Седмичен хороскоп: 03 – 09 юни

3908 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Тази седмица за представителите на зодия Овен е благоприятна за занимания с духовни практики. В тези дни едва ли ще искате да напускате за дълго вашият дом. Ще се чувствате много по-комфортно в тиха, уютна домашна обстановка или в пълно уединение. Това означава, че ще имате отлични условия за медитация и други духовни занимания. Особено добре е да се занимавате с духовни практики, с цел придобиване на самоконтрол върху вътрешните функции на тялото. Йога, автогенни тренировки, четене на мантри и медитация, ще ви помогнат в това. Опитайте съзнателно да усмирите своите желания и отдайте предпочитание на скромния начин на живот с минимални материални нужди. Това ще ви позволи да намерите хармония на духа и тялото. През почивните дни могат да възникнат трудности в семейните отношения. Това важи особено за отношенията с родителите и представителите на по-възрастното поколение в семейството. Възможно е личните ви планове да противоречат на идеите на вашите близки и да се сблъскате, с активно противопоставяне от тяхна страна.

♉ ТЕЛЕЦ: За представителите на зодия Телец тази седмица е благоприятна, за пътувания, общуване с приятели и забавления. Нуждата от нови необичайни преживявания може да се увеличи и това да доведе, до много контакти, пътувания, срещи с интересни и оригинални хора. Опитайте се да не планирате предварително събитията, а просто импровизирайте. В такъв свободен режим е по-вероятно да получите покани за приятелски срещи и да срещнете хора, които са запалени по същите проблеми като вас. По този начин също, може да разширите своя кръг от приятели и съмишленици. Периода е благоприятен за планове в дългосрочен план. Въпреки това, в самия край на седмицата, през почивните дни, бъдете подготвени за усложнения. Поради контактите с голямо разнообразие от хора, напрежението може да се увеличи. Някои делови връзки няма да се оправдаят и ще се окажат безполезни. Може да се наложи да се разделите с някои хора, заради проблеми в отношенията. Увеличава се вероятността от усложнения, с представители на закона. Бъдете изключително внимателни при обработка на документи.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци тази седмица е благоприятна за постигане на целите. Ако отдавна работите усилено по някакъв проект и влагате много усилия, тогава в тези дни нещо може да се промени драстично и бързо да постигнете желания резултат. С други думи може да стане качествен скок, когато вложените усилия, изразходвани на даден етап, преминават в ново качество. Също така е чудесно време за кариерно развитие, ръст на доходите и повишаване на производителността в професионалната сфера. Ще може не само да печелите пари, но и да ги управлявате успешно. Седмицата е добра и за пазаруване. Също така се увеличава вероятността за запознанства с влиятелни хора. Побързайте обаче да направите необходимите покупки преди уикенда. През почивните дни, може да се сблъскате с финансови затруднения. Това важи особено за тези, които имат много дългове и трябва да платят сметките на своите кредитори. Може да нямате необходимата сума на разположение и това да ви постави в трудна ситуация.

РАК: Представителите на зодия Рак тази седмица, е добре да обърнат внимание на себе си и на своето личностно развитие. Възможно е да бъдете нетърпими към всеки опит за ограничаване на личната ви свобода, поведение или поставянето в някаква рамка. И този стремеж няма да е някакъв каприз или прищявка. Факт е, че само ако се чувствате освободите от задълженията, които ви обвързват, ще може напълно да разкриете своите таланти и способности и да реализирате потенциала си. Това е подходящо време за учене, пътуване и всичко, което допринася за личностното развитие и разширяване на хоризонта. Благоприятно време за виртуални запознанства в сайтове и социални мрежи. Възможни са приятни пътувания на романтични срещи след период на виртуална комуникация. По-добре е обаче да не планирате важни дела и инициативи през почивните дни. Може да се сблъскате с препятствия в личния си живот. Например в брака може да се сблъскате с пълно нежелание на партньора да прави отстъпки и да вземете предвид вашето мнение. Това може сериозно да усложни брачните отношения.

ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв тази седмица, може да почувстват повишен интерес към всичко загадъчно и необичайно. Може би интересът ви ще бъде подхранван от факта, че изведнъж ще откриете в себе си някакъв вид психически способности. Например неочаквано може да почувствате, че долавяте мислите на другите или да предвиждате предварително някои събития. Всичко това да ви подтикне да се увлечете по мистика и езотерична литература. Освен това времето е благоприятно за духовни практики, йога, медитация и други техники за самоусъвършенстване. Паралелно с това са възможни кратки любовни отношения. Не са изключени и тайни срещи. Нещата обаче може да се променят през уикенда, тъй като здравето ви може да се влоши. В този случай ще трябва временно да се отдалечите от планираните задачи и да се погрижите за здравето си.

ДЕВА: За представителите на зодия Дева тази седмица е благоприятна, за развитие и изграждане на партньорските отношения. Ако сте се скарали с партньора и не знаете как да намерите начини за помирение, потърсете помощ от семеен приятел, на когото имате доверие. Това ще помогне на вас и любимият човек, да оцените обективно сложността на вашите отношения и да се примирите. Вашите чувства към партньора могат да преживеят някакво обновление, сякаш отново ще се влюбите в него. Това е чудесно време, когато пред вас могат да се открият нови перспективи. Добре е заедно с любимия човек, да правите планове за бъдещето. Възможно е да се появи общо увлечение, което също ще закрепи вашия съюз. В същото време е по-добре да не планирате приятелски партита с любимия за почивните дни. Това може да доведе до конфликтна ситуация.

ВЕЗНИ: През по-голямата част от тази седмица представителите на зодия Везни, ще бъдат насочени към работата и ще отделят много време на професионалните дейности. И това всъщност ще е най-продуктивната област за вашите усилия. Опитайте се да подобрите методите си на работа, като използвате технически иновации. В същото време е важно да си осигурите свободен работен график, за да може сами да решите кога и какво да правите. В този случай, няма да може напълно да разкриете способностите си. Също така, тези дни са свързани и с други приятни събития. Например може да си купите домашен любимец, за какъвто отдавна мечтаете. Грижата за коте или кученце, ще ви донесе много радостни преживявания. В същото време е по-добре да не планирате важни неща през почивните дни. Тези дни могат да бъдат свързани, с много препятствия по пътя към целта.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица, ще могат да се насладят напълно на лична свобода, любов и творчество. Това е чудесно време за онези, които не са обременени с ежедневни дела и задължения и имат възможност да се погрижат за себе си и своето развитие. Добре е да си купите фитнес карта, да започнете да посещавате уроци като част от група и да се включите в творчески проекти. Може да се увлечете по някакъв вид изкуство, като танци или пеене. В романтичните отношения, се очаква много приятна, многостранна комуникация. Възможно е ново романтично виртуално запознанство в социалните мрежи в интернет или в сайт за запознанства. Комуникацията, започнала по този начин, скоро може да прерасне в истинска романтична връзка. Това са чудесни дни за учене, разширяване на кръгозора, пътуване. През почивните дни обаче, се въздържайте да шофирате личната си кола. Увеличава се вероятността от нарушаване на правилата за движение и получаване на глоби от КАТ.

СТРЕЛЕЦ: Тази седмица се препоръчва на представителите на зодия Стрелец, да обърнат максимално внимание на семейството. Опитайте се да прекарвате повече време в разговори с близките си хора, особено ако живеят в един дом с представители на по-възрастното поколение. Вашите родители, баби и дядовци може да се нуждаят от вашите грижи. Ако на дневен ред стои въпроса за уреждане на наследство, тогава може да обсъдите този деликатен въпрос с роднини в спокойна и приятелска атмосфера. Подходящо време за големи семейни покупки на кредит. Този период също, може да са свързани и с някои други приятни събития. Например може да посрещате гости или по някаква причина да бъде организиран семеен празник. Подходящо време да украсите дома си. През почивните дни обаче, не сте застраховани срещу финансови загуби или големи непланирани разходи. Може би това ще се дължи на някакъв внезапен инцидент, например повреда на автомобил, който ще изисква скъп ремонт.

КОЗИРОГ: За представителите на зодия Козирог тази седмица, обстоятелствата ще са благоприятни за пътувания с цел удоволствие извън града с брачния партньор и роднини. Може би ще бъдете поканени на пикник - не отказвайте, не се лишавайте от приятна компания и забавно прекарване на времето. Като цяло ще бъдете приятелски настроени към хората около вас. Това ще ви позволи лесно да общувате с другите по всеки въпрос. Винаги ще има човек, с когото ще ви е приятно, с когото да обсъдите вашите въпроси и да намерите разбиране и подкрепа. В случай на усложнения в партньорството, може да разрешите всички недоразумения чрез директен диалог. Всеки спор ще бъде разрешен, щом разговаряте и изясните ситуацията сами. Това важи за всички дни от седмицата, с изключение на почивните дни. През уикенда противоречията в партньорствата, могат да се засилят. И нито вие, нито вашият любим човек, няма да сте готови да правите отстъпки. Опитайте се, да не засягате принципни въпроси в брачните отношения.

ВОДОЛЕЙ: Представителите на зодия Водолей тази седмица, ще могат да решат по-много практичен начин всички проблеми, за сметка на повишената си работоспособност. През всички делнични дни от седмицата, няма да почувствате умора. Възползвайте се от този енергиен тласък, за да се справите с всички задачи, които сте отложили. Тези дни са благоприятни за решаване на материални и финансови въпроси. Факт е, че в този период отлично ще усещате мярката във всичко и следователно вашите действия ще бъдат продиктувани от практически съображения. Това е подходящ момент да планирате и започнете да събирате средства за някаква голяма покупка, особено ако не искате да взимате кредити с високи лихви. Също така, времето е благоприятно за започване на диета с цел отслабване. Опитайте се обаче да не планирате никаква работа за уикенда, а просто да се отпуснете и починете. Последните дни от седмицата могат да бъдат свързани с влошаване на здравето, поради физическо претоварване.

РИБИ:

Тези от представителите на зодия Риби, които отдавна искат да променят имиджа си, могат успешно да реализират това намерение, в делничните дни от тази седмица. Това е подходящ момент за експерименти с външния си вид. Може да смените прическата или стила си на обличане, което ще ви направи още по-ярки и привлекателни. Това важи особено за дамите. Дните ще преминават на оптимистична вълна.

Ще имате пълен контрол над ситуацията и ще може свободно да вземате всякакви решения. Никой няма да ви пречи и да влиза в спор с вас. Това е подходящо време за увлечените по творчески хобита, спорт и изкуство. Не се изключва също, кратка и вълнуваща романтична история. Това е подходящ момент за започване на шофьорски курсове. В същото време през почивните дни. отношенията ви с любимия човек или с някоя от вашите приятели могат да се влошат. Въздържайте се от присъствие на приятелски събирания.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук