Служители на Coca-Cola HBC България се включиха в състезание по пътна безопасност, организирано специално за тях

4957 преглеждания

Екипен дух, познания по теория и практически умения за управление на автомобил на хлъзгав терен показаха служителите от компанията

Състезание по пътна безопасност се проведе на 01.08.2018 г. на полигона на автошкола „Василеви“ в Божурище. В специалното издание на инициативата „Мисия безопасност“ се включиха служители на Coca-Cola HBC България. Разпределени чрез жребий в четири отбора, под вещото менторство на професионални инструтори от Aвтошколата, те провериха своите теоретични познания по отношение на Закона за движение по пътищата, като решиха листовки. След това тестваха уменията си да управляват и паркират автомобил на хлъзгав терен, като със специално оборудвани за целта автомобили от автопарка на „Василеви“ преминаха през изградения за целта полигон.

Събитието откри Боряна Рангелова  - ръководител отдел „Устойчиво развитие“ в Coca-Cola HBC България, която приветства участниците и пожела успех на всички.

Своеобразният игрово-образователен тийм-билдинг за служителите на Coca-Cola премина с много емоции, настроение и проява на екипен дух. Уменията на участниците в отборите бяха оценявани от жури в състав Владимир Василев - управител на автошкола „Василеви“, Владимир Тодоров - председател на Българска асоциация на пострадали при катастрофи и Калоян Тумбев, полицай от районно управление Сливница.

В програмата на събитието бяха включени и демонстрации на отваряне на предпазните въздушни възглавници в автомобил и майсторско управление на ТИР от страна на инструктурите на автошкола „Василеви“. Децата, дошли да подкрепят своите родители в забавната надпревара, бяха забавлявани от „Детски научен клас“, който с разнообразна програма от научни експерименти и опити показа на малчуганите различни свойства на веществата и реакции. Децата имаха възможност да се включат в някои от опитите, а големият интерес и активност, които проявиха, показва, че важни научни знания могат да се придобият по един нетрадиционен, игрови начин.

EspressoNews