Седмичен хороскоп 11 – 17 септември

5972 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

Тази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Овен. Това е подходящо време за тези, които са решили да променят начина си на живот и да започнат да живеят по режим. От гледна точка на здравето е много важно да обърнете внимание на тялото, да посещавате фитнес, да правите упражнения, да се храните здравословно и да се отървете от вредните навици. С добро здраве и самодисциплина, ще успеете и в работата, ще увеличите своята производителност. Най-трудната тема за седмицата може да е свързана с финансите.

Увеличава се вероятността от вземане на грешни финансови решения, в резултат на което може да понесете загуби. През тази седмица е крайно нежелателно да планирате големи покупки и инвестиции. Ако имате романтична връзка, опитайте се да увлечете любимия човек с вашите планове, като същевременно не забравяте за неговите интереси. Това ще помогне за укрепване на връзката. В същото време избягвайте да говорите за финансовите си проблеми и не давайте скъпи подаръци - по този начин не само няма да укрепите отношенията, но напротив, може да подкопаете доверието между вас.

♉ ТЕЛЕЦ:

Тази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Телец. Тези дни, ще сте способни на смели постъпки в името на любимия човек. Покажете въображението си в любовните отношения, изненадайте и зарадвайте тези, които обичате. Трябва също да се отбележи, че това е чудесно време за творческа самореализация. Основното условие за това е да имате свободно време. Може би тези дни ще бъдете ентусиазирани от някакъв вид творчески процес, хоби, спорт.

Не пропускайте да присъствате на спортни състезания не само като фен, но и като участник в състезанието. Препоръчително е да обърнете повече внимание на собственото си развитие. Чрез активното себеизразяване, ще укрепите самочувствието си и способността самостоятелно да решавате сериозни проблеми. В същото време вашите семейни отношения могат да се усложнят, особено с по-старото поколение: родители, баби и дядовци. Може би вашите лични желания, ще влязат в конфликт с мнението на членове на семейството, с чийто авторитет сте свикнали да се съобразявате.

БЛИЗНАЦИ:

За представителите на зодия Близнаци тази седмица може да бъде двусмислена. На първо място, може да направите много полезни неща за вашето семейство. Помислете кои финансови и битови проблеми са най-актуални и в тази посока трябва да насочите усилията си. Може да сте склонни да действате енергично и изобретателно. Тези дни са чудесни да отидете сред природата, в селската къща, на вилата. Със сигурност там ще има нещо което да правите заедно със семейството, като се има предвид, че е време за събиране на реколтата.

Добър момент за ремонт на апартамента. Може да направите подобрения в дома, да купите домакински уреди. Само не се самоизолирайте от обществото. Не се препоръчва да водите затворен изолиран начин на живот - това може да доведе до влошаване на здравето. В същото време се опитайте да се дистанцирате от хора с тъмно минало и съмнителна репутация. Факт е, че сега може да се проявят вашите тайни недоброжелатели, които да разпространяват неверни слухове и клюки, за да навредят на вашата репутация. Не се поддавайте на провокации и запазете спокойствие.

РАК:

Тази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Рак. Може би, ще сте склонни много да общувате и да се движите. Това може да доведе до чести пътувания и много контакти. Възможно е да бъдете привлечени от динамичния стил на "живот на колела", в движение. Ако не сте обвързани със задължения, лесно може да се откъснете и да отидете на пътешествие с приятели. Чудесно време за разрешаване на всякакви проблеми с помощта на приятелска подкрепа и бизнес познати. Ще имате достъп до необходимата информация. Опитайте се да бъдете на публични места през цялото време, общувайте открито с приятели и познати, прекарвайте свободното си време весело и естествено.

Добро време също за активен отдих и спорт. Тези, които заемат активна социална позиция, могат да намерят съмишленици в доброволчески движения и екологични организации. Финансовите въпроси може да се превърнат в най-проблемната тема за седмицата. Изключително нежелателно е да вземате и давате пари на приятели - това може да е причината за влошаване на отношенията с някои от тях. Въздържайте се да харчите твърде много за развлечения и се опитайте да намерите по-бюджетни възможности за забавление.

ЛЪВ:

Тази седмица може да бъде смесена за представителите на зодия Лъв. Може да успеете да постигнете впечатляващи резултати в професионалните си дейности. Опитайте се да се държите целенасочено и последователно, като стъпка по стъпка следвайте заветната си цел. Като цяло седмицата е благоприятна за кариерата и растежа на доходите ви. В същото време се старайте да се съсредоточите върху конкретни практически дейности и не проявявайте прекомерна инициативност. Ако се опитате да наложите нещо на началниците си, мога да ви обвиня в своеволие и излизане от предела на вашата компетентност.

Ако възникне конфликтна ситуация с началниците, може да промените мнението си относно перспективите за настоящата си работа и да започнете да търсите нова. Добро време за вземане на финансови решения относно покупки. Насочете парите си към решаване на проблеми в семейството - това ще помогне за подобряване на психологическия климат у дома. Добър момент за започване на диета с цел отслабване и цялостно подобряване на здравето. В същото време изберете диета, която се съчетава добре с повишена физическа активност.

ДЕВА:

Тази седмица може да бъде нееднозначна за представителите на зодия Девa. Моментът е добър за реализиране на лични планове и задачи. Може би ще имате желание да подобрите физическата си форма, да се занимавате с упражнения. Добър момент да преминете към здравословен начин на живот. Вашият основен мотив може да бъде желанието да станете по-привлекателни от гледна точка на противоположния пол. И за това всички методи са добри, от упражнения и часове във фитнеса, до ходене в салон за красота и експериментиране с външния ви вид. Може да промените коренно имиджа си.

Това е подходящо време за обучение и пътуване. Може би ще отидете на туристическо пътуване, по време на което ще получите много полезни и приятни преживявания. Възможно е да преразгледате предишните си цели и да ги промените в нова посока, която ще ви се стори по-перспективна. Законите обаче трябва да спазвате стриктно. По това време вероятността за нарушения на правилата на движение при шофиране се увеличава. Може да не успеете да избегнете контакта със служители на КАТ или получаването на известие за глоба.

ВЕЗНИ:

Тази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Везни. Най-проблемната тема може да е липсата на пари. Възможно е нуждата ви от някакъв вид забавление да се увеличи или да похарчите много пари за подаръци. Всичко това може да създаде напрежение и необходимост от търсене на допълнителни финансови средства. Косвено това състояние може да повлияе негативно на любовта и приятелските отношения. В крайна сметка може да нямате достатъчно пари, за да отидете с приятели на концерт или ресторант. Увеличава се вероятността от всякакви неочаквани инциденти, технически повреди и аварии.

Например у дома може електричеството внезапно да спре или скъпите домакински уреди да се повредят и да трябва спешно да излизате от работата, за да отстраните неизправностите. Отношенията ви с приятели и познати, ще са много нестабилни. Възможно е да не получите подкрепа от някои приятели и да бъдете разочаровани от безразличното им поведение. По един или друг начин, но липсата на пари няма да ви позволи да изпитате пълноценно радостта от живота. В същото време това е благоприятно време за тези, които обръщат много внимание на духовните практики, развиват способността за концентрация и управление на вътрешното си физическо и психологическо състояние.

СКОРПИОН:

Тази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Скорпион. Добре е да намалите желанията и амбициите си. Опитайте се да бъдете търпеливи и гъвкави в поведението си. В противен случай, ако станете егоисти, със сигурност ще срещнете съпротива от влиятелни хора. Връзките с приятелите ще са много по-успешни. В приятелския кръг ще намерите подкрепата, от която се нуждаете в момента. Добър момент за откриване на съмишленици, посещение на клубове по интереси, регистрация и общуване в групи и общности в социалните мрежи.

Брачните отношения ще бъдат укрепени, ако може не само да понесете своя дял от отговорността за връзката, но и се научите да бъдете приятели с партньора, внимателно да се задълбочите в проблемите му и да му помогнете във всичко. Бъдете търпеливи и се вслушвайте в желанията на своя любим човек. Може би някои проблемни въпроси, които са останали неразрешени в миналото, ще изплуват отново. Възможно е да възникне кавга в семейството, ако не обърнете нужното внимание на партньора си.

СТРЕЛЕЦ:

На представителите на зодия Стрелец тази седмица се препоръчва, да се съсредоточат върху разрешаването на материални проблеми – точно с това ще може да се справите най-добре. Въпреки че, в много отношения тази седмица може да бъде двусмислена за вас. Например не е препоръчително сега да пътувате. Колкото по-малко време прекарвате на път, толкова по-малко проблеми ще имате. И ако не може да избегнете дълго пътуване, тогава се въздържайте от запознанства и не споделяйте с други пътници неща от личния си живот. Сега не трябва да доверявате тайните си на никого.

Необходимо е да водите спокоен и премерен начин на живот, като не забравяте за правилното хранене и гимнастика. Най-успешната област, в която бихте могли да се реализирате, е професионалната дейност, кариерата. С необходимата активност бихте могли да постигнете подобряване на условията на труд, повишаване на статуса и укрепване на позицията си на работа. Подредете обкръжаващото пространство у дома и на работа. Може да станете по-видими или да заемете водеща позиция в състезание, кастинг. В същото време бъдете по-внимателни към репутацията си, не допускайте нарушения на закона.

КОЗИРОГ:

Тази седмица може да бъде двусмислена за представителите на зодия Козирог. Добро време за романтични запознанства. Не са изключени ваканционни романи или онлайн запознанства с чужденци. Периода също е благоприятен за туристически пътувания. Пътуването ще мине особено успешно, ако целта му е да учите, да разширите кръгозора си, да се запознаете с религията и културните традиции на други страни и народи. Това е тема, която няма как да не ви радва и вдъхва оптимизъм и самочувствие. Ако имате деца, тогава общуването с тях, също ще ви направи щастливи. Добре е да заведете детето на цирк или детски театър.

Не забравяйте също да се погрижите за хората, които обичате. Може да се запознаете с интелигентен и опитен човек, който да стане ваш духовен учител. Това важи особено за младите хора, които търсят морални примери. Най-трудната тема за седмицата може да са финансите или по-точно тяхната липса. Не трябва да давате или заемате пари, особено когато става въпрос за финансови взаимоотношения с приятели. Силно не се препоръчва да участвате в компютърни игри в които се влагат пари. Някои от планираните за тази седмица задачи може да останат недовършени поради липса на практичност и последователност в делата.

ВОДОЛЕЙ:

Тази седмица може да бъде нееднозначна за семейните представители на зодия Водолей. Най-проблемната тема може да бъде конфликтна ситуация в семейството. Вашият брачен партньор може да влезе в конфликт с близки от по-старото поколение в семейството. Това може да е класически конфликт между бащи и деца, когато различните поколения не могат да намерят помирение. Такъв конфликт е възможен, когато младо семейство живее в дома на родителите. Може вътрешно да не сте съгласни и с двете страни, но опитът да действате като миротворец може да се възприеме като неприемливо поведение.

Единственият изход е временна раздяла на противоборстващите страни. Друг вариант за напрежение в семейството може да бъде избягването на задълженията на някой от близките. Все пак моментът е подходящ да се свържете с роднини, които може да са готови да ви окажат материална и финансова подкрепа. С увеличаване на доходите на вашият партньор, ще се увеличат финансовите постъпления в семейния бюджет. Може да правите големи покупки на стоки за бита на кредит. А също така, да облекчи напрежението в семейството.

РИБИ:

За представителите на зодия Риби тази седмица, може да бъде двусмислена. Първо, това е добро време за изграждане на хармонични отношения с партньорите. Като става дума, както за брачния съюз, така и за колегите. В деловите отношения е подходящо време за обмен на информация и търсене на оптимални взаимноизгодни решения. Брачните отношения могат да бъдат изградени върху взаимна любов и желание за отстъпки, постигне на съгласие. Също така, важен фактор за хармонията на отношенията, ще е взаимната готовност за заинтересован диалог.

Опитайте се да прекарвате повече време на обществени места, в пътуване, на празнични и забавни събития. Може би по този начин ще срещнете хора, които ще ви бъдат полезни. Възможно е също да сте изправени пред дилема: или да поддържате широки контакти с приятели и познати, или да се съсредоточите върху бизнеса. Ако имате на дневен ред много нерешени материални и финансови въпроси, тогава трябва драстично да прекъснете контактите, които нямат нищо общо с работата. Може би в един момент ще осъзнаете, че в социалния ви кръг има хора, които крадат вашето време и се отнасят към вас чисто консуматорски, използвайки вашите ресурси за собствените си егоистични интереси. По-добре е да се дистанцирате от такива хора.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук