4 декември е последният срок за заявки за „Парад на забавната детска песен“ 2023

226 преглеждания

Събитието ще се проведе на 9 декември

Днес, 4 декември, е последният срок за подаване на заявки за участие в музикалния конкурс „Парад на забавната детска песен“ 2023. Заявките се подават на email – ch.iv.vazov@abv.bg. и могат да бъдат изтеглени от ТУКПрограмата за ред на участие ще бъде публикувана на 7 декември 2023 г.

„Парад на детската забавна песен“ 2023 ще се проведе на 9 декември, от 16.00 ч., в НЧ „Иван Вазов 1947“. Конкурсът има за цел да издирва и подкрепя талантливи музикални изпълнители на възраст от 3 до 16 години и да популяризира творческите им постижения, мотивира младите изпълнители за сценични изяви пред публика, както и „Парад на детската песен” да се превърне в любимо място за срещи и творчески контакти на деца, занимаващи се с музика и на техните музикални педагози.

Събитието се организира от Община Костинброд, НЧ „Иван Вазов 1947“ и Местна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, с  подкрепата на Съюза на българските композитори.

В рамките на събитието ще бъде представен мюзикълът „Зайченцето бяло“, който е специален комплимен от Община Костинброд към всички деца.

парад

Допълнителна информация може да бъде получена в Общинска администрация – Костинброд, стая №1. Лице за контакт: Бистра Боянова – ст.експерт „Организатор на мероприятия, връзки с обществеността и международна дейност “, тел.: 0882/271169.

 През декември в Костинброд: „Парад на детската забавна песен“ 2023

Източник и снимка: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук