Печатница Поликарт ООД - Костинброд - производител на опаковки, офис консумативи и рекламни материали

1111 преглеждания

Фирмата предлага качество на високо ниво и конкурентни цени, като покрива цялата гама от продукти, които се произвеждат в този сектор

Поликарт ООД – Костинброд предлага опаковки, кутии, пликове, етикети и кашони за всички сектори. Компанията произвежда опаковки с пълноцветен печат от хартия, картон, велпапе, фолио и етикети с печат от самозалепващи хартии и фолиа.

Фирмата е сертифицирана по международни стандарти за качество ISO9001, за рециклиране ISO14001 и околна среда и чиста енергия ISO50001, предоставя всички здравни сертификати и сертификати за рециклиране на всички опаковки съгласно ДИРЕКТИВА (ЕС) 2019/904.

Поликарт ООД – Костинброд предлага:

  • конструиране и проектиране

  • графичен дизайн и печат

  • разнообразни видове опаковки

Поликарт ООД предлага качество на високо ниво, с конкурентни цени, като покрива цялата гама от продукти, които се произвеждат в този сектор. Офертите са с крайни цени, няма скрити допълнителни разходи, калкулират се крайни цени за производство, опаковане и доставка, всичко включено в цената.

Топ продуктите на печатницата, за които могат да бъдат предложени най-добрите цени и най-доброто качество, са:

Продуктите на Поликарт ООД са в сферата на:

Могат да бъдат обработени и следните материали:

Компанията е иновативна и разполага с 3D принтер, проектиращ реални размери, предлагат се и 3D визуализация, конструиране и проектиране.

За информация и поръчки:

Поликарт ООД

гр. Костинброд 2230, ул. Славянска 46

Email: sales@polycart-bg.com

Офис Костинброд: 0721 66145

Офис София: 02 9294951

Консултации за продажби: 0879 496790 - Емилия Бончева - Управител