Седмичен хороскоп: 21 – 27 октомври

592 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Положително време за лечебно-профилактични мерки. За укрепване на енергийния потенциал на организма е важно да посещавате СПА център и да практикувате водни процедури. Добре е да се погрижите за външността си и да направите подмладяващи процедури. Освен това в тези дни може да се подобри финансовото ви положение. Ще постигнете успехи в изучаването на психология и езотерични науки. Въпреки това, партньорските отношения могат да се усложнят, особено в деловото партньорство. В съпружеските отношения критиката може да се увеличи. Например, партньорът може да направи критични забележки по ваш адрес, което няма да допринесе за хармонията в брака. През втората половина на седмицата благополучието и доброто настроение ще зависят пряко от финансовото ви положение. Тук се очакват много приятни моменти. Във всеки случай финансовото ви положение има тенденция да се подобрява. Особено ще ви зарадват стоките, закупени за дома и за членовете на семейството. Отношенията в семейството ще са приятелски. Ще можете дружно да се заемате с каквито и да било дела. Семейството е ваша радост и опора, и сега това е особено осезаемо за вас.

♉ ТЕЛЕЦ: Благоприятно време за приятелски контакти. Възможно е да срещнете нови съмишленици. Също така, това е хармонично и спокойно време за брачните отношения. Всички спорни въпроси ще се решават лесно на базата на любов и взаимно разбирателство. Същевременно е препоръчително да обърнете повече внимание на здравето си. Възможно е спад на енергията, което доведе до отслабване на имунитета. Повишава се вероятността от простудни заболявания. По-добре е засега да се въздържате от спортни тренировки и интензивни занимания във фитнес залата - трябва да пазите енергията си.

През втората половина на седмицата вероятно ще се налага да контактувате често с околните. Обикновено вие самите ще бъдете инициаторите на тези контакти. Това е подходящо време за решаване на актуални въпроси с помощта на други хора. Добре е да се занимавате с разширяване и укрепване на деловите връзки. Също така това е добро време за нови запознанства. Ще имате успех в пътувания и обучение, както и в работата с информация.

БЛИЗНАЦИ: Въведете ред в обкръжаващото ви пространство. Този период благоприятства уреждането на всякакви въпроси, свързани с професионалната дейност. Също така е подходящо време за основно почистване на дома и придобиване на домашни любимци. Можете да наемете помощници в дома: домашни помощници, бавачки, болногледачи. Същевременно е възможно да възникне разногласие с любимия човек. Старайте се да бъдете по-търпеливи и по-добри при оценката на личността на любимия човек. Не е нужно да правите критични забележки, за да не обидите човека, ако наистина ви е скъп. Това не е най-подходящото време за рискови финансови операции и особено за обмяна на валута. През втората половина на седмицата е добре да съсредоточите вниманието си върху подобряването на финансовото си положение. Това е най-успешната тема за реализация в момента. Освен основния източник на доход от основната работа, може да ви се представи благоприятен шанс да намерите допълнителна работа. Подходящо време е за оформяне на документи за получаване на всякакви видове компенсации и помощи.

РАК: Чудесно време за любов и творческа реализация. Постарайте се да използвате този период за занимания, на които можете да се отдадете с увлечение и които допринасят за личностното ви развитие. Необвързаните могат да се запознаят по време на пътуване или на курорт с човек, който да им направи много приятно впечатление и да изглежда като идеал. Освен това, започнатите по-рано романтични отношения могат да се развиват успешно. Същевременно това е сложно време за семейния живот и брачните отношения. Възможно е да ви затрупат множество различни задачи, грижи и проблеми в семейството. Освен това, някой от членовете на семейството може да не е в състояние или да не желае да изпълнява семейните си задължения. През втората половина на седмицата настъпва чудесно време за приятелските контакти. Може да сте устремени към бъдещето и да проявите готовност да откриете нови перспективи. Това е основният положителен момент, който съдбата ще ви предостави. Стремете се да получите подкрепата на хората, които са ваши съмишленици и приятели. Ако имате малко приятели, сега ще може да намерите нови.

ЛЪВ:  Най-хармоничното време за вас сега може да бъде свързано със семейния живот. Отношенията с близките роднини ще се развиват чудесно. Възможно е да получите финансова подкрепа от роднини за закупуване на скъпа битова техника и мебели за дома. Спокойно и мирно ще протича обсъждането на въпроси, свързани с разпределението на наследствено имущество.

Същевременно не сте застраховани от неприятности при общуване с околните. Възможно е често да попадате на хора, които са критично настроени към вас или не са склонни да спазват дадените обещания. Също така тези хора може да ви отклоняват от задачите ви, насочвайки вниманието ви към решаване на техните проблеми. Опитайте се да се дистанцирате от такъв вид контакти.

През втората половина на седмицата успешно направление могат да бъдат усилията, насочени към преодоляване на вътрешните ви психологически комплекси. Тези от вас, които не са достатъчно уверени в себе си, ще могат да повишат самооценката си благодарение на правилното психологическо разбиране за произхода на тази несигурност.

ДЕВА: В първата половина на седмицата представителите на зодия Дева може да се сблъскат с нееднозначна ситуация. От една страна, това е чудесно време за конструктивен диалог с партньора и намиране на компромисни решения. Това се отнася не само за брачните отношения, но и за деловото партньорство. Също така е подходящо време за публични изяви и запознанства с интересни хора. Вашите романтични отношения преживяват чувствен подем, когато нуждата от близки отношения става основен мотив за поведение. От друга страна, може да изпитвате недостиг на финансови ресурси. Това може да доведе до безпокойство на фона на желанието да осигурите подаръци за любимия човек или за посещение на концерт. Обаче трябва да избягвате големи разходи за развлечения и хазартни игри. През втората половина на седмицата може да се открият перспективни възможности за личностно и професионално развитие. Вашето основно предимство сега се състои в умението да се сприятелявате с хората и стремежа да разширявате кръгозора си. Този вътрешен стремеж може да ви доведе до ново ниво на разбиране на задачите, пред които сте изправени. Нараства също ролята на виртуалното общуване в интернет форуми и социални мрежи.

ВЕЗНИ: Благодарение на добрия енергиен баланс на организма ви, ще можете да постигнете добри резултати в работата. През този период лесно ще решавате всякакви практически въпроси, изискващи физически усилия и финансови вложения. Можете да правите полезни покупки за дома, особено що се отнася до инструменти и технически средства. Подобряват се делата в професионалната дейност. Също така ще можете да намерите надеждни помощници във всяко начинание. Въпреки това, не всичко може да се развива благоприятно в семейството. Ако сте млади и зависите от родителите си, може да се сблъскате с ограничения, когато ви забраняват нещо. Възможни са и други варианти на усложнения заради семейството. Във всеки случай, не трябва да се държите така, сякаш сте напълно независими от семейството си. Във втората половина на седмицата настъпва благоприятно време за промяна на подходите ви към постигане на поставените цели. Ако дълго време сте работили в определена посока, но сте останали неудовлетворени от постигнатите резултати, възможно е това да е свързано с неправилни подходи и необходимостта от коригиране на нещо. Не е нужно да се придържате към старото, търсете нови пътища.

СКОРПИОН: В романтичните отношения, които дълго време са преживявали трудности, през този период може да настъпи известна стабилизация. Това е чудесно време за помирение в любовта. Чувствата ви ще се проявят с нова сила и ще бъдете готови на всякакви постъпки заради любимия човек. Същевременно това е неблагоприятно време за нови запознанства, ако инициатор на тези запознанства е друг човек, за когото по-рано не сте знаели нищо. Пазете се да доверявате личните си тайни на случайни хора. Например, не бива да се доверявате на случайни спътници по време на път - това може да доведе до неприятности. Втората половина на седмицата може да се окаже благоприятна за уреждане на всякакви партньорски спорове и разногласия. Ако досега не сте постигали съгласие с партньора, сега е подходящият момент да обсъдите отново най-принципните моменти. Положителните решения ще дойдат изненадващо лесно и бързо. Това се отнася на първо място за деловото партньорство, но няма да бъде безполезно и в брака.

СТРЕЛЕЦ: От вас се очакват активни усилия, насочени към подобряване на жилищните условия и уреждане на отношенията в семейството. Семейният живот се превръща в източник на радост за вас. Препоръчва се да посетите басейн или сауна - това ще се отрази положително на вашето самочувствие. За тези, които се занимават с изучаване на духовни практики, е необходимо да си осигурят спокойна и уединена обстановка. Времето, прекарано в уединение, ще се отрази благотворно на душевното ви състояние. Въпреки това, житейските ви планове може да претърпят промени. Това, за което сте мечтали по-рано, може да загуби актуалност. Отношенията с приятелите ще се развиват сложно. Колкото по-често общувате с приятели, толкова по-голяма е вероятността от спорове и разногласия. Пазете парите си от прахосване. През втората половина на седмицата настъпва чудесно време за борба с вредните навици. Възможно е вече да сте почувствали определено влечение към промени, но все още да не сте осъзнали напълно значението му. Всъщност може да става въпрос за това да направите живота си по-резултатен. А за тази цел е необходимо да се освободите от вредните навици, които ви пречат да бъдете ефективни.

КОЗИРОГ: Най-успешните теми през тези дни ще бъдат свързани с пътувания, контакти, учене и приятелски срещи. Стремете се да проявите здраво любопитство и да бъдете в течение на актуалните новини. Вероятно ще успеете да решите много въпроси с помощта на свои познати и приятели – те могат да ви окажат реална подкрепа, веднага щом поискате съдействие. Също така и вие можете да бъдете потърсени с молби за оказване на услуги. Добронамереното взаимодействие с околните е ключът към успеха. Въпреки това, периода е напрегнато време за кариерата. Стремете се да сдържате своите инициативи и да не влизате в спорове с началството. Всеки конфликт с влиятелни хора може да ви донесе неприятности. Втората половина на седмицата е прекрасно време за уреждане на личния живот. Няма да имате проблеми в любовните и партньорските отношения. Възможно е да се случат положителни развития в тези области. Влюбените могат да достигнат до решението за годеж. А ако вече сте в брак, вашите отношения могат да станат по-меки, чувствени и нежни.

ВОДОЛЕЙ: Най-успешно можете да се реализирате в професионалната дейност, кариерата и финансите. Въпреки това, най-важното е да имате цел. Тя може да бъде не само свързана с кариерата, но и с всяко друго постижение, което вие сами сте определили за цел. Подобряването на финансовото положение може да ви позволи да направите важни покупки. В същото време, това е неблагоприятно време за пътувания и нови запознанства. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре ще преминат тези дни. Разнообразни хора могат да станат източник на неприятности за вас. Ако имате автомобил, бъдете по-внимателни при шофиране. Най-малкото нарушение може да доведе до глоба. Втората половина на седмицата е благоприятно време за уреждане на конкретни практически въпроси, свързани с уредбата на дома и семейството. Възможно е преди да сте имали други, по-приоритетни теми, но сега е време да решите и домакинските въпроси. Това включва не само почистване на стаите, но и поправка на развалената битова техника.

РИБИ: Най-позитивната тема може да бъде свързана с личностното развитие и ученето. Това може да ви помогне да повишите самооценката си и да се чувствате по-уверени при справяне с различни житейски въпроси. Успех очаква тези, които се намират на туристическо пътуване или командировка. Обърнете повече внимание на оценката на събитията от морална и етична гледна точка. Вашите постъпки, основани на морални принципи, ще бъдат подкрепени от околните, което ще подобри репутацията ви. В същото време, това не е най-подходящото време за решаване на финансови въпроси. Например, може да ви бъде отказан кредит в банка. Напрегнатите отношения с висшето ръководство също могат да доведат до намаляване на доходите ви, затова се въздържайте от финансови рискове. През втората половина на седмицата ви очаква прекрасно и вълнуващо време. Възможно е да имате много приятни разговори, нови запознанства, пътувания и изненади. Стремете се да общувате повече с хора, разширявайте кръга си от познати и създавайте нови връзки. Това ще внесе нови, позитивни влияния в живота ви. Например, може да се случи романтично запознанство. Насочете се към удоволствия и развлечения – колкото по-свободно се държите, толкова повече радост ще влезе в живота ви.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук