Евелина Павлова – член на журито на „Работилница за репортери 2017 – Разкажи за твоята България“

2837 преглеждания

Евелина Павлова е третият член на журито в тазгодишното издание на „Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България“. Г-жа Павлова, заедно с останалите членове на журито – Доника Ризова и Михаил Дюзев, и екипа на EspressoNews, ще оценява ученическите разработки.

За читателите на EspressoNews.bg, Евелина Павлова сподели: Подкрепям проекта по много и много емоционални причини. Аз съм родена и израснала в Своге. Завършила съм Професионална гимназия „Велизар Пеев“. Това е моят край! Освен това, съм водеща на предаването „Аз обичам България“, в което търсим исторически поводи за гордост и родолюбие. А поводи за гордост има и в настоящето и ще се радвам да ги научавам тъкмо от децата.“

Професионалната кариера на Евелина започва в радио преди 25 години. През различните етапи на живота си е заемала и различни позиции – минала е ролята на водещ и програмен директор в Радио FM+, Star FM. В момента е водещ и на телевизионното предаване „Аз обичам България“.

Основател е на Фондация „Гласът на децата“, която стои зад детската медийна платформа „Radio Family”.

Майка на две деца, и както обича да се описва сама, тя е още пътешественик, авантюрист и работохолик.

Проектът "Работилница за репортери 2017 - Разкажи за твоята България" се осъществява под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел  и с любезното съдействие на автошкола Василеви360 Creative BulgariaАвтомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, TBI InfoИнтегралОСКАР-ЕЛSamsoniteБигла 3Go4Raw.

 

Ексклузивен телевизионен медиен партньор:  

Българската национална телевизия

 

Медийни партньори

BULGARIA ON AIRb2b Мediaсп. Мениджърnoviteroditeli.bgObekti.bgИА Кросс