Още лични лекари ще бъдат на разположение в поликлиниката на Божурище

49 преглеждания

Кабинетът им ще се помещава на втория етаж на Поликлиниката

Още лични лекари ще бъдат на разположение в поликлиниката на град Божурище. За това информира кмета Георги Димов с публикация в официалната Фейсбук страница на Общината. Ето и публикацията:

„Уважаеми съграждани,

с нарастването броя на жителите на територията на общината ни, съвсем естествено е да имаме недостиг на медицински персонал и най-вече на общопрактикуващи лекари, точно по този повод мога да Ви зарадвам, като Ви кажа, че сме подсигурили още лични лекари .

Поради отказа на дългогодишния общопрактикуващ, познат и уважаван от всички ни специалист д-р Теменужка Божкова, която прекрати своята практика и с това се наложи да отговорим на нуждите на хората, останали без ОПЛ.

По тази причина, потърсих решение и отправих предложение към д-р Румяна Илиева и д-р Димитър Станиславов, което бе прието от тяхна страна и за което им благодаря.

Отново благодаря на д-р Илиева и д-р Станиславов, които откликнаха веднага на моята молба!

Кабинетът им ще се помещава на втория етаж на Поликлиниката (бившия кабинет на д-р Милков).

За записването, което ще започне през ноември, графика и всички въпроси, които имате, можете да задавате директно на д-р Станиславов и д-р Илиева на телефон: 0887 315 116, от (утре) 03.10.2024 г., през целия работен ден.

Преди да започнат своята практика, лекарите ще извършат ремонт на помещението за комфорт и спокойствие на пациентите си!“

Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук