Седмичен хороскоп 25 септември – 01 октомври

3861 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН:

През първата половина на седмицата е добре представителите на зодия Овен да се съсредоточат върху решаването на материални и финансови въпроси. Това е най-успешната посока, в която вашите усилия могат да дадат положителни резултати. Ето защо тази седмица добре да се настроите към делова активност. В професионалните дейности, ще може да увеличите доходите си чрез интензивна работа и умението да работите с техника. Интересното е, че през тези дни ще се чувствате отлично и ще забравите какво е умора.

Вашият енергиен потенциал може да е на много високо ниво. В същото време апетитът ви може да се увеличи. При хора, които са склонни към напълняване, това може да доведе до бързо наддаване на тегло. Затова няма да навреди да се подложите на лека диета, поне за няколко дни. През втората половина на седмицата много от вас, може да са способни на невиждана щедрост. Възможно е да сте готови да похарчите всичките си пари за подаръци за любимия човек. Има риск да се увлечете от хазартни игри. И ако никой не ви попречи, тогава до края на седмицата може да останете без пари в сметката.

♉ ТЕЛЕЦ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Телец, може да се опитат да реализират своите желания и планове. Колкото по-смело е поведението ви, толкова по-успешни ще бъдат вашите дела. Затова тези дни ще бъдат най-добри за тези, които са свикнали да действат самостоятелно и имат много творчески планове. Вашият физически потенциал, ще е подобрен. Спортуващите ще могат да се отличат в състезания и да поставят лични рекорди. Романтичните отношения, ще получат нов тласък за развитие. Чувствата ви ще станат още по-силни и страстни. Възможно е да се увлечете по ново хоби.

През втората половина на седмицата може да се сблъскате с усложнения в отношенията в семейството. Възможно е да не получите подкрепа от близките във вашите намерения. Освен това може да започнат активно да ви възпрепятстват. Първоначалното не разбиране може да доведе до конфликтни ситуации и да бъдете обект на критика, без изобщо да разберете за какво и защо. Препоръчително е, преди да предприемете нещо и да проявите инициатива, първо да се опитате да поговорите спокойно със семейството и да разберете основните им нужди и потребности.

БЛИЗНАЦИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Близнаци, ще бъдат способни на много балансирани и рационални действия. Успешно ще се развива семейния живот и отношенията с близките роднини. Моментът е подходящ за оптимално разпределение на свободното време. След като анализирате контактите си, може да стигнете до извода, че трябва да прекратите комуникацията с онези хора, които само ви отнемат времето и ви отвличат от по-важните въпроси. Тази седмица ще бъде много успешна за онези, които сериозно се занимават с духовни практики и се стремят към душевен мир.

Тези, които се занимават с йога, чигонг, автогенно обучение и холотропно дишане, както и работят върху своята карма чрез четене на псалми и медитация, ще имат успех. През втората половина на седмицата е препоръчително да се въздържате от нови запознанства и по-рядко да контактувате с другите. Проблема е, че сега хора с нечестни намерения често могат да попаднат във вашето полезрение. Може би до вас ще достигнат слухове и клюки, които ще ви разстроят. Въздържайте се от провеждане на тайни разследвания и разкрития.

РАК:

Първата половина на седмицата за представителите на зодия Рак, ще е благоприятна за бизнеса и развлеченията. Живота ви ще е изпълнен с работа и забавления. В работата отдайте предпочитание на интелектуалните дейности. Успешната професионална дейност тази седмица, ще изисква и добра почивка за възстановяване. И най-добрият вид почивка за вас сега, ще бъде общуването с приятели. Търсете съмишленици - такива хора, които се интересуват от същите въпроси като вас. Може би ще ги намерите сред доброволците в някои обществени организации.

Възможно е също така да бъдете поканени да прекарате време в клуб по интереси или да излезете сред природата за пикник. През втората половина на седмицата е препоръчително да се въздържате от планиране. Сега може да сте склонни да виждате перспективите си във фалшива светлина и да си създавате илюзии относно определени цели. В резултат на това вашите планове могат да се превърнат в празни фантазии. Не е желателно да вземате и давате пари на заем. Опитайте се да избягвате постъпки с висок финансов риск.

ЛЪВ:

Представителите на зодия Лъв през първата половина на седмицата, имат голям шанс да подобрят професионалния си статус и нивото на доходите. Може да ви бъде предложено повишение или да си намерите нова работа. Ако кариерата не ви интересува, тогава трябва да имате предвид, че вашата личност ще стане по-забележима сред другите. Това е подходящо време за участие в конкурси, състезания, прослушвания, когато ще се окажете в светлината на прожекторите, пред широката публика. В известен смисъл може да се каже, че ще станете известни по някакъв начин, другите ще говорят за вас и то положително.

Отношенията ви с родителите и авторитетни хора може да се подобрят. Може би ще бъдете покровителствани. Въпреки това, във всеки случай, е добре да не се поддавате на „замайване от успеха“ и да поддържате трезвост на ума. През втората половина на седмицата може да се наложи да преразгледате предишните си цели и задачи. В един момент може да осъзнаете илюзорността на някои свои стремежи поради факта, че външните обстоятелства се променят и още повече ви отдалечават от това, към което се стремите. Може би, осъзнавайки това, ще може да си поставите по-реалистични цели. И на този етап е по-добре да се въздържате от лични инициативи.

ДЕВА:

През първата половина на седмицата личните инициативи на представителите на зодия Дева, може да доведат до успешна себереализация. Моментът е подходящ за разширяване на кръгозора. Много от вас ще изпитват жажда за знания и пътешествия. Успешно ще се развива учението при студентите. Чудесно време за тези, които отиват на дълго пътуване, с цел да се запознаят с културните и етнически традиции на други народи. Може би някои от вас ще започнат да учат самостоятелно чужди езици. Възможно е да имате шанс да покажете знанията си публично, в професия или при полагане на изпити. Всичко това може да помогне за укрепване на вашият авторитет.

През втората половина на седмицата може да се окажете в затруднение. Проблема е, че ще ви бъде трудно да реализирате намеренията си поради препятствия. Най-вероятната причина може да бъде влошаване на вашето здраве. Втората вероятна пречка, може да е свързана с някои споразумения, които сте сключили по-рано. Времената и обстоятелствата са се променили и предишните споразумения могат да се превърнат в онези ограничителни рамки, които възпрепятстват свободата ви на действие. Не са изключени трудности в отношенията с представители на властта и закона, особено при нарушения на правилата за движение по пътищата.

ВЕЗНИ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Везни, може да са склонни към рисково поведение. Подсъзнателно ще търсите и намирате ситуации, които по някакъв начин са свързани с тръпката. И в същото време ще бъдете придружени от невероятен късмет, благодарение на който ще излезете „сухи от водата“ по време на най-необичайните приключения. За любителите на екстремни дейности, това ще е успешно време. Когато участвате в спортни състезания с елементи на конкуренция, може да вземете награди. Възможно е да отидете в увеселителен парк, да се качите на влакче, да скочите с бънджи, за да изпитате тръпка. Интересното е, че една от разновидностите за търсене на силни усещания са любовните приключения - и тук също ще имате късмет.

През втората половина на седмицата може да се наложи бързо да коригирате плановете си. Това може да се дължи на внезапни промени, форсмажорни обстоятелства. Също така може да се сблъскате с напрежение в отношенията с някой от вашите приятели или познати. Може би ще откриете промяна в поведението на някой от тях и това да ви изнерви. Не са изключени конфликтни ситуации поради общи сексуални предпочитания, когато приятели започнат да се конкурират за вниманието на човек, който харесват.

СКОРПИОН:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Скорпион, може да имат шанс да подобрят коренно партньорските си отношения. Това важи както за колегиалните, така и за брачните отношения. Бизнес връзките могат да получат нов тласък за развитие, благодарение на което, ще може не само да намерите нови партньори, но и да подпишете взаимноизгодни споразумения. В брака връзката ви може да бъде изградена върху любов и желанието на партньора, да изпълни всяко ваше желание. Доброжелателството и взаимните хармонични чувства могат да доминират във вашите отношения.

Добро време за планиране и поддръжка на приятелските отношения. През втората половина на седмицата е възможно нарастване на напрежението в съпружеските отношения. Нещо в поведението на вашия брачен партньор може да ви се стори странно и неразбираемо. Това може да стане повод за ревност и подозрение. Опитайте се да не се фокусирате върху негативното и проявете повече толерантност. Външните обстоятелства може да се окажат неблагоприятни за вашите инициативи. В случай на големи препятствия е по-добре временно да отложите решаването на някои въпроси.

СТРЕЛЕЦ:

За представителите на зодия Стрелец първата половина на седмицата, може да протече добре като цяло. Вашето здраве може да се подобри и да се отворят отлични перспективи за реализация в професията. Благодарение на повишеното желание да подредите нещата във всички области на живота си и наличието на подходящ енергиен потенциал, ще може да постигнете големи успехи във всяко начинание. Възможно е да ви предложат по-висока и отговорна позиция. Добро време за търсене и смяна на работа. Препоръчително е също да направите корекции в ежедневието си, като обърнете повече внимание на поддържането на здравословен начин на живот и правилно балансирано хранене.

Благоприятно време за закупуване на домашни любимци и грижи за тях. Успешно ще се решават битови проблеми, от ремонт на домакински уреди, до общо почистване. През втората половина на седмицата ви очакват много грижи и неприятности, свързани с учене или някакво пътуване. Не са изключени бюрократични забавяния и трудности при обработката на документите. Препоръчително е да водите подреден и здравословен начин на живот. Ако нямате ясен график и хаотично работите и спите, това може да има отрицателно въздействие върху вашето здраве.

КОЗИРОГ:

За представителите на зодия Козирог първата половина на седмицата е чудесно време за развитие на романтичните връзки и творчеството. Може да се чувствате много щастливи от връзката с любимия човек и чувствата ви ще станат много по-силни. Препоръчително е да прекарвате свободното си време по-активно, да посещавате концерти, изложби, театрални постановки, клубове, ресторанти, дискотеки и всичко, което създава атмосфера на празник и забавление. Хубаво е тези дни да отидете на почивка на море. В този случай необвързаните няма да останат без вниманието на противоположния пол и е доста вероятно романтично запознанство.

Креативните, могат да открият нови посоки за развитие и да се увлекат от тях. През втората половина на седмицата нарастват рисковете от финансови загуби. Не се препоръчва да се включвате в компютърни игри в интернет в които влагате пари. Рискувате да загубите големи суми във виртуалното пространство. Вероятността от извънредни ситуации, свързани с технически повреди и аварии, нараства. По-добре е спортистите да се въздържат от участие в спортни състезания, свързани с елементи на конкуренция.

ВОДОЛЕЙ:

През първата половина на седмицата представителите на зодия Водолей, ще са способни да направят преоценка на семейните ценности. Може би това ще се дължи на подобряването на психологическия климат в семейството. Възможно е да ви дойдат на гости у дома роднини, на които ще се радвате много. Седмицата може да е свързана с някакви тържествени събития като сватби, годишнини и ще участвате в процеса на подготовка. Добро време за подобряване на условията на живот. Може да направите големи покупки, благодарение на които домът ви ще стане по-комфортен и уютен.

През втората половина на седмицата семейните отношения могат да се влошат поради факта, че някой от близките започнат да се отнася безотговорно към задълженията си. Може да забележите промяна в позицията на партньора по някои въпроси. Всичко това може да внесе нестабилност в семейните ви отношения. Няма да сте сигурни, че може да намерите подкрепа и опора в семейството. Не се препоръчва да каните гости у дома и сега е по-добре и вие да не ходите.

РИБИ:

Представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, могат значително да разширят кръга си от познати. Често може да се обръщат към вас с различни въпроси относно помощ и съдействие. На свой ред вие самите, ще може успешно да разрешите много от проблемите си благодарение на сътрудничеството с други хора. В резултат може да бъдете увлечени в активни процеси на обмен на информация и по този начин бързо да разрешите много важни казуси. Способността да водите диалог и да слушате мнението на другите, ще ви направи популярни. Чудесно време за изграждане на партньорски отношения.

Ще може спокойно и положително да обсъдите всички спорни въпроси с брачния си партньор и да стигнете до компромисни решения. Откритият приятелски диалог е най-добрият метод за помирение и премахване на противоречията в двойката. През втората половина на седмицата е препоръчително да наблегнете максимално на здравето си. Може би ще забележите такъв интересен феномен: колкото повече ред има в начина ви на живот и в пространството около вас, толкова по-добро ще бъде вашето здраве и обратно. Бъдете подредени и всичко ще бъде отлично. Опитайте се да се дистанцирате от стресови ситуации и от контакти с прекалено емоционални хора. Така ще спасите нервната си система.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук