Христо Шопов и София Кузева-Чернева представят спектакъла „Не бях аз“ в Сливница

586 преглеждания

Известните актьори Христо Шопов и София Кузева-Чернева ще представят театралния спектакъл „Не бях аз“, продължение на култовия филм „Вчера“, в град Сливница. Събитието ще се състои на 4 ноември (понеделник), от 19.00 ч. в НЧ „Съзнание 1907“.

Това представление носи драматичен заряд и дълбок емоционален резонанс, който със сигурност ще докосне публиката. Сценарист на постановката е Владо Даверов, режисьор – Лиза Шопова, сценограф – Анелия Райкова, а музиката е дело на Кирил Маричков.

Билетите са на цена 25 лв. и могат да бъдат закупени от касата на Читалището. Повече информация  може да бъде получена на телефони: 0887 004 822, 0885 644 055, и 0894 290 913.

Иван и Дана, главните герои на романа и филма „Вчера“, се срещат тридесет и пет години по-късно, в същото училище, в което някога са учили. Дали е възможно една единствена целувка да свързва тези двама души десетилетия и срещата им да продължи оттам откъдето е спряла? Ще намерят ли пътя един към друг или живота, който всеки е изградил в миналото, ще им попречи? Тази среща е желана и от двамата, но отлагана с години, а сега съдбата ги събира отново, за да им даде шанс да се изправят един пред друг, да изрекат премълчаното и да разберат този таен с години копнеж дали е истина все още или е привилегия само на младостта.

1

Източник и снимка: НЧ „Съзнание 1907“, Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук