Димов – кмет на община Божурище, г-жа Анна Генчева – управител на Областен информационен център-София, експерти от Областната администрация и община Божурище, представители на неправителствения сектор, местната общност.   

Събитието ще се състои на 7 ноември 2017 г. (вторник) в НЧ „Христо Ботев 1934“, гр. Божурище, бул. „Европа“. Началният час е 17:00 ч.

Това е поредното събитие, което Областната администрация ще проведе в Софийска област. То се организира във връзка с Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз 2017 г. Петата община, в която предстои дискусионен форум, е Пирдоп – на 16 ноември.

EspressoNews