Седмичен хороскоп 27 май – 02 юни

3730 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен първата половина на седмицата е благоприятна за кариерно развитие и повишаване на вашето финансово благосъстояние. Ако трябва да защитавате позицията си и да се борите за място под слънцето, старайте се да използвате по-меки методи. Убеждавайте хората в мнението си, опитайте се да почувствате мотивите зад поведението им - по този начин може по-бързо да получите подкрепата на другите. Може също така да разчитате на подкрепата на приятели и познати. Не се опитвайте да правите нищо сами, какъвто и да е проблема, първо, потърсете хора, които биха могли да ви помогнат. А със сигурност има такива хора около вас. Тази седмица силно се активира енергийният обмен с другите, което може да се реализира под формата на обмен на услуги. Втората половина на седмицата, е изключително неблагоприятна за контакти, пътувания и запознанства. Особено нежелателно е да създавате запознанства със случайни спътници и да откровеничите за личния си живот. Светът е малък и думите ви могат да се обърнат срещу вас.

♉ ТЕЛЕЦ: Първата половина от седмицата е благоприятна за представителите на зодия Телец за личностно и интелектуално развитие. Студентите, ще имат успех. Периода е добър за съдебни производства, подаване на искове. Освен това, ако отдавна сте в съдебен спор, тогава тези дни може да постигнете приятелско споразумение. Не малко шансове ще имате също за кариерно развитие. За да направите това, на първо място трябва да покажете желание за заемане на по-видна роля в професията. С реални действия много бързо ще откриете, че около вас има хора, които са готови да ви подкрепят. Това се отнася не само за колегите и шефовете, но и за някои тайни покровители. Колкото по-малки амбиции имате, за да постигнете нещо значимо във вашата професия, толкова по-малко ще бъдат и положителните промени. Втората половина на седмицата може да бъде свързана с материални загуби. Крайно нежелателно е да инвестирате в рискови проекти. По-добре е да се въздържате от големи покупки. Освен това, в тези дни може да почувствате умора, липса на енергия.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци първата половина на седмицата, може да бъде свързана с подобряване на финансовото състояние. Може би ще получите голяма сума пари на ваше разположение. Това е особено вероятно, ако тези пари ви бъдат преведени от партньор. Може също да почувствате и увеличаване на сексуалността, което ще изпълни брачния ви живот с ярки впечатления. Също така, в тези дни, в резултат на щастливо стечение на обстоятелствата, ваше заветно желание може да се сбъдне. Това важи особено по темата за пътуванията. Ако мечтаете да отидете в някоя държава, тогава обстоятелствата могат да се развият така, че да осъществите това свое желание. Например да намерите промоционална цена за билет в посоката, която ви интересува. Обменът на мнения в интернет, ще става все по-интензивен. А такава комуникация ще ви помогне да разширите кръгозора си. Втората половина на седмицата е изключително предизвикателна за кариерата. Може да почувствате засилен натиск от началниците си, но няма да разберете напълно причината за това недоволство към вашата персона.

РАК: За представителите на зодия Рак, първата половина от седмицата е благоприятна за хармонизиране на брачния живот. Вашите отношения с партньора, ще се основава на любов, взаимна грижа и нежност. Добре е да планирате съвместни пътувания, мероприятия, посещения на места за забавления и приятелски партита заедно с партньора. Необвързаните имат голям шанс, да срещнат своята половинка. Слушайте интуицията си - тя няма да ви подведе. Като цяло настъпват благоприятни обстоятелства за промени в личния живот и професионалната дейност. Може би във вашето обкръжение ще се появи влиятелен покровител, който ще ви предложи подкрепа в кариерата. Вслушайте се внимателно в такива предложения - може би те съдържат нещо положително. Във всеки случай вие лично трябва да сте готови да направите тези промени. Втората половина на седмицата може да е свързана с появата на много проблеми. Репутацията ви може да бъде застрашена и ще трябва да защитавате правата си.

ЛЪВ: Първата половина от седмицата за представителите на зодия Лъв, е благоприятна за решаване на битови въпроси. Ще може да въведете идеален ред у дома и на работното място. Добър момент за закупуване на домашен любимец. Партньорствата също могат да се подобрят значително. Брачният съюз ще стане по-траен, поради способността да постигате взаимно разбирателство в хода на заинтересован диалог, по спорни въпроси с любимия човек. Семейните приятели могат да изиграят положителна роля в това отношение. Не отхвърляйте възможността да постигнете компромис и да се разберете - точно сега ще имате добър шанс за това. В работата ще може да постигнете компромисни решения, като формализирате сътрудничеството под формата на подходящо правно споразумение. Втората половина на седмицата, ще е свързана с повишен риск от наранявания. Не се препоръчва участие в спортни състезания с елементи на риск. В приятелствата, са възможни усложнения.

ДЕВА: За представителите на зодия Дева първата половина на седмицата, е благоприятно време както за работата, така и за личният живот. Това е изключително добро време за любов. Вашите чувства могат да изпитат невероятен подем, а любимият ще ви изглежда като идеал, който сте търсили цял живот. В тези дни може да изпитвате по-голяма нужда от креативност в живота си. Във всеки случай, любовта и творчеството ще вървят ръка за ръка. Това е продуктивен момент за промени в живота ви, за да направите бизнес дейността си по-продуктивна. Трябва да започнете с анализ, за да разберете какво ви пречи да се справите със задачите в работата. Може да откриете, че губите много време. Опитайте се решително да се отървете от вредните навици и да въведете нов ред в ежедневието си. По един или друг начин – обстоятелствата ще са на страната на тези, които са готови да променят нещо и да положат усилия за това. Втората половина на седмицата, ще е проблемна за партньорствата. Ще ви е трудно да намерите взаимно разбирателство. Не са изключени спорове поради непримиримост от страна на брачния партньор.

ВЕЗНИ: Първата половина от седмицата. За представителите на зодия Везни, ще е благоприятна за семейния живот. Може да предприемете всяка инициатива за подобряване и обновяване на дома - ще получите пълна подкрепа и одобрение от членовете на вашето семейство. Има смисъл да инвестирате възможно повече във връзката си и да работите за подобряване на отношенията. Вашите усилия няма да бъдат напразни. Като цяло вашият брачен партньор, ще бъде в центъра на вашето внимание точно сега. Всичко ще се върти около неговите действия и желания. И ако умишлено станете по-меки в партньорския тандем, тогава това ще бъде правилното решение. Защото колкото по-хармонични са отношенията ви с партньора, толкова по-добре ще се чувствате. Почти същото се отнася и за романтичните връзки. През втората половина на седмицата са възможни здравословни проблеми. Старайте се, да не се пренапрягате или преохлаждате - в противен случай това може да провокира развитието на настинки. Погрижете се за вашата бизнес репутация - тя може да бъде поставена под въпрос.

СКОРПИОН: За представителите на зодия Скорпион тази седмица е благоприятна за контакти и пътувания. Партньорските отношения могат да бъдат хармонизирани, чрез взаимно заинтересован диалог. В тези дни ще сте способни да поддържате тактичен и приятелски диалог, с най- различни хора. Този вид внимание ще накара много от тях, да ви симпатизират. Това е чудесно време за запознанства с нови хора. Възможно е също така да имате успех в решаването на битови проблеми. Започнете с общо почистване на дома или ремонт на някоя от стаите. Опитайте се да се отървете от старите ненужни неща, освободете шкафове в опит да увеличите свободното пространство. Това косвено ще има положителен ефект върху вашето здраве. В края на краищата, прочиствайки жизненото си пространство, по този начин изпълнявате един вид магически ритуал, като вкарвате свежа енергия в живота си. Втората половина на седмицата може да е свързана с трудности във взаимоотношенията с любимия човек. Поведението на вашият партньор, може да доведе до ревност и недоверие.

СТРЕЛЕЦ: Първата половина на седмицата за представителите на зодия Стрелец, ще е свързана с усилване на материалният интерес към придобиването на някои лични вещи. Това могат да бъдат бижута, модни дрехи и други предмети, с цел подобряване на външния ви вид. Пазаруването ще ви позволи да намерите и купите точно нещата, които търсите дълго време. В тези дни обаче, също може да почувствате повишен апетит. Възможно е да бъдете привлечени към сладкото - и това е директен път към наддаване на тегло. Ако обаче проблемът с наднорменото тегло не е актуален за вас, тогава може да се поглезите със сладкиши. За необвързаните този период обещава много интересни запознанства. Опитайте се, да се срещнете с всички, които искат да общуват с вас. Това ще бъдат полезни и приятни контакти, които могат да ви дадат много по отношение на решаването на някои проблеми и в човешки смисъл също. Паралелно с това втората половина на седмицата, може да бъде свързана с трудности в отношенията с партньорите, семейството и родителите.

КОЗИРОГ: Първата половина от седмицата за представителите на зодия Козирог е благоприятна за промяна на имиджа. Това важи особено за дамите. Посещението в козметичен салон за красота, ще ви помогне да откриете нови аспекти на вашият чар. Освен това по това време, ще излъчвате необикновен чар и сексуалност. Представителите на противоположния пол определено ще усещат, вашия повишен магнетизъм и привлекателност. В любовта всичко ще се развива добре, ще бъдете заобиколени от грижи и нежност. Също така период е чудесен за делова дейност и уреждане на финансови проблеми. Може да планирате за тази седмица най-важните и отговорни дела, особено такива проекти, които са близо до завършване. Доходите ви може да се увеличат. Това е подходящ момент за закупуване на практични и полезни вещи за домакинството. Втората половина на седмицата може негативно да се отрази на здравето, на хората със слаба нервна система. Опитайте се да ограничите контактите си и не планирайте нови запознанства.

ВОДОЛЕЙ: За представителите на зодия Водолей първата половина от седмицата, благоприятства духовните и морални търсения. Може би ще се уморите от шумния живот и ще искате да се усамотите, спокойно да си починете и отпуснете. Уединеният начин на живот, добре се съчетава с духовните практики. В същото време личната активност, е важно условие за успех във външния свят. Колкото по-инициативен сте, толкова повече резултати ще може да постигнете. На първо място, опитайте се активно да общувате с другите. Вашата задача е да станете най-информираният човек. Всички контакти в тези дни, със сигурност ще бъдат доста полезни. В любовта отношенията се развиват във възходяща линия, чувствата стават по-силни и по-ярки. Може да получите много приятни впечатления, изненади, подаръци и признания. Втората половина на седмицата обаче, няма да е лесна за романтичните връзки. Ревността може да се настани във вашите отношения.

РИБИ: За представителите на зодия Риби първата половина от седмицата, може да бъде свързана с изпълнение на заветно желание. Вероятността да спечелите благодарение на късмет, сега ще е по-висока, отколкото в други дни. Отношенията с приятели и съмишленици, ще се подобряват. Добре е да се заемете с планиране на близкото бъдеще. Също така ще бъдете мотивирани, да решавате материални и финансови въпроси. И наистина ще можете успешно да се справите с повечето от тези проблеми. Основното е да се настроите на сериозна, последователна работа и да докарате започнатото до край. Периода също е подходящ за увеличаване на доходите, чрез допълнителна работа. В семейния живот, всичко ще е стабилно. Възможно е да пожелаете за известно време да останете сами. Например, това може да е свързано с духовни практики и необходимостта от съсредоточаване при медитация или автогенно обучение. Втората половина на седмицата ще е напрегната. Основната проблемна тема може да бъде свързана с лична криза на фона на ниско самочувствие.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук