Седмичен хороскоп: 26 август – 01 септември

3561 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: В началото на седмицата може да изпитате желание да въведете ред в ежедневието си. Започнете с анализ на своята дейност и промяна на режима си, за да елиминирате времето, което прекарвате напразно и безцелно. В действителност, можете да успеете да свършите много повече за деня, ако започнете да живеете по режим. Това е подходящо време за ежедневна работа и вземане на финансови решения. Ще имате възможност да постигнете успех в професионалната сфера. В средата на седмицата може да се засили нуждата ви от създаване на перфектен ред. Въпреки това, такъв перфекционизъм, доведен до фанатизъм, може да доведе до нервни и физически разстройства. Стремете се да проявявате чувство за мярка във всяко начинание и не забравяйте за здравето си. Важно е да редувате работа и почивка – това е основата на вашето стабилно и продуктивно състояние. В края на седмицата отношенията в партньорствата ви може да се укрепят. Това се отнася както за деловото партньорство, така и за брачните отношения. Можете да разчитате на отговорно и надеждно поведение от страна на партньора. Положителни промени в отношенията може да се случат, включително и благодарение на влиянието на семейни приятели.

♉ ТЕЛЕЦ: В началото на седмицата може да изпитате творчески подем. През тези дни ще бъдете способни да действате в свободен режим и да решавате дори най-нестандартните задачи. Емоционалното и физическото ви състояние ще се подобри. Ще имате възможност да поставите лични рекорди по време на спортни състезания. Това е прекрасно време за хора, които са страстно увлечени в своите интереси. Романтичните контакти ще бъдат не само приятни, но и познавателни. Общуването с малки деца ще събуди у вас педагогическия талант. В средата на седмицата звездите ви съветват да избягвате контакти с приятели и приятелки, ако сте във връзка. Причината е, че приятелите могат да окажат негативно влияние върху вашите романтични отношения, затова е по-добре да не се пресичат тези два аспекта от живота ви. Основен приоритет трябва да бъдат отношенията с любимия човек, а останалите контакти могат да бъдат оставени на заден план. Това също е добро време за индивидуално творчество и дистанциране от колективното. С други думи, ще бъде по-полезно да се занимавате с пеене самостоятелно, вместо да пеете в хор. В края на седмицата може да получите повишение в службата или да има други положителни промени в професионалната ви дейност. За да успеете в кариерата си, се старайте стриктно да изпълнявате всички задачи, възложени от началството.

БЛИЗНАЦИ: В началото на седмицата може да откриете спокойствие и радост в семейните взаимоотношения. Това е подходящ момент да съберете близките и да обсъдите най-важните въпроси. Със задружни усилия ще протичат работите по подобряване, почистване и ремонт на дома. Същото важи и за съвместната работа в градината или на вилата. Въпреки това, старайте се да намерите време и място, за да останете насаме със себе си и своите мисли. Това ще ви помогне спокойно да обмислите събитията от изминалите дни и да вземете правилни и премерени решения. Също така, това е добро време за духовни практики. В средата на седмицата може да се наложи да балансирате между професионалните задължения и семейните отговорности. И двете теми ще бъдат важни за вас, но е препоръчително да дадете приоритет на семейството. Защото семейството и хармонията в отношенията са основата на всички ваши успехи, включително и тези, свързани с кариерата. В края на седмицата вашите романтични връзки може да се стабилизират и укрепят. Това важи особено за отношения, които продължават от дълго време. Можете да бъдете уверени в надеждността и изключително честното поведение на любимия човек.

РАК: В началото на седмицата ще се радвате на интересно и увлекателно общуване с околните. Ще бъдете настроени за интензивни контакти и с готовност ще се включвате в разговори със съседи, познати и приятели. В резултат на това ще бъдете добре информирани за всички важни събития в своя кръг. Обучението във вуз или колеж ще върви добре. Може да ви поканят на развлекателно пътуване, пикник или в клуб на приятелско събиране. Всичко това ще направи живота ви по-интересен и изпълнен с приятни впечатления. В средата на седмицата може да се сблъскате с неочаквани събития по време на пътувания. Това важи особено за тези от вас, които предпочитат да пътуват с личен автомобил. Вероятността за нарушаване на правилата за движение се увеличава, като не са изключени глоби и други материални или финансови разходи. В края на седмицата ще имате възможност да подобрите жилищните си условия. Ако отдавна сте искали да направите малък ремонт в апартамента или в отделна стая, точното планиране на работите и разпределението на задълженията между членовете на семейството ще ви помогнат да се справите с тази задача. Това е добро време за уреждане на въпроси, свързани с наследство и оформяне на документи.

ЛЪВ: В началото на седмицата може да се отворят нови финансови възможности. Възможно е това да бъде свързано с факта, че началниците ви ще обърнат внимание на вашата работа и ще ви поощрят финансово. Не е изключено да получите премия, която да надмине очакванията ви. Това също е добро време за решаване на материални въпроси, свързани с подобряване на жилището и закупуване на лични вещи. В средата на седмицата обаче може да се сблъскате с някои финансови ограничения. Ако сте планирали да направите покупка, може да откриете, че не ви достигат средства, защото желаната от вас вещ е поскъпнала. Също така е възможно да получите отказ от банката по заявката ви за кредит. В тези дни като цяло може да почувствате понижаване на енергийния си потенциал. В края на седмицата настъпва благоприятен момент за укрепване на партньорските отношения. Важна положителна роля в това могат да изиграят вашите роднини, познати и приятели. Не е изключено да бъдете поканени на гости, където заедно с партньора си ще прекарате чудесно времето. Това е удачно време за връщане към обсъждане на най-сериозните и принципни въпроси с партньора.

ДЕВА: В началото на седмицата се препоръчва да проявите максимална инициатива и самостоятелност. Интелектуалната ви активност ще се засили, съчетана с чувство за отговорност, което обещава успешни действия и правилни решения. Деловите ви връзки ще се укрепят, а информираността ви за случващото се около вас ще нарасне. Това ще допринесе за повишаване на вашия авторитет в обществото и способността ви да оказвате все по-голямо влияние на хората в обкръжението си. Студентите ще се представят отлично в обучението. В средата на седмицата най-сложната тема може да бъдат взаимоотношенията в партньорството, особено в брака. Вашата готовност да направите отстъпки по някои спорни въпроси може да се сблъска с неотстъпчивост и странно поведение от страна на брачния партньор. Препоръчително е да запазите твърдост по принципни въпроси. В края на седмицата може да постигнете успех в решаването на текущите дела и финансовите въпроси. Това ще бъде свързано предимно с вашите професионални успехи. Освен работата, ще можете да въведете ред и в други свои дела, като например да изпълните домакинските задължения и да се погрижите за дома.

ВЕЗНИ: В началото на седмицата се препоръчва да положите усилия за работа върху своите психологически комплекси или черти от характера, които не харесвате и бихте искали да промените или усъвършенствате. Това е подходящ момент за изучаване на литература по психология, посещение на психологически тренинги при условия на анонимност. Добри резултати ще дадат и духовните практики, цигун, автотренинг и йога. В средата на седмицата обаче може да се сблъскате с определени ограничаващи обстоятелства. Може да почувствате, че сте ограничени в своите възможности. Не е изключено това състояние да бъде свързано с влошаване на здравето, което да доведе до физическа невъзможност да изпълнявате определени задачи. Това също може да бъде време на несигурност и съмнения относно целесъобразността на определени действия. В края на седмицата настъпва прекрасно време за любов и творчество. Отдайте предпочитание на заниманията, свързани с вашето хоби. Смелите ви идеи, съчетани със самоконтрол и упоритост, могат да ви доведат до успех. Също така, това е добро време за укрепване и развитие на романтични отношения. Ще успеете да направите най-благоприятно впечатление на любимия човек. Удачно време за промяна на имиджа.

СКОРПИОН: В началото на седмицата, тези които са в брак, могат да подобрят партньорските си отношения. Ако дълго време не сте могли да намерите взаимно разбирателство с партньора, може би е разумно да потърсите помощ от посредник, семеен приятел, с който сте близки. Също така, може да поканите приятели на гости или да отидете заедно с партньора на приятелска среща. Такава положителна промяна ще ви помогне да обновите отношенията си, правейки ги по-свежи и доброжелателни. В средата на седмицата напрежението може да се увеличи по отношение на взаимоотношенията между приятелите ви и любимия човек. Ако поддържате дълготрайна любовна връзка, в тези дни не сте застраховани от конфликти. Причината може да бъде вашето желание да прекарате време с приятели без присъствието на партньора. Ако такова желание възникне, може да почувствате, че любимият човек не иска да ви пусне на партито и иска да ви държи под контрол. В края на седмицата се препоръчва да прекарвате повече време в семейния кръг. Това е мястото, където ви обичат и очакват, и където ще се чувствате най-комфортно.

СТРЕЛЕЦ: В началото на седмицата е препоръчително да бъдете по-активни в професионалната си дейност и в обществените дела. В тези дни вашата личност може да стане по-забележима и, в някакъв смисъл, по-известна. Ще имате възможност да проявите най-добрите си практически качества, особено ако заемате обществено значима или висока позиция. Хората около вас ще се вслушват в мнението ви и ще се радвате на голям авторитет. В средата на седмицата може да почувствате нарастващо напрежение както в семейната среда, така и в кариерата. Възможно е обстоятелствата да ви принудят да отделяте повече внимание на работата, което да доведе до пренебрегване на домашните задължения. Това може да предизвика недоволство у членовете на семейството. Постарайте се да намерите правилния баланс между тези интереси. В края на седмицата ще можете успешно да решите много актуални въпроси благодарение на своята общителност и доброжелателност. Отношенията със старите верни приятели ще се укрепят, особено с тези, с които напоследък сте общували по-рядко. Ще срещнете различни хора и с всички ще успеете да намерите взаимно разбирателство. Това е период на спокойни и неконфликтни социални контакти.

КОЗИРОГВ началото на седмицата може да проявите изключителна любознателност. Стремежът към знания може да бъде толкова силен, че някои от вас да се решат на самостоятелно изучаване на теми, които ви интересуват. Ще се засили интересът ви към географските, етническите и религиозните особености в живота на различни народи. Това е прекрасно време за пътувания. Ако нямате възможност да пътувате, можете да компенсирате тази нужда чрез общуване в интернет, където може да се случи и виртуално романтично запознанство. В средата на седмицата може да срещнете затруднения, свързани с ученето. За студентите може да бъде трудно да следват учебната програма и да изпълняват поставените задачи. Възможно е някои учебни материали да съдържат знания, които на този етап все още са недостъпни за вашето разбиране. В края на седмицата може да успеете да увеличите финансовите си ресурси и движимото имущество. Тези от вас, които са ориентирани към кариерен растеж и отдавна чакат повишение, може най-накрая да го получат. Отношението на началството към вас ще бъде строго, но справедливо. Затова, ако имате реални заслуги, е възможно да получите желаното повишение.

ВОДОЛЕЙ: В началото на седмицата може да успеете да подобрите финансовото си положение. Бизнесмените могат да открият кредит на изгодни условия. Можете да правите покупки в интернет магазини и да се възползвате от големи отстъпки и промоции. Във всеки случай ще почувствате, че решаването на материални и финансови въпроси става много по-лесно. Ако в семейството ви се обсъжда въпросът за наследството, сега е идеалният момент да съберете роднините, за да обсъдите този деликатен въпрос. Конфликти няма да възникват и ще успеете да постигнете компромис. В средата на седмицата обаче рисковете от финансови загуби се увеличават. Възможни са неуспешни инвестиции. При извършване на парични преводи бъдете внимателни с цифрите при попълване на платежните реквизити. Поради грешка можете да изпратите пари на грешно място. В края на седмицата настъпва удачно време за личностно развитие. Ще сте способни на енергични и обмислени действия, като ще се ръководите не от емоциите, а от разума и принципа на целесъобразността. Това ще ви позволи да проявите най-добрите си практически качества. Особено значителни успехи можете да постигнете в самостоятелното обучение. Старайте се да действате в съответствие с личните си предпочитания.

РИБИВ началото на седмицата може да имате отлични възможности за урегулиране на всякакви партньорски отношения. Ако в брака ви има неразбирателство, сега е идеалният момент отново да се опитате спокойно и без емоции да обсъдите всички спорни и неясни въпроси. Ще успеете да се разберете и да постигнете компромис. Това е също така добро време за публична дейност, учене, полагане на изпити и защита на дисертации. Отличен момент за запознанства със сериозни намерения и с перспектива за брак. В средата на седмицата може да проявите излишна неостъпчивост при изграждането на отношенията. Любимият човек може да прояви готовност да направи компромиси и да се стреми към по-хармонични отношения. Препоръчително е също да направите срещуположни стъпки и да бъдете по-гъвкави. В края на седмицата настъпва благоприятно време за търсене на отговори на най-сложните и заплетени въпроси. Ако усещате, че от вас се крие важна информация, опитайте да проведете самостоятелно разследване. Също така, това е подходящ момент за изучаване на специални техники за самостоятелно управление и регулиране на вътрешните функции на организма. Това могат да бъдат занятия по йога или автогенни тренировки.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук