Седмичен хороскоп: 22 – 28 юли

4378 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Тази седмица, ще сте много заети със собствените си дела. Към края на седмицата се очаква приятна изненада за всички. Неочакваните промени, които се ще случват през тази седмица трябва да подобрят вашето обкръжение. Нивото ви на енергия е много добро сега и ще се чувствате по-ентусиазирани за всичко. Това е добър момент да направите нещо. Личния ви магнетизъм е висок, така можете да успявате лесно. В понеделник може да не сте много доволни от партньора си. Аспектите насърчават вашето финансово благосъстояние и ако сте достатъчно умни, ще приемете съветите, който ви се дават. Подкрепата ще дойде, когато имате нужда от нея. Тази седмица ще имате възможност да общувате с вашата си духовна същност и да издигнете висшето си Аз, когато се налага да взимате решения, за да може да постигнете нужните резултати.

♉ ТЕЛЕЦ: Финансите трябва да се отпуснат и сега ще имате някои опции, който да осъществите през тази седмица. Възможно е да ви се отворят интересни възможности, но може и да чакате твърде дълго да се възползвате от тях, до времето, когато ще си помислите че са изчезнали. Новини свързани с вашите пари може да дойдат изведнъж, въпреки че се е налагало да чакате за тях. Ще ви е трудно да задоволите вашите нужди в четвъртък и петък . Но от събота ще започнете да се чувствате много по-спокойни и уверени за вашите дългосрочни планове, старите проблеми изглежда са изчистени, така че може да видите пътя си напред по-ясно. Света на природата и собственият ви дом, ще е източник на вдъхновение и утеха за вас, като наблюдавате живота в цялото му разнообразие.

БЛИЗНАЦИ: Една ваканция или пътуване по вода се върти във вашия ум . Ще се почувствате добре, ако се занимавате с нещо свързано с лодки или кораби. Вашето въображение работи много добре в момента, така че това е добър момент да направите нещо. Ще имате успех с покупките или продажбите, тъй като сега вашия личен магнетизъм или чар е на високо ниво. Излезте навън и общувайте в понеделник, или се отдайте на романтичната атмосфера, като направите нещо различно. Тази седмица , може да търсите начини да увеличите финансовото си състояние. Потърсете експерт в областта за съвет. Нови партньорства са възможни , но други ще поемат водещата роля. Ще имате приятна изненада до края на седмицата.

РАК: Някои решения, които сте взели самостоятелно, са отложени за няколко седмици, докато доуточните детайлите. Въпреки това, до края на тази седмица ще получите яснота за вашата позиция. Възможно е да получите повишение или друга форма на признание. Допълнителни средства ще постъпят в сметката ви. Опитайте се да спестите колкото можете повече. Не се претоварвайте в събота. Това е време за почивка. Чувствате се ценени от своите партньори и околните показват добри чувства към вас. Имате прекрасни отношения, основани на забавление и взаимно благополучие. Дори да ви се струват големи, разходите, направени за приятели, ще си заслужат. Някои от вас ще отделят средства за малък лукс.

ЛЪВ: Неща, които сте смятали за приключени, може да се наложи да бъдат преразгледани. Въпреки това, това ще ви донесе полза в дългосрочен план, така че бъдете търпеливи. Очаквайте много добра новина по пощата, която може да е свързана с документи. Възможни са дребни проблеми с уредите тази седмица, но ще успеете да се справите с тях без затруднения. Ваша мечта може да се превърне в реалност по-скоро, отколкото си мислите. Вашият чаровен начин на общуване в четвъртък и петък ще ви донесе внимание. В събота насочете цялата си енергия към печелене на пари. Социалните ви инстинкти ще бъдат силни и ще се радвате на всякакви срещи с хора. Почти магично ще се озовавате на забавни събития, където ще се чувствате добре. Въпреки че сте наясно със сериозните проблеми, които дебнат, те ще избледнеят на фона на щастливото ви близко бъдеще, изпълнено с късмет и богатство.

ДЕВА: Ще се радвате на по-лека работна седмица, докато друг човек поема отговорността за решаването на важен проблем. Този проблем е висял над вас известно време, така че ще изпитате облекчение, че най-накрая можете да се фокусирате върху работата си, след като решението е налице. Околните ще бъдат притеснени и нервни тази седмица, но вие ще успеете да ги успокоите. Присъединете се към хора, които споделят вашите интереси. Приятел или любим човек, който е бил болен напоследък, ще се възстанови добре. Опитайте се да му помогнете максимално, тъй като сега ще има нужда от вашата подкрепа повече от всякога. Намирането на търсен от вас уред или мебел може да се окаже трудно тази седмица. Препоръчително е да отложите търсенето за следващата. Отделете време, за да покажете на вашия съпруг/а или любим човек повече внимание и любов. Той/тя прави много за вас и заслужава да бъде поглезен/а.

ВЕЗНИ: Може да изпитате лека меланхолия в началото на тази седмица. Направете нещо приятно за себе си, за да повдигнете духа си. Намирате се на прага на важен етап от живота си и сте готови да поставите началото на нова фаза. Следващите няколко седмици ще ви бъдат необходими за размисъл. Ако сте били проницателни, напоследък сте научили ценни уроци. Ще се радвате на пълноценно прекарване на свободното си време тази седмица. Във вторник ще ви споходи добро настроение, предстои ви вълнуващо пътуване, по време на което ще подновите връзките си със стари познати и членове на семейството, разпръснати през годините. В сряда дребен проблем може да доведе до разрив с любимия човек и да застраши пътуването ви. Но вие ще откриете гениален начин да го разрешите и всичко ще се развие по план. В петък може да се сблъскате с проблем, свързан с автомобила си, но той ще бъде бързо решен. Тази събота може да се окажете от голяма помощ на семейството си. Отделете им време и внимание, за да чуете какво имат да ви кажат. През седмицата отново ще ви се наложи да жонглирате с много задачи, но работата ще ви носи удовлетворение.

СКОРПИОН: Това ще е период на обработка на битови задачи и събиране на разпръснати парчета. Не очаквайте големи или важни събития през този период. Времето ви ще е заето с грижи за текущи дела и освобождаване от стари ангажименти. Това е чудесен момент за почивка или планиране на такава. Въпреки че имате много енергия, в момента липсва ясен фокус за нейното приложение. Около вас се случват много неща, което може да ви кара да се чувствате нетърпеливи. С подкрепата на приятели, работата ви по себе си ще се развива. Очаквайте да получите желаните резултати. Като цяло, това ще е добра седмица за вас, изпълнена с късмет. Не забравяйте да обърнете внимание на любимия човек, който може да се чувства пренебрегнат напоследък. Покажете му, че ви е грижа, с внимание и малки подаръци. Това е и чудесен момент да започнете рутинни упражнения. Бягането или карането на колело са отлични опции. И за финал, не забравяйте да бъдете предпазливи с желанията си. Те може да се сбъднат!

СТРЕЛЕЦ: В момента сте в настроение за драматизъм, така че го използвайте в своя полза. Изглежда сте на прав път. Това е чудесна седмица да предприемете действия. Към края на седмицата може да има приятна изненада за вас и останалите. Възможни са неочаквани промени, които могат да подобрят обкръжението ви. Имате оригинални идеи, които си струва да реализирате. Сега е моментът да насочите усилията си към собствените си цели за промяна. Понеделник е чудесен ден за творчески занимания или просто за релакс и грижа за себе си. Към средата на седмицата ще бъдете фокусирани върху работни проекти, които изискват вашето интензивно внимание. Знаете как да постигнете напредък. През работната седмица ще се свържете с хора от далечни места, които може да станат ваши приятели. В четвъртък е важно да работите самостоятелно.

КОЗИРОГ: Предстоящата седмица ще ви донесе настроение за забавления, игри и фокус върху умственото и физическо развитие. Възможно е да получите покана за среща или вие да поканите някого. Тези, които имат деца, ще бъдат фокусирани върху техните нужди и дейности. Може да изпитате изкушение да се впуснете в хазарт, но това не е добра идея. Ако сте във връзка, може да навлезете в период на колебание, в който ще се запитате дали наистина сте съвместими с вашия партньор. Опитайте се да запазите спокойствие. Вашите чувства са реални и не бива да бъдат подценявани. Избягвайте да казвате на вашия партньор думи, за които може да съжалявате по-късно или които той/тя може да не успее да забрави. Ако сте необвързани, може да срещнете някого, който ще ви забавлява, но и ще ви кара да се чувствате неспокойни. Препоръчително е да се отдадете на медитация или упражнения през тази седмица.

ВОДОЛЕЙ: Изпитвате желание да разширите своя социален кръг и сега е идеалният момент за това. Ако имате финансови затруднения, най-добре е да оставите кредитните си карти у дома, когато пазарувате. Романтиката и социалният живот ще са на фокус през тази седмица. Ако се окажете в ситуация, в която сърцето ви ви подсказва едно, а разумът ви - друго, най-добре е да отложите решението за по-късно. Възможно е да прекарате известно време с родителите си, което ще ви донесе много радост. Общуването с други хора ще ви носи добро настроение, а в личния си живот ще сте по-отворени да изразявате чувствата си, което ще укрепи връзката ви с любимия човек. На работното място ще се случват много нови неща - реорганизация на екипа, нова програма. Бъдете готови за забързан ритъм в офиса. Не позволявайте на стреса да ви завладее. Всичко ще се нареди.

РИБИ: Възможно е да изпитате затруднения с превозни средства или комуникационни устройства през този период. Ако пътувате или ремонтирате нещо, проверете всичко внимателно, за да избегнете повторна работа или объркване. Съобщенията, които получавате, може да са неясни, затова е важно да бъдете бдителни. В отношенията си с братя и сестри може да има напрежение, което да ви влияе емоционално. Бъдете внимателни и се старайте да не наранявате хората, които обичате. Вашият любим човек може да ви сподели тайна, на която не знаете как да реагирате. Не споделяйте тази информация с никого друг. На работното място темпът ще е интензивен, но вие сте способни да се справите с него. Ако търсите ново място за живеене, сега е чудесен момент да започнете.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук