Седмичен хороскоп: 12 – 18 август

4286 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Представителите на зодия Овен тази седмица, трябва внимателно да проверяват цялата входяща информация, чрез всички комуникационни канали. Вероятността за получаване на невярна информация, ще е увеличена. Може би ще получите новини, която ще има негативен подтекст. Например, може да чуете някои слухове и клюки, разпространявани от ваши недоброжелатели. Опитайте се да не придавате голямо значение на това, особено след като това събитие, няма да има сериозни последствия за вас. Също така, този период не е най-доброто време за бизнес и финансови решения. Разходите за закупуване на стоки, могат да бъдат прибързани и недобре обмислени. В резултат на това рискувате да закупите продукт, от който по-късно ще откриете, че не се нуждаете.

♉ ТЕЛЕЦ: Представителите на зодия Телец тази седмица, ще отделят много време и усилия за увеличение на доходите. Но вашият труд, определено ще даде резултат. Въпреки това вашият стил за изразходване на пари, може да се окаже доста нерационален. В резултат на това, може да не почувствате, че разполагате с повече пари. Тези дни, ще са неблагоприятни за приятелските връзки. Може да сработи старата поговорка: „Ако искаш да загубиш приятел - дай му пари на заем“. Опитайте се деликатно да заобикаляте темите свързани с финансови отношения, при общуване с приятели и не давайте заеми. В края на седмицата, ще сте склонни да се държите ненужно независимо и свободно. А задълженията към другите хора, може да ви обвързват и тежат. Въздържайте се от вземане на радикални решения, които водят до необратими последици.

БЛИЗНАЦИ: Представителите на зодия Близнаци, тази седмица е препоръчително по-балансирано да подхождат към бизнес и професионалните въпроси. Възможно е да се случи така, че вашите желания, да не съответстват на вашите способности. Твърде амбициозните задачи, ще се окажат непоносимо тежки за вас. Опитайте се, да оставите личните си амбиции и инициативи на заден план. Колкото по-малко натрапвате позицията си, толкова по-добре ще вървят вашите дела. Време е да помислите и за близките хора- партньори, познати, приятели и роднини и да им помогнете в решението на техните проблеми. Най-големи неприятности, може да очаквате при работа с началници и държавни служители. Може да ви объркат или държат в заблуждение.

РАК: През тази седмица представителите на зодия Рак, често ще се сблъскват с различни препятствия. Нещо повече, не винаги ще може да определите от къде и защо, възникват тези пречки. Трябва да имате предвид, че ще е необходимо да действате при стриктно спазване на съществуващите правила за поведение и законодателството. Ако ви предложат нещо незаконно, тогава откажете. Не застрашавайте репутацията си. Може би тайните ви противници, ще се активират. Вероятно ще се опитат да ви въвлекат в някакви тайни дела, интриги, свързани с не съвсем честно поведение. Стойте далеч от всичко това. В противен случай, може да ви подставят и всичко тайно, да стане явно. Не правете това, за което може в последствие да се срамувате. Напълно изключете от вашите постъпки, тайни и скрити неща. Действайте открито.

ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв тази седмица, трябва да се подготвят за различни изненади. Опитайте се да бъдете по-предпазливи в действията си и не правете нещо, което би увеличило риска от материални или физически загуби. Взаимоотношенията с приятели, също могат да се развиват неблагоприятно. Като цяло този период, може да е свързан с извънредни ситуации. Трябва да разберете, че имате много таланти и способности, но за разкриването и проявлението на които трябва да положите усилия. Това е време, когато здравият егоизъм е необходим, за да се утвърдите по-стабилно в този живот. Възможно е в течение на седмицата, да трябва да променяте плановете си повече от веднъж и да реагирате бързо на промените във външните обстоятелства.

ДЕВА: Представителите на зодия Дева тази седмица, често ще се сблъскват с препятствия. Външните обстоятелства могат да се развият неблагоприятно и дори за дребни неща, да трябва да влагате много повече усилия, отколкото обикновено, за да постигнете резултат. Брачните отношения, могат да се изострят. В хода на общуването, може да сте изясни, че вие и вашият партньор, по различен начин си представяте целите и задачите. Това, което е много важно за вас, може да не е от съществено значение за партньора и обратно. Препоръчително е през този период да се оттеглите от външна активност, да не влизате в преговори, да не подписвате правно обвързващи документи. Избягвайте конфликтни ситуации със силните на деня - от това ще получите само едно безпокойство.

ВЕЗНИ: Предмет на тревога за представителите на зодия Везни тази седмица, може да бъде собственото им здраве. Пазете се от настинки и инфекциозни заболявания - тялото ви ще бъде уязвимо за това. Възможен е спад на енергийната активност и намаляване на нивото на имунитета. Ако е необходимо, да се лекувате, внимавайте с дозата на лекарствените препарати - съществува риск нещо да се обърка. Откажете се напълно от употребата на алкохолни напитки. Алкохолът може да има необичайно силен ефект върху вас, дори и в малки количества. Също така това не е най-добрият период за възстановяване на реда в делата, както на работното място, така и у дома. Това може да се дължи, на влошено здравословно състояние. В допълнение към намаляване на вашата работоспособност, може да бъдете много разсеяни и да правите нещата по различен начин, от какъвто се изисква, допускайки много грешки.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да се сблъскат с усложнения в отношенията с любимия човек. Основната причина за напрежението може да е свързана с ревност и подозрения за измяна. Дори ако съвършено не сте имали никакъв повод да мислите така, може да се поддадете на илюзии и сами да се убеждавате в нещо, което в действителност не е било. Или такова поведение може да демонстрира, любимия човек. Не по-малко трудности могат да възникнат в интимните отношения с вашият партньор. Възможно е да се огорчите от това, че вашите желания не винаги ще съответстват на вашите възможности. В допълнение, внимавайте да не изказвате високо на глас, своите претенции, помнете правилото че „мълчанието е злато“. Ако имате деца, се препоръчва да обърнете повече внимание на тяхното поведение. Може би детето, крие нещо важно от вас.

СТРЕЛЕЦ: Тази седмица за представителите на зодия Стрелец, основните събития могат да бъдат свързани с темата за семейството и партньорствата. Ако сте женени, тогава връзката между вашия брачен партньор и един от близките ви роднини, например родител може да се влоши. Опитайте се да запазите неутралитет и някак си да изгладите ситуацията. За да избегнете конфликти, помислете как да се дистанцирате от хора, настроени агресивно. Ако имате такава възможност, може да заминете на някъде за известно време. В професионалните дейности, не е най-подходящото време да делегирате своите правомощия на някой друг. Сега за вас особено уместно ще бъде правилото: „Ако искате да постигнете добър резултат, правете всичко сами, без да прехвърляте работата на други хора”.

КОЗИРОГ: Представителите на зодия Козирог тази седмица, може да се сблъскат с неприятности заради контакти и общуване с другите хора. Опитайте се да не правите нови запознанства и отложете планираните срещи. Комуникацията с другите през този период, е малко вероятно да бъде приятна. Може да се разочаровате в някои хора, особено това касае отношенията на работното място. Освен това по време на пътуване, могат да възникнат усложнения. Например, може да попаднете в трафик и да закъснеете за среща. Препоръчително е през тази седмица, да не привличате внимание върху себе си и да се стараете да действате незабелязано - тази тактика ще се окаже най-полезна за вас, във всеки смисъл. Погрижете се особено за съхранение на силите си и нервната система. Контактът с другите хора, ще ви нервира и дразни, затова е по-добре да ограничите общуването. Възможно е влошаване на здравето.

ВОДОЛЕЙ: Представителите на зодия Риби през тази седмица, могат да срещнат пречки, произтичащи от членовете на семейството или близки роднини. Ако сте млади, тогава е възможен конфликт на поколенията, когато по-старите не могат да разберат и оценят желанията на по-младите. Впрочем в този период и вие сами, може да бъдете объркани в желанията си и да нямате ясно разбиране за това, което наистина искате. Опитайте се, да се адаптирате към възникващите обстоятелства и да ги използвате в своя полза, бъдете по-отговорни. Факт е, че личната инициатива тази седмица няма да допринесе за успеха. Напротив, всичко, което започвате да правите по собствена инициатива, ще срещне съпротива. Най-проблематични, ще са вашите семейни отношения. Опитайте се да не влизате в спорове с родители и по-възрастни роднини - това няма да доведе до нищо положително.

РИБИ: Представителите на зодия Риби през тази седмица, могат да срещнат пречки, произтичащи от членовете на семейството или близки роднини. Ако сте млади, тогава е възможен конфликт на поколенията, когато по-старите не могат да разберат и оценят желанията на по-младите. Впрочем в този период и вие сами, може да бъдете объркани в желанията си и да нямате ясно разбиране за това, което наистина искате. Опитайте се, да се адаптирате към възникващите обстоятелства и да ги използвате в своя полза, бъдете по-отговорни. Факт е, че личната инициатива тази седмица няма да допринесе за успеха. Напротив, всичко, което започвате да правите по собствена инициатива, ще срещне съпротива. Най-проблематични, ще са вашите семейни отношения. Опитайте се да не влизате в спорове с родители и по-възрастни роднини - това няма да доведе до нищо положително.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук