Остават по-малко от 10 дни за кандидатстване за „Мениджър на годината”

1676 преглеждания

Деветото издание на конкурса „Мениджър на годината” отново събира в състезание лидерите на бизнеса в България. Управители, изпълнителни директори на сериозни български и международни компании вече подадоха документи за участие.

Списание „Мениджър” кани големите лидерите на бизнеса да участват в този най-престижен национален бизнес конкурс. Всеки, който има високи резултати, политики и лични качества, има шанс да спечели. Гарантирано е, че в надпреварата няма втори план, жури, раздадени под масата награди. В "Мениджър на годината”  наградите са заслужени, резултат от упорит труд, визия и професионализъм. 

Международната консултантска компания „Делойт” по своя методология, която гарантира сравнимост и обективност на резултатите, оценява кандидатите, посочва финалистите и мениджъра на годината. След това Обществен съвет, в който членуват известни личности с безукорна репутация, валидира работата на „Делойт” по конкурса.

Формуляр за участие може да бъде свален след регистрация на: 2016.manager.bg. Попълнените въпросници се приемат на konkurs@manager.bg до 31 юли.

 

Espressonews.bg е медиен партньор на събитието