Георги Димов е „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в категория „Привлечени инвестиции“

1364 преглеждания

Община Божурище с приз от годишните награди на Областния управител за 2017 г

Георги Димов е „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в категория „Привлечени инвестиции“. Той беше отличен от Областния управител Илиан Тодоров на церемонията по връчването на Годишни награди Областния управител за 2017 г.

„Благодаря на екипа си за свършената работа. Сам човек е за никъде“, каза в приветствието си Георги Димов, кмет на община Божурище. Той поздрави Oбластния управител и цялата областна администрация за доброто сътрудничество с местната власт и за това, че не правят никакво разделение между общините. Кметът подчерта, че Божурище се развива успешно, а през следващата година предстои откриването и финализирането на редица важни проекти, по които се работи.

Годишните награди на Областния управител на Софийска област за 2017 година бяха връчени в категориите: „Околна среда“, „Инфраструктура и градска среда“, „Здравеопазване“, „Образование“ „Култура“, „Социални дейности“, „Трансгранично и международно сътрудничество“, „Спорт и младежки дейности“ и „Привлечени инвестиции“. Специална комисия оцени кандидатурите на общините от региона, а на отличените беше връчен приза „Кмет на Софийска област за 2017 г.“ в отделните категории.

EspressoNews