Предстои седмото издание на турнира по плажен волейбол за подрастващи в Божурище

1978 преглеждания

Турнири ще се проведат във възрастите U16 / U18 / U20

За седма поредна година „SportVolley” организира национално първенство по плажен волейбол за подрастващи. Спортната надпревара ще се проведе на 7-8 юли 2018 г. на плажните кортове в община Божурище. Турнири ще се проведат във възрастите U16 / U18 / U20.

И тази година треньори или ментори могат да присъстват на кортовете и дават наставления за отборите до 16 години. От този турнир ще има възможност да се подберат и представителна двойка момчета и момичета до 18 г., които да представят България на Европейско първенство в Бърно (Чехия) на 16-19 август.

За участие на турнира състезателите трябва да се регистрират на e-mail: sportvolley@gmail.com като запишат възрастовата категория в която ще участват, три имена на двойката, първите 4 цифри от своето ЕГН и мобилен телефон за контакт на капитана на двойката, както и желан размер на екипите.

Срокът за регистрация за участие е до 01 юли (неделя). Минималният брой записани отбори за отделните възрасти и формации момичета и момчета е попълване на схема от 8 отбора.

Техническата конференция е на 06 юли (петък) на плажния корт от 19:00 ч. Тогава ще трябва да бъдe предоставена медицинска бележка от личен лекар, че състезателите са клинично здрави.

Таксата за участие на състезател е 30 лева и се заплаща на място на техническата конференция.

Организаторите съобщават още, че за пътуващите участници от други населени места има възможност за настаняване близо до плажните кортове на преференциални цени, за което е необходима предварителна заявка за нощувки при регистриране за турнира.

Мачовете от основната схема или груповата фаза ще започнат на 07 юли 2018 г., като първият мач за деня е с начален час 9:00 ч. Турнирът ще се проведе по официалните правила на международната федерация (FIVB) с официално одобрената топка (Микаса VLS 300)

Организаторите са предвидили паричен награден фонд за 18 и 20 годишните финалисти и предметни награди за състезателите до 16 г., индивидуални отличия, медали, грамоти, предметни награди и страхотни изненади.

За състезанието са осигурени професионални съдии, медицинско лице, екипировка, вода по време на мачовете и слънцезащитни кремове.

За доброто настроение на публика и участници ще се грижи страхотен водещ с много летни хитове, а за феновете са предвидени допълнителни игри и предметни награди.

Турнирът ще има видео стрийминг, интервюта и програма, която можете да бъде следена и онлайн.

За повече информация и въпроси можете да се свържете и на телефон 0892018881 – Добромир Лазаров главен съдия и организатор на турнирите.

Както и във Фейсбук групата: SportVolley beach - Национална първенство по плажен волейбол

Турнирът се реализира с подкрепата на Фондация „Играй с Развитие”.

EspressoNews

снимка: