Седмичен хороскоп: 29 юли – 04 август

489 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Започвате седмицата, с желание да излезете извън зоната си на комфорт и да правите нещата по различен начин. Формата, по която се развиват нещата и целите ви точно сега, вероятно, не е точно това което сте искали и е възможно да опитате нещо ново и неочаквано, тъй като това ви изглежда най-добрият вариант за в момента. В средата на седмицата, ще ви трябва известно време, за да си починете от всичко, с което сте се захванали, възможно е да се чувствате по-уморени и точно това ще е времето, когато ще може да си позволите почивка и да се откъснете от всичко. По-късно през седмицата, ще може отново да се захванете със задачите си, с още по голям ентусиазъм. Може да сте във възторг от това което правите, но обърнете и внимание на различните начини, по които могат да работят съществуващите ви проекти и идеи. В края на седмицата, ще искате да се отпуснете и отдъхнете от цялата работа и стреса в живота.

♉ ТЕЛЕЦ: В началото на седмицата, ще искате да се съсредоточите върху целите и плановете си и да ги настроите, за да имат повече смисъл. В момента по-малко ще ви вълнуват големите идеи, по скоро ще искате осезаеми резултати. Във вторник, може да поискате да опитате нещо ново, различно и да излезете извън обичайната си зона. Това чувство ще продължи и в средата на седмицата, може да намерите иновативни и находчиви начини да се справите с проблемите и да вземете решения, които обикновено не бихте взели, но точно сега може да свършат работа. По-късно през седмицата, ще искате да избягате от всичко, за да дадете на ума и тялото си почивка и да се откъснете от всички неща, върху който ви се е налагало да работите. В края седмицата, ще получите вдъхновение да продължите проектите и начинанията, върху които сте работели.

БЛИЗНАЦИ: Ще искате да започнете седмицата, като се съсредоточите върху позитивите от живота. Чувствате, че в последно време нещата са станали много по-сериозни, по-бързи, а вие няма да искате да зацикляте в сериозността на всичко това. Трябва да си дадете една малка почивка в началото на седмицата, за да намерите доброто в лошото. В средата на седмицата, когато се опитвате да се съсредоточите върху плановете си, се уверете, че вървите в правилната посока. Ако сте сигурни, че сте на прав път, това може да потуши вашето безпокойство. В четвъртък, може да се чувствате добре в светлината на прожекторите, да привлечете вниманието по различни начини и да сте настроени положително. По-късно през седмицата, ще поискате да бъдете по-независими, ще се борите, за да получите по-голяма независимост и ще чувствате, че най-добре може да се справите, когато имате пълна свобода. В края на седмицата, ще имате нужда от известно време, за да изчистите ума и душата си от мислите и стреса.

РАК: През тази седмица, вниманието ви, ще бъде насочено към интимните връзки в живота ви, ще искате да сте сигурни, че емоционалните отношения, които имате с другите хора са толкова силни, колкото трябва да бъдат. Развитието на последната ви връзка или несигурността в отношенията, могат да ви причиняват безпокойство в тази област и вие ще искате да се уверите, че всичко е наред. В средата на седмицата, може да направите крачка назад и да дадете на близките си малко пространство, като по този начин, оставите малко място и за себе си, като така ще сте в по-добро настроение и ще желаете да видите доброто във всичко. По-късно през седмицата, ще се заемете с по-практичните неща, като ще трябва да работите върху отговорностите, които имате в живота и върху реализирането на целите си и поддържането им в правилна посока. В края на седмицата ще искате да прекарате повече време с другите хора или да се свържете със света като цяло и да дадете своя принос по някакъв начин.

ЛЪВ: Може да започнете седмицата фокусирани върху вашите взаимоотношения и ангажименти. Тези от вас които прекарват много време напоследък, съсредоточени върху работата си и ежедневните задачи, ще чувстват, че трябва да балансират нещата, като обърнат повече внимание на близките си хора по време първата половина на седмицата. Ще искате да обърнете внимание на всички малки неща и да сте се сигурни, че не сте пропуснали нищо. Добре е сега да се справите с всякакви малки проблеми, тъй като по-късно може да прераснат в по-големи. Само не се престаравайте с анализа и не търсете там проблеми, където няма. След сряда, може да бъдете по-общителни, в добро настроение и да се забавлявате повече. В четвъртък, може да се съсредоточите върху стари идеи и мисли отново. По-късно през седмицата, ще искате да останете сами, усещайки необходимост да се отдръпнете от света, без нищо да ви ангажира. Възможно е да сте претоварени от всичко и да се нуждаете от малко пространство за да дишате. В края на седмицата, ще искате да си съставите план за действие, който е достатъчно смислен и реален за това, което искате да постигнете.

ДЕВА: Може да се фокусирате върху малките неща и работата, която трябва да свършите, със започването на седмицата. Тези от вас, който чувстват, че са изостанали твърде много в работата и ежедневните задачи в последно време, ще трябва, да компенсират това през първите няколко дни от седмицата. Може да се справи с нещата, които трябва да свършите с по-голяма лекота и внимание. В средата на седмицата, може да обърнете вниманието си към вашите взаимоотношения и да искате да прекарате повече време с близките си хора, като връзките ви ще са с приоритет. Ще се чувствате по-добре, когато сте в компания и може да получите подкрепа и разбиране. В четвъртък може да се окажете в центъра на вниманието, да получите похвали или внимание и да се насладите на позитивното в живота. По-късно през седмицата, може да изследвате и да се задълбочите в нещо, което изисква вниманието ви. В края на седмицата, ще искате да реализирате някое ваше малко желание, дори ако то е просто една фантазия в главата ви.

ВЕЗНИ: Може да се съсредоточите върху нещата и хората, които обичате, в началото на седмицата. Някой от вас, ще искат да си оставят време, за да се насладят на живота. Някой неща може би ви липсват и ще искате да наваксате колкото се може по- бързо. След вторник, може да започнете да мислите по-нестандартно или да се възползвате от връзките си, за да ви помогнат. В средата на седмицата, може да се съсредоточите върху работата, която е трябвало да свършите, вие сте добри работници и с вашите способности, ще се справите с работата си добре, като се придържате към сроковете, които сте си задали. Вие сте организирани и може да правите реалистични планове. По-късно през седмицата, може да се съсредоточите върху отношенията си и да искате да прекарате време с близките си, ще искате да получите и да дадете внимание и да направите хората в живота си щастливи. В края на седмицата емоционалните ви връзки ще укрепнат и с близките си хора, ще имате едно по-добро разбирателство.

СКОРПИОН: Ще започнете седмицата, съсредоточени върху емоциите си, като ще искате някаква подкрепа, независимо дали от хората от вашата среда или тези близко до сърцето ви. Може да правите неща, които ви доставят удоволствие, като така си помогнете, да се чувствате по-сигурни емоционално. Възможно е да сте се почувствали емоционално наранени и да искате да се уверите, че сте достатъчно силни да продължите напред. Ще искате спокойствие тази седмица и ще се стремите да се чувствате комфортно. В средата на седмицата, може да поискате да се забавлявате малко, да не сте толкова сериозни и да се посмеете на абсурдността в живота. По-късно през седмицата, може да станете по-сериозни към живота или поне към работата си, която трябва да свършите, ще трябва да се опитате да се организирате, да направите планове, като обърнете внимание на детайлите така че да не пропуснете нещо важно. В края на седмицата ще искате да внесете някакъв баланс в живота си и да се съсредоточите върху всичко, за което не сте имали време.

СТРЕЛЕЦ: Има възможност да ви хрумнат нови идеи, в началото на седмицата и ще искате да проследите за развитието им. Може да сте по-развълнувани от идеите, които имате в момента и да се чувствате по-особено заради начина, по който ума ви работи, особено, ако наскоро сте били разфокусирани или сте нямали нови идеи. Някакво недоразумение, може да е оставилото неприятно чувство във вас и да се чувствате притеснени за способността си да се изразявате, но всичко ще си дойде на мястото съвсем скоро. В средата на седмицата, може да работите върху фундамента и ще искате да направите основата на живота си по- твърда, доколкото е възможно. След сряда, ще се чувствате по-удобно в светлината на прожекторите, ще привличате внимание и похвали или ще получите нови възможности. По-късно през седмицата, творческата ви креативност ще нарасне и може да се опитате с творчески подход, да подходите към ситуациите и проблемите. След четвъртък, ще може да се съсредоточите, върху споделянето на идеи и информация. В края на седмицата ще искате, да направите нещо, което сте пропуснали през седмицата и в добра позиция да започнете следващата седмица.

КОЗИРОГ: Може да започнете седмицата, по-бавно и спокойно, като ще искате да се уверите, че имате достатъчно време за всичко, което трябва да направите и решите. Няма да бързате заради някой или нещо и ще чувствате, че търпението е най-добрият ви начин на действие. В средата на седмицата, вашата дейност може да се ускори и да се опитате да се справите с всички проекти, доколкото можете. Може да напълните вашия график, но се уверете, че сте поели задължения, които всъщност ще изпълните. По-късно през седмицата, може да се съсредоточите върху себе си, като ще искате да укрепите вътрешния си фундамент, така че да сте сигурни, че имате солидна вътрешна база, която да ви помогне да се справите с живота. В края на седмицата ще искате да прекарате времето си, като правите нещата които обичате, да бъдете с хората, които обичате и да се фокусирате върху най-забавните аспекти на живота, които сте пропуснали напоследък.

ВОДОЛЕЙ: Седмицата ще ви даде възможност да се съсредоточите върху себе си, живота си и всичко, което може да не се е развивало нормално наскоро. Ако не сте се чувствали във форма или сте имали трудности с нещо важно, може да се съсредоточите върху това в началото на тази седмица и да сложите нещата в ред. От вторник, ще може да се разбирате по- добре с другите или да получите помощ, ако имате нужда от нея. В средата на седмицата, може да забавите темпото и да се опитате да отделите време за нещо важно в живота си, което не желаете да направите прибързано или насила. По-късно през седмицата, може да бъдете по-заети, като реализирате всички малки проекти, които искате да осъществите и говорите с хората, с които трябва да изгладите нещата. В края на седмицата, ще искате да прекарате времето си с хора, които добре познавате или на близки и познати места, където да намерите комфорт, интимност и да успокоите сърцето си.

РИБИ: Може да започнете седмицата, с желание да си осигурите повече време за себе си, чувствайки се изцедени и уморени от обичайното. Ако ви е трудно, може да бъде добре ако за известно време оставите тялото, сърцето и ума си да си починат, трябва да си вземете отпуск и да им дадете това, от което се нуждаят. Отдръпнете се от  света и задоволете собствените си нужди. В средата на седмицата, енергията ви може да се завърне. Тогава ще може да се съсредоточите върху нови начинания и проекти, върху които искате да работите точно сега и сте се опитали да направите напредък в първите няколко дни, доколкото можете. По-късно през седмицата, може да се опитате да въведете някаква стабилност, която е необходима, за да се успокоят нещата, така че да може да направлявате всичко по-добре. В края на седмицата много идеи, ще преминават през главата ви и ще може да говорите с хората около вас, за да получите съвети, които да ви помогнат да отсеете тези идеи, върху които трябва да се съсредоточите.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

 

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук