Седмичен хороскоп: 15 – 21 юли

4110 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен тази седмица, ще е благоприятна за хармонизиране на брачните отношения. Връзката с любимия човек, ще се основава на любов и взаимно уважение. Добре е да прекарвате цялото си свободно време с партньора, да ходите на гости, на социални събития, на годишнини и сватби. Това е изключително подходящ момент за създаване на нови запознанства, с перспектива за преминаването им към лично или бизнес партньорство. Ще може лесно да се договорите с всеки човек по въпроси, които ви интересуват. Заедно с това, периода не е подходящ за приключване на текущите дела. Може да сте склонни да се заемете с най-различни неща и скоро да губите интерес към тях. Търсенето на нещо интересно с което да се заемете, може да отнеме много време и накрая да доведе до разочарование. Ако имате домашни любимци, сега те може да се нуждаят от вашата грижа и внимание. Особено внимателно следете поведението на животните у дома. Тези дни те могат да направят някоя пакост, следете особено за мебелите, обувките и дрехите.

♉ ТЕЛЕЦ: За представителите на зодия Телец тази седмица, ще е благоприятна за кариерното развитие и решаване на текущите професионални проблеми. С каквато и работа да се захванете, всичко ще ви се отдава с изключителна лекота и ще го правите качествено. Между другото домакинските задължения, също ще ви спорят. Желанието да въведете чистота и ред у дома, може да ви доведе до общо почистване, пренареждане на мебелите и почистване на шкафове и рафтове. Паралелно с това е препоръчително, активно да се заемете със здравето си, изграждайки своеобразен култ към тялото. Посещението във фитнес зала, заедно със закаляващите процедури и диета - ще ви мобилизира, давайки ви сила. Най-проблемните теми от седмицата могат да станат романтичните отношения и приятелствата. Може би обстоятелствата ще се развият по такъв начин, че ще трябва да направите труден избор между някой от приятелите си и любимия човек. За да избегнете това, опитайте се да не събирате на едно място любимия човек заедно с приятелите си.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци тази седмица, ще бъде благоприятна за развитие на романтичните отношения. Вашите чувства ще се отличават със сериозност, дълбочина и искреност. Отговорното отношение към любимия човек, ще донесе хармония във връзката ви. Също така това е и чудесен момент за индивидуално творческо, реализиране на вашите таланти в изкуството. Например, може неочаквано да почувствате копнеж за рисуване или ръкоделие. Добро време за общуване с малки деца, опитайте се да направите нещо приятно и запомнящо се за вашето дете. Може да откриете в себе си преподавателски талант. Най-проблемните теми от седмицата, могат да станат семейството и кариерата. И двете области вероятно ще бъдат изпълнени с трудности и пречки. Докато сте у дома е добре да направите нещо практически полезно за близките и приятелите. Например, може да се заемете с благоустройство на жилището. Възможно е да посрещате гости и това ще изисква известни усилия, подходяща подготовка. Само се въздържайте от обсъждане на въпроси, свързани с наследство на недвижими имоти.

РАК: Представителите на зодия Рак тази седмица, ще имат възможност методично и последователно да реализират своите цели. Семейството ще бъде в центъра на вашето внимание, източник на сила, на вдъхновение и радост. Правейки нещо за семейството си, проявявайки загриженост за близките си хора, ще получите в замяна много положителни емоции и ще бъдете напълно доволни от съществуващото положение. През втората половина на седмицата, може да посрещате гости у дома и ще си прекарате чудесно. Също така, това е подходящ момент за големи покупки за дома на кредит. През този период ще бъдете необичайно общителни и любознателни. Това ще има положителен ефект върху обучението ви. Освен това може да имате много пътувания и срещи. Доста време ще прекарате в телефонни разговори и събиране на новини за събития от живота на вашите приятели и роднини. Всичко това ще създаде впечатление за наситен живот, пълен с приятни и разнообразни впечатления. В същото време се опитайте да не разсейвате вниманието си и дайте приоритет само на две или три важни теми. В противен случай ще разпилеете времето си за безполезни неща.

ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв тази седмица, ще се проявят като фини психолози и ще бъдат много приятни в общуването. Ще може лесно да се настроите на психологическото състояние на събеседниците си и да им кажете точно онези думи на подкрепа и разбиране, които очакват от вас. Това ще настрои хората доброжелателно към вас. Добър момент за изграждане на връзка с партньора в брака. Спорните въпроси, за които преди това сте били готови да воювате, леко и ненатрапчиво ще останат в миналото, ще загубят своята актуалност. И основното нещо, което ви свързва с партньора, ще излезе на преден план: любовта, грижата и вниманието един към друг. Най-проблемната тема на седмицата, може да стане финансовото положение. Опитайте се стриктно да контролирате бюджета си и да не надвишавате разходите до критично ниво. Въздържайте се от вземане на финансови решения за големи покупки. Сега не са най-добрите дни за закупуване на бижута и модерни дрехи - закупените артикули може да се окажат дефектни.

ДЕВА: Тази седмица представителите на зодия Дева, е добре да оставят личния живот на втори план и да се съсредоточат върху бизнес дейностите. В работата, най-вече при решаването на материални въпроси, ще имате най-голям успех. Ще може да си купите онези неща, за които сте мечтали отдавна. За да направите това, ще имате достатъчно финансови средства. Успехът във финансите и в материалните въпроси, също е много характерен за тези дни. Ако сте планирали покупка на домашен любимец, втората половина на седмицата е много благоприятна за това. Също така е подходящ момент за наемане на домашен персонал: бавачки, икономки, медицински сестри. Що се отнася до проблемните теми, очаква се труден период за партньорството и за реализиране на вашите лични инициативи. Може да имате желание да промените нещо във външния си вид, да смените цвета на косата си, да промените прическата или стила на облекло ... Преди обаче да промените коренно нещо в имиджа си, поискайте мнението на партньора си. Може би критична оценка отвън, ще ви предпази от необмислени действия.

ВЕЗНИ: Представителите на зодия Везни тази седмица, може да почувстват желание за творческа самореализация. Може да има много форми на такава самореализация, в зависимост от индивидуалните таланти и способности. Ако се занимавате с изкуство, да речем, рисувате или свирите на музикални инструменти, тогава тази седмица вашите творчески таланти може да се проявят по един или друг начин. Участието в творчески конкурси, включващи публични изпълнения на сцената, ще бъде особено успешно - тук имате добри шансове да спечелите награди. Желанието за самореализация може да се ограничи до външни козметични ефекти, като смяна на прическата или смяна на цвета на косата. Промяната на имиджа е точно това, което много дами, ще бъдат готови да направят. И няма да съжаляват. Най-проблемната тема от седмицата може да стане вашето здраве. В ежедневната работа се опитайте да не се претоварвате и разпределяйте натоварването равномерно. Претоварването може да предизвика влошаване на здравето.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица, може да почувстват нужда от спокойно и уединено прекарване на времето. Ще може да оцените всички предимства на семейния живот, с неговия комфорт, уют и грижи за близките. Правейки нещо, което е практически полезно за вашето семейство, ще се почувствате удовлетворени. Друга положителна насока на тази седмица, може да бъде изучаването на духовни практики и всякакви мистериозни, мистични неща. Ще бъдете изключително привлечени от всичко тайно и забранено. Ще може да разберете по-добре скритите причини, които движат света и хората. Добре е да отидете на уединено място, в някоя хижа в гората, далеч от суматохата на ежедневието. Или отидете сред природата и се разходете из гората. Всичко това ще ви помогне да намерите душевно равновесие. В същото време се препоръчва да не изграждате мащабни и далечни планове. Може би ще сте склонни да надценявате своите възможности и да си поставяте нереални цели. По-добре е да се въздържате от посещение на развлекателни мероприятия.

СТРЕЛЕЦ: Представителите на зодия Стрелец тази седмица, ще може психически да се откъснат от земното, материалното и да отлетят в своите фантастични планове и мечти на далечни разстояния. В един момент може да осъзнаете, че вече не се интересувате толкова от решаването на материални проблеми, като например да печелите пари и да купувате някои неща. Понякога, ще искате да живеете и работите за нещо повече, по-специално за бъдещето. Всяка ваша дейност насочена към постигане на резултати в бъдеще, може да бъде най-вярното и продуктивно занятие. Потърсете подкрепа в контактите с приятели и съмишленици. Кариерата и семейството, могат да се превърнат в доста проблемни теми. Може би ще имате много неща за вършене, както в основната си работа, така и у дома. Увеличаването на натоварването може да доведе до факта, че няма да имате време да изпълните някои важни задачи навреме. Също така, това време може да бъде свързано с напрежение в отношенията с родителите. Може би често ще посрещате гости в дома си и не може да се каже, че това винаги ще ви е приятно.

КОЗИРОГ: На представителите на зодия Козирог им предстои благоприятно време тази седмица, за решаване на финансови, материални и професионални въпроси. Давайки на бизнес дейностите приоритет, ще може да увеличите максимално потенциала си. За да направите това, трябва, без да забавяте темпото, да се придвижвате към целта си, последователно и методично, стъпка по стъпка. Външните обстоятелства ви благоприятстват в това, което смятате за своя цел. Бъдете готови да бъдете забелязвани по-често от влиятелни хора. Възможна е подкрепа от авторитетен покровител. Вашите думи и действия ще бъдат видими, ще бъдат обсъждани и ще се говори за вас. Просто трябва да изберете целта си и да започнете да действате по-смело. Може също да имате много контакти, срещи, пътувания. Възможно е често да бъдете канени на приятелски събирания и да направите нови запознанства. Не бива обаче да си създавате особени илюзии относно перспективите на такива познанства. Прекалено големите очаквания могат да донесат само разочарование. Възможно е дадените ви обещания, да останат неизпълнени.

ВОДОЛЕЙ: Препоръчително е представителите на зодия Водолей тази седмица, да проявят здравословен егоизъм и да се съсредоточат върху личностното развитие. Няма да бъдете безразлични към мнението на другите. И сега имате реална възможност, коренно да подобрите възприятието на своите познати за вас. Вашата репутация, вашият авторитет могат да бъдат значително укрепен. Това е чудесно време за обмен на мнения и учене. Може би ще успеете да покажете своите блестящи знания, които приятно ще изненадат другите. Във вашето зрително поле може да се появи мъдър и авторитетен човек, който да се превърне в пример и учител за вас. В същото време седмицата може да се окаже проблематична, от финансова гледна точка. Може би ще бъдете силно изкушени да купите нещо скъпо, предмет, който според вас може да увеличи вашия престиж. Може да ви бъде предложено да закупите такова нещо с отстъпка, което допълнително да предизвика интереса ви. Едва ли ще можете да се справите без да вземете заем. Но не бързайте да влизате в дългове, дори ако наистина много желаете тази покупка.

РИБИ: Представителите на зодия Риби тази седмица, ще могат да намерят душевно спокойствие в атмосфера на тишина и уединение. Във всеки случай физическата близост с партньора, ще се засили от наличието на психологическа близост и готовност да се настроите на една вълна с любимия човек. Също така е подходящ момент да отидете на някое усамотено място, далеч от суматохата на цивилизацията. В контакт с природата, ще може спокойно да осмислите събитията, настъпили наскоро. Възможно е тези дни да откриете екстрасензорни способности в себе си.

Партньорството може да се превърне в друга гореща тема. Въпреки готовността за взаимно разбирателство, партньорът може да изразява позиция, която е точно противоположна на вашата. И с това ще трябва да се съобразите. Личната самонадеяност и гордост, могат да ви попречат да разберете мотивите на партньора си. А е възможно е вашият партньор да се нуждае, само от любов и внимание от ваша страна. Всички трудности в семейния живот в тези дни, ще произтичат от липсата на любов или от неспособността да покажете любовта си, така че тя да бъде възприета адекватно.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук