Седмичен хороскоп: 16 – 22 септември

2126 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Овен може да почувстват влошаване на здравословното състояние. Причината за това може да бъде отслабване на имунната система, което ще направи тялото ви по-уязвимо към настинки и инфекциозни заболявания. Една от проблемните теми може да бъде известен хаос в делата ви. Ще ви бъде по-трудно да се организирате, за да въведете ред както в основната си работа, така и у дома. Това е свързано с отслабване на волевия импулс и разпиляване на вниманието в много посоки. През втората половина на седмицата ситуацията със здравето ще се подобри и енергийният баланс на тялото ви ще се възстанови. През този период лесно ще решавате всякакви практически въпроси, които изискват физически усилия и финансови инвестиции. Можете да направите полезни покупки за дома. Силата ви в момента се крие в умението да организирате себе си правилно и да разпределяте времето си ефективно. Важно е също така да поддържате физическата си форма с редовни упражнения, посещение на фитнес, сауна и тренировки.

♉ ТЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец може да изпитат труден и нееднозначен период в любовта. Ако наскоро сте се запознали и сте започнали връзка с любим човек, може да ви се струва, че този човек е идеалът, който отдавна търсите. Въпреки това не бързайте да се увличате. Напълно възможно е в момента да сте склонни към самоизмама и да сте си създали идеализиран образ. Също така, това не е най-подходящото време за безгрижни занимания в компанията на приятели и приятелки. През втората половина на седмицата обаче настъпва чудесно време за любов и творчество. Основното ви внимание може да се насочи към темата за любовта и възпитанието на децата. Стремете се да подхождате към отношенията по-нежно и по-търпеливо, като се съобразявате с мнението на човека, когото обичате. Освен това можете да се изявите в творчеството и пред публика. Успешно ще се справите с конкурси, викторини и театрални представления, в които може да пожелаете да участвате. Вашите таланти и способности ще бъдат оценени от околните.

БЛИЗНАЦИ: През първата половина на седмицата желанието на представителите на зодия Близнаци да прекарват повече време със семейството може да се окаже трудноосъществимо. Причината е, че по-често от обичайното може да ви затрупват с проблеми на основната работа. Възможно е да ви възложат напрегнати задачи, което ще изисква да оставате по-дълго на работа. А за семейството ще остава по-малко време. Интересното е, че по странно стечение на обстоятелствата в дома ви също може да започне да се разваля битовата техника, което ще изисква вашето внимание. През втората половина на седмицата ситуацията в семейството се подобрява и ще можете да отделите повече внимание на близките си. Подходящо е да се занимавате с работа в градината или на вилата. Препоръчва се през тези дни да отидете на море или сауна – това ще се отрази положително на вашето здраве. За тези, които се занимават с изучаване на духовни практики, е важно да си осигурят спокойна и уединена обстановка. Времето, прекарано в уединение, ще има благотворен ефект върху душевното ви състояние.

РАК: През първата половина на седмицата е препоръчително представителите на зодия Рак, ако е възможно, да се въздържат от активни контакти с околните. Причината е, че в този период се увеличава вероятността от измами и други неприятности, причинени от хората около вас. Ще има повече фалшива информация, която ще бъде трудно да разпознаете и въз основа на която рискувате да допуснете грешки. Също така, това не е най-доброто време за работа с документи или за подаване на заявления в официални институции. През втората половина на седмицата, напротив, времето става по-благоприятно за учене, пътувания, контакти и приятелски срещи. Опитайте се да сте информирани за текущите новини. Ще успеете да разрешите много въпроси с помощта на познати и приятели – те могат да ви подкрепят, веднага щом се обърнете за съдействие. Добронамереното взаимодействие с околните ще бъде ключът към успешната седмица. Може неочаквано да ви поканят да се присъедините към развлекателно пътуване с приятели.

ЛЪВ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв може да се сблъскат с отговорни моменти по отношение на вземане на финансови решения. Възможно е да попаднете под влияние на илюзии относно целесъобразността на определени покупки и да бъдете склонни да похарчите големи суми за стоки, които впоследствие ще се окажат ненужни. Затова е добре да направите пауза с големите покупки поне до средата на седмицата. През втората половина на седмицата ситуацията с финансите може да се подобри. Тогава доходите ви може да нараснат, а действията ви ще се отличават с практичност и далновиден подход. Ако става дума за покупки, търсете най-изгодните варианти и се опитайте да се възползвате от промоции и големи отстъпки. Като цяло този период е благоприятен за тези, които се стремят да решат материални проблеми и да постигнат успехи в кариерата. Използвайте времето за придобиване на практически умения, които ще са ви полезни в ежедневието и домакинските задължения.

ДЕВА: През първата половина на седмицата представителите на зодия Дева е добре да бъдат по-внимателни при общуване с партньори. Възможно е да се появят съмнения относно честността на брачен или бизнес партньор. Опитът за откровен разговор може да бъде неуспешен. Невъзприемчивостта на партньора към контакт може да бъде погрешно тълкувана от вас – може да му припишете нещо, което всъщност не съществува. Това не е най-доброто време за публични изяви. През втората половина на седмицата обаче делата могат да потръгнат успешно за тези, които са на туристическо пътуване или преминават обучение. Вашите действия, мотивирани от стремежа към самоусъвършенстване, могат да получат подкрепа от околните. Освен това, ще бъдете настроени на творческа вълна. Това е добро време за начало на самостоятелно изучаване на някакво занаятчийство, което изисква от вас проявяване на артистични способности, изобретателност и фантазия. В този период също така могат да се засилят романтичните ви връзки, и ще можете да се убедите в чувствата на любимия човек.

ВЕЗНИ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни може да преживеят период на отслабен имунитет, което да доведе до здравословни проблеми. Възможно е за известно време да се наложи да прекратите работа. Бъдете внимателни при приемането на лекарства: старайте се да не объркате нищо. Обстоятелствата може да ви обвържат с определени задължения, които ще ви попречат да реализирате напълно своите намерения. През втората половина на седмицата е важно да укрепите енергийния потенциал на тялото си, като посещавате сауна и провеждате водни процедури. Подходящо е също така да се погрижите за външния си вид и да направите подмладяващи процедури. Това е отлично време за сериозно занимание с духовни практики. За тези, които изучават и практикуват йога, цигун, четат мантри или се занимават с автогенна тренировка, това е момент, в който могат да постигнат значителен напредък. Ще се справяте особено добре с техники, които са насочени към умението да контролирате вътрешните функции на тялото.

СКОРПИОН: През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион могат да срещнат трудности в отношенията с някои приятели или приятелки. Възможно е определени събития да ви накарат да се усъмните в искреността на техните намерения. Въпреки това, не бързайте с прибързани изводи. Възможно е сами да сте станали жертва на свои заблуждения и субективни мнения. Освен това, ако имате любим човек, може да има скрито съперничество между него и някой от приятелите ви. През втората половина на седмицата обаче времето ще бъде благоприятно за приятелски контакти. Може да разширите кръга си на общуване, ако се опитате да намерите съмишленици. Тези търсения могат да ви отведат в клубове по интереси, творчески групи за танци, спорт или други дейности, които ви привличат. Това са дни, когато ще сте заобиколени от доброжелателни хора, готови да ви помогнат във всякакви въпроси. Импровизираните излети и пикници ще преминат успешно.

СТРЕЛЕЦ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Стрелец се препоръчва да отложат вземането на решения, свързани с кариерата и семейството. Може да ви предложат ръководна позиция, но преди да приемете новото назначение, е добре да се консултирате с членовете на семейството си. Възможно е перспективите, които се откриват пред вас, да не зарадват вашите близки, тъй като те не само се интересуват от увеличението на вашите доходи, но и от това да отделяте повече време за семейните дела. През втората половина на седмицата събитията отново могат да се фокусират върху въпроси, свързани с кариерата и професионалната реализация. Този период е благоприятен за уреждане на всякакви въпроси, свързани с професионалната ви дейност. Също така това е подходящо време за основно почистване на дома и за придобиване на домашни любимци. Благодарение на стабилното ви финансово положение ще се чувствате по-уверени.

КОЗИРОГ: През първата половина на седмицата на представителите на зодия Козирог се препоръчва да се въздържат от нови запознанства, особено във виртуална среда, като форуми и социални мрежи. Причината е, че в този период може да бъдете прекалено доверчиви и ще ви бъде трудно да оценявате обективно действителността. Това може да ви направи уязвими за измами. Бъдете предпазливи с хора, които се представят за месии, пророци или лидери на религиозни движения. През втората половина на седмицата ситуацията се подобрява значително. Може да имате много пътувания, контакти и работа с информация. Това е чудесно време за любов и творческа реализация. Постарайте се да го използвате за занимания, които ви вдъхновяват и допринасят за личностното ви развитие. Необвързаните могат да се запознаят с човек по време на пътуване или на курорт, с когото да започне романтична връзка. Тези дни са идеални за планиране на първа реална среща, ако имате виртуална връзка.

ВОДОЛЕЙ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей може да се сблъскат с доста сложна финансова ситуация. Обстоятелствата могат да се променят внезапно и да се нуждаете от голяма сума пари, която в момента да не е налична. Проблемът е, че може да нямате ясна представа как да подобрите финансовото си положение. За да избегнете грешки, които могат да доведат до загуби, е по-добре да поставите въпроса на пауза, ако обстоятелствата го позволяват. През втората половина на седмицата обаче решаването на финансовите проблеми може да дойде само по себе си. Това е хармонично време за семейния живот. Отношенията с близките роднини ще бъдат отлични. Възможно е да получите финансова подкрепа от роднини за покупка на скъпа битова техника и мебели за дома. Спокойно и мирно ще премине обсъждането на въпросите, свързани с разделянето на наследственото имущество.

РИБИ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Риби може да се сблъскат със странни отношения с партньора си. Може да имате големи съмнения относно предложенията на партньора, което да доведе до пропуснати възможности поради вашето недоверие. Това не е благоприятно време за участие в публични събития или за провеждане на преговори. През втората половина на седмицата обаче настъпва добро време за конструктивен диалог с партньора и за намиране на компромисни решения. Това се отнася не само за брачните отношения, но и за бизнес партньорството. Може да е разумно да не пречите на партньора в неговите инициативи. Също така, това е подходящо време за публични изяви и запознанства с интересни хора. Романтичните ви отношения могат да преживеят емоционален подем, когато нуждата от близост става основен мотив в поведението ви. В момента ще сте способни да подходите трезво и обективно към въпросите, които ви интересуват, и да намерите адекватно компромисно решение.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com