Десислава Василева мотивира младите хора на събитието „Първи стъпки в бизнеса 2022“

1125 преглеждания

Десислава Василева, ПР и медиен експерт, основател на новинарския портал Еспресо Нюз и рекламната агенция Idea PR & Advertising, бе гост-лектор на събитието „Първи стъпки в бизнеса 2022“ , организирано от JCI Пловдив

Десислава Василева, ПР и медиен експерт, бе гост-лектор на събитието „Първи стъпки в бизнеса 2022“ , организирано от JCI Пловдив.

Събитието, което се проведе в града под тепетата през изминалия уикенд, има за цел да обучава и мотивира младите хора в България.

Пред аудиторията Василева разказа за своята кариера и опит в бизнеса, като основател на рекламната агенция Idea PR & Advertising, новинарския портал Еспресо Нюз и ученическия конкурс-обучение "Работилница за репортери". Василева сподели, че основата на нейната работа е базирана на преследването на доброто и родното, ангажирането на младите хора, откриването и развитието на техния потенциал. Именно чрез ангажираност и емоция, Василева създава ученическия конкурс-обучение "Работилница за репортери", а като естествено продължение на конкурса издава и книга с най-добрите материали на участниците от шестте издания на конкурса до сега. За отпечатването на книгата, Василева сподели първо пред аудиторията на събитието:

"Книгата „Разкажи за своята България“ е сборник с разкази и журналистически материали, вдъхновени от красотите на родината, предадени чрез перото на млади таланти от цяла България. След като получих поканата за участие в събитието на JCI, реших, че това е мястото на което искам да покажа първо книгата. Искам да успея да мотивирам всички тепърва прохождащи в бизнеса, че с труд, любов и постоянство, мечтите се постигат и надграждат във времето. А най-хубавото е, когато резултатът от тях, носи не само лично удовлетворение, но и полза за обществото.“, коментира Василева.

„Разкажи за твоята България“ е сборник с есета, портрети, пътеписи, проучвания, изследвания и представяния, на участниците в ученическия конкурс-обучение „Работилница за репортери“, организиран от новинарския портал EspressoNews.bg и фондация „Добрият пример“. В книгата са включени произведенията на над 70 млади таланти от цялата страна, които са участвали в изданията на журналистическия конкурс обучение, организиран ежегодно от медията от 2016 г. насам.

Официалната премиера на книгата ще се състои в гр. София на 13 юни, от 18:30 часа в Кино Кабана. Събитието се провежда с подкрепата на Столична община – Лятна програма и е част от културния календар на Столицата за 2022 г. Входът е свободен.

Представяния на изданието ще има и в други градове в България през идните месеци. Преди официалната премиера, предпремиера на книгата ще бъде направена на 28 май в гр. Божурище, по време празника на града. 

За повече информация следете страницата на „Работилница за репортери“ във Фейсбук.   

Всеки, който желае да разгърне предпремиерно страниците на „Разкажи за твоята България“, може да поръча книгата ТУК, на специална цена, с безплатна доставка до офис на куриер: https://bit.ly/KnigaRabotilnitsaZaReporteri

Снимки: Ния Кръстева

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук