Седмичен хороскоп 21 – 27 август

5127 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: В началото на седмицата може да се наложи представителите на зодия Овен, да се справят с финансов натиск. Проблема е, че тези дни могат да бъдат свързани с рязко увеличение на финансовите разходи. Парите могат бързо да напуснат джоба ви по съвсем различни субективни и обективни причини. Например, възможни са материални загуби, повреда на превозното средство с необходимост от спешно търсене на допълнителни средства. Препоръчително е да не правите твърде скъпи подаръци за близките и децата - подобни разходи могат да се превърнат в пари, хвърлени на вятъра.

Средата на седмицата благоприятства активизирането на партньорските и приятелските отношения. Пред вас могат да се открият нови перспективи, но за да ги видите, трябва да направите нещо сами, без да очаквате, че те сами ще дойдат при вас, ще ви се обадят или предложат. Личната инициатива сега, може да събере огромни ресурси във ваша подкрепа. В края на седмицата е препоръчително да обърнете специално внимание на здравето и текущите си дела. И двете теми, въпреки привидната разлика между тях, всъщност са тясно свързани. И ако, например, нямате време да се справите с текущите дела, тогава това може да е резултат от влошаване на здравето. Ситуацията е възможно да се подобри, ако подредите нещата в ежедневието си.

ТЕЛЕЦ: В началото на седмицата представителите на зодия Телец, може да развият изключителна активност. Възможно е да имате много идеи и запас от енергия и това да доведе до много динамични промени в ключови области на живота. Като вие сами, ще бъдете инициатор на тези промени. Може би, ще се борите, за да защитите вашите интереси, ще спорите много, но всичко това в крайна сметка ще доведе до истински промени и трансформации в живота. В средата на седмицата може да почувствате желание да изявите своите таланти. Възможни са много форми на такава себереализация, в зависимост от вашите способности.

Ако сте човек на изкуството, да речем, рисувате с маслени бои или свирите на музикални инструменти, тогава тази седмица вашите творчески способности може по някакъв начин да се проявят. Особено успешно ще бъде участието в творчески конкурси, включващи публични изпълнения на сцена - тук имате добри шансове да спечелите награди. В края на седмицата нуждата ви от любов и романтика, ще се засили. Ако вече имате романтична връзка, опитайте се да бъдете изключително внимателни към любимия човек.

БЛИЗНАЦИ: В началото на седмицата представителите на зодия Близнаци, може да изпитат странно вътрешно безпокойство и противоречиви чувства. От една страна, ще искате да предприемете активни действия, а от друга, външните обстоятелства ще ограничават вашата активност и ще ви пречат да направите нещо реално. Нещо подобно се случва и с футболните запалянковци, които желаят с всички сили отбора им да победи и са много нервни, но наистина не могат да повлияят на ситуацията по никакъв начин. Погрижете се за здравето си – настинки с висока температура могат да ви извадят от строя.

Средата на седмицата благоприятства семейния живот и спокойните забавления в уютна домашна обстановка. Най-положителната посока може да бъде изучаването на духовни практики и всякакви мистериозни мистични неща. Ще бъдете необичайно привлечени от всичко тайно и забранено. Риболовът и разходките в гората ще са много благоприятни - такъв самотен контакт с природата може да има положителен ефект върху вашето душевно състояние и общо благополучие. В края на седмицата е препоръчително да насочите максимум усилия и време към семейните дела. Може би е време да се върнете към онези дела, които са били отлагани дълго време поради липса на финансови средства или свободно време.

РАК: В началото на седмицата представителите на зодия Рак, могат да преминат през много нестабилни дни. Нуждата от промяна и обновяване може да ви подтикне към радикални действия. Тези, които са ориентирани към социалната дейност, могат неочаквано за себе си да кандидатстват за членство в политическа партия или обществена организация, да започнат обществено полезна работа като доброволци. Кръгът на вашето общуване може решително да се обнови, в полезрението ви ще се появят много нови хора, с които ще установите приятелски отношения. Средата на седмицата благоприятства всякакви пътувания и контакти.

В един момент може да разберете, че вече не сте толкова заинтересовани от решаването на материални въпроси, като печелене на пари и закупуване на някои стоки. Сега ще искате да живеете и работите за нещо повече, по-специално в името на едно прекрасно бъдеще, което определено ще дойде, но което сега искате просто ясно да си представите. В края на седмицата не се препоръчва да пътувате и да завързвате романтични връзки. Може да се запознаете с някой, който всъщност не е този, за когото се представя. Следователно такива познанства, ще са изпълнени с измама и разочарование.

ЛЪВ: В началото на седмицата представителите на зодия Лъв може да се сблъскат с бързи промени в професионалната си кариера. Възможно е да настъпят структурни трансформации във вашата фирма или институция, в резултат на което официалното ви положение да стане несигурно. Също така тези дни могат да бъдат свързани с драстични промени в отношенията с шефовете. Опитайте се да оцените правилно ситуацията, като действате спокойно и уравновесено. Средата на седмицата благоприятства тези, които са готови да вървят към своята цел, последователно и методично, стъпка по стъпка.

Външните обстоятелства ще ви благоприятстват в кариерата и във всичко, което смятате за свой първи приоритет. Бъдете готови за факта, че вашите думи и дела ще бъдат видими, ще бъдат обсъждани и ще говорят за вас. Възможно е да направите нещо различно. В края на седмицата може да изпитате скок във финансовите си потребности. Не е задължително това да е обективна нужда. Например, докато пазарувате, внезапно може да видите модно бижу или дрехи, за които отдавна мечтаете. Ще бъде изключително трудно да устоите на желанието да купите всичко.

ДЕВА: Началото на седмицата за представителите на зодия Дева, може да е свързано с усложнения в областта на закона и правото. За да не попаднете в неприятна ситуация, трябва стриктно да съобразявате действията си с нормите на закона. Това се отнася както за социалния живот и поведението в обществото, така и за спазването на правилата за движение. Втората напрегната тема на тези дни може да бъде свързана с трудности в обучението, в получаването на образование в университет, колеж или курсове за преквалификация. Прекаленото повърхностно отношение към знанията, може да доведе до провали, изоставане от програмата за обучение и трудности в отношенията с учителите.

Средата на седмицата благоприятства изграждането на вашата репутация. Може да имате реална възможност да подобрите радикално възприятието на хората за вас. Вашият авторитет може да нарасне в резултат на някои значими инициативи. Това е подходящо време за развитие на морални устои по примера на поведението на някой друг човек. В края на седмицата може да преразгледате партньорските си отношения. Може би засилването на разногласията с партньора, ще ви накара да се замислите и да търсите отговори и причини за тези противоречия.

ВЕЗНИ: В началото на седмицата на представителите на зодия Везни се препоръчва, преди всичко да не бързат за никъде и да правят всичко спокойно и смислено. Именно заради бързането и нетърпението може да попаднете в неприятни ситуации. Проблема е, че сега вероятността от внезапни инциденти от различно естество се увеличава. Спазвайте правилата за движение, боравете по-внимателно с домакинските уреди. Другата напрегната тема може да е свързана с финансови проблеми, дългови задължения.

Може да се наложи бързо да направите корекция в плановете си. Средата на седмицата е благоприятна за любителите на силни усещания, екстремните дейности, пътешествията. Успешно ще се развиват духовни практики в уединена среда. В края на седмицата за вас ще бъде изключително важно да може да действате самостоятелно и свободно. Проблема е, че може да почувствате натиск от определени обстоятелства или конкретни хора. И ако се подчините на този натиск, няма да може да постигнете желания резултат.

СКОРПИОН: В началото на седмицата семейните представители на зодия Скорпион, е добре да бъдат по-търпеливи и спокойни. Може би поведението на вашият брачен партньор, ще ви озадачи или възмути. Например, може да не харесвате неговото непоследователно и безотговорно поведение, нарушаването задължения и т.н. Въпреки това, ако цените отношенията си, опитайте се да направите всичко възможно, за да избегнете конфликти и кавги. Понякога е по-добре да се правите че не забелязвате странностите в поведението на партньора - по този начин може да предпазите връзката от влошаване, открит конфликт и разрив.

Средата на седмицата е благоприятна за помирение след кавга. Семеен приятел може да играе важна роля в това. Добре е да прекарвате свободното си време с любимия човек, да посещавате различни светски събития, годишнини и сватби. Това е изключително благоприятно време за създаване на нови запознанства, включително лични или делови контакти. В края на седмицата е препоръчително да се въздържате от празни забавления. Колкото по-малко се забавлявате по клубове, дискотеки и концерти, толкова по-продуктивно ще бъде това време за вас.

СТРЕЛЕЦ: В началото на седмицата представителите на зодия Стрелец, може да се сблъскат с големи натоварвания. Може би шефовете ще ви възложат крайни срокове за планираните цели и да наложат да увеличите скоростта на работа. Така или иначе, това е много натоварено време. В тази връзка се увеличава вероятността от влошаване на здравето, нервни сривове и повишена умора. Каквото и да правите, не забравяйте за здравето си, разпределете товара по-равномерно и се хранете правилно. Средата на седмицата е благоприятна за кариерно развитие и решаване на текущите проблеми. Кариерата, може да ви донесе голямо удовлетворение.

С домакинските задължения обаче всичко ще ви върви като по часовник. Необходимостта да поставите нещата в ред, може да ви увлече и да доведе до генерално почистване, пренареждане на мебели, шкафове и рафтове. В края на седмицата може да се засили конфликтът на интереси между кариерата и семейството. Възможно е да почувствате, че вашата работа започва да ви отнема все повече време и усилия. А на семейството може да отделяте все по-малко внимание и това да предизвика недоволство от страна на близките.

КОЗИРОГ: В началото на седмицата представителите на зодия Козирог, ще са привлечени към творческите дейности. Може би ще бъдете увлечени от някакъв нов бизнес, който ще погълне вашето внимание. Очакват ви нови необичайни преживявания, интересна комуникация с необикновени хора. Романтичните връзки, ще се развиват нестабилно. Може да сте отегчени от старите отношения и да търсите нови. Все пак трябва да помните, че всички нови връзки няма да продължат дълго. В средата на седмицата, романтичните връзки ще се стабилизират. Чувствата силно ще ви очароват. Вашият любим човек може да ви изглежда като идеал за красота, интелигентност, маниери и всичко, което може да бъде включено в тази категория.

Ефектът на "розовите очила" впрочем, може и да се окаже не далеч от истината. Това е време на искрени, чисти и възвишени взаимоотношения. Добро време за общуване с малки деца - опитайте се да направите нещо приятно и запомнящо се за тях. В края на седмицата са възможни трудности в ученето. Може би някои събития ще предразполагат за това, например може да се окаже, че имате пропуски в знанията или необходимост да се подготвите за полагане на изпити, тестове.

ВОДОЛЕЙ: В началото на седмицата представителите на зодия Водолей ги очакват промени в семейния живот и битовите условия. Може би, ще решите да започнете ремонт или да пренаредите мебелите и такива решения, ще дойдат напълно неочаквано. Най-важното тук е да не бързате. Помнете, че всяко ваше желание през тези дни, колкото и силно и убедително да ви се струва, много бързо ще изчезне и скоро ще загубите интерес към него. Ето защо, с започването на глобален ремонт, е по-добре да изчакате. В средата на седмицата, семейството ще подкрепя усилено вашите инициативи.

По това време семейния живот може да бъде в центъра на вашето внимание, източник на сила, вдъхновение и радост. Правейки нещо за най-близките хора, проявявайки загриженост към тях, в замяна ще получите много повече време за обсъждане на спорни въпроси. В края на седмицата може ясно да осъзнаете колко голямо е разминаването между вашите финансови нужди и възможности. Желанието да притежавате скъпи престижни вещи се засилва, но може да няма реални възможности за това.

РИБИ: В началото на седмицата представителите на зодия Риби, могат да бъдат подложени на сериозно напрежение. Може би това ще се дължи на интензивни контакти с познати. От вас ще се изисква да спазвате обещания или ще бъдете притискани за помощ. Опитайте се да не давате прибързани обещания на другите. Може да не сте готови веднага да оцените колко усилия и време ще трябва да отделите, за да ги изпълните. Опитът да ви въвлекат в чужди дела, може да се превърне в пречка за разрешаването на вашите лични проблеми. Затова не се колебайте да кажете твърдо „не“ на онези, които крадат личното ви време.

Средата на седмицата е благоприятна за партньорските отношения. Способността ви да намирате компромиси чрез спокоен и заинтересован диалог се подобрява. Този период ще ви помогне да отворите сърцата на хората около вас и да ги настроите да бъдат изключително мили. Добро време за изграждане на отношенията с партньора в брака. Всички спорни въпроси, за които преди сте били готови да влезете в конфликт, леко и ненатрапчиво ще останат в миналото. И основното, което ви свързва с вашия партньор, ще излезе на преден план: чувството на любов, грижа и внимание един към друг. В края на седмицата обаче, може да възникнат нови усложнения в семейния живот.

Източник: astrostar.eu, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук