Две общински дружества в Костинброд предоставиха спортни екипи на възпитаниците на СУ ”Д-р Петър Берон”

1993 преглеждания

Две общински дружества в Костинброд - „Комуналкомерс“ ЕООД и „Нива Комерс“ ЕООД  предоставиха безвъзмездно спортни екипи на възпитаниците на СУ ”Д-р Петър Берон”.

Единадесет ученици получиха екипировка с герба на община Костинброд, с което се явиха на състезанието за Младежки противопожарни отряди „Млад огнеборец”, което се проведе в община Долна Баня.

Малките пожарникари получиха спортни екипи, каски и останалата екипировка, необходима за участие в надпреварата.

Г-жа Ваня Панайотова, ръководител на отбора и учител в СУ ”Д-р Петър Берон”, благодари на община Костинброд и на двете дружества и подчерта, че такова внимание и грижа на местната власт към възпитаниците на училището и децата в града не е срещала в практиката си до момента.

Учениците получиха екипите си лично от г-жа Мариана Коцева- управител на „Нива Комерс” ЕООД на стадион „Белица”, където присъстваха още Емил Димитров- РСПБЗН-Костинброд , гл. Инсп. Инж. Здравко Александров – началник РСПБЗН, г-жа Мелинда Цветанова- Сигурност на информацията, управление при кризи и отбранително мобилизационна подготовка и г-н Александър Ненов- служител по сигурност и обществен ред в общинската администрация.

Спортни екипи от двете общински дружества получиха и възпитаниците на ОУ ”Васил Левски”, които участваха в областното състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации 2017г.” в Долни Лозен.

EspressoNews