София област: Видео пред входа на всяка община и селфи пред билборд - най-големия хит в интернет

3854 преглеждания

ИЗБОРИ 2017


Младежко видео пред входа на всяка община от Софийска област и селфи пред билборд на младежката председателка на БСП в областта - Стоянка Балова се превърнаха в най-големия хит в интернет през последните седмици.

Намиращата се на шесто място след първоначалната подредба на листата на БСП за Софийска област Стоянка Балова, зад която се обединиха и младите социалисти в района е сочена и за фаворитката за пренареждането на листата в следствие на получените преференциални гласове. 

През цялата кампания младите социалисти бяха изключително активни, както в интернет, така и на терен, бяха близо до хората, като посетиха всички 22 общини в областта.

Излъчиха своите ясни послания и мотиви, с които са се включили в битката за 44-тото народно събрание. Голяма част от левите избиратели, които през годините или не упражняваха своето право на глас или подкрепяха друга формация на 26-ти март ще гласуват именно с номер 10 за партия и 6 за личност, подкрепяйки персонално и преференциално младежкият лидер на БСП в областта, именно защото в нейно лице са видяли символа на промяната, коментират младите социалисти.

Промяната не само в тяхната партия, но и промяната на България въобще.

Ето и най-интерестните видеа и селфита, обикалящи интернет пространството и по-специално социалната мрежа Фейсбук последните дни:

До края на кампанията в петъчния ден предстои да бъдат публикувани на Facebook страницата на Стоянка Балова: www.facebook.com/StBalova и останалите заснети видеа на територията на всички 22 общини в Софийска област, допълват младите социалисти.

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

/платено  съдържание/

 

 

Тагове