Книгата „Разкажи за твоята България“ ще се продава благотворително на фестивала „Нощ на Ангелите“ в Пловдив

3791 преглеждания

Фондация „Добрият пример“ ще се включи във фестивала „Нощ на Ангелите“, който ще се проведе на Гребната база в гр. Пловдив, на 14 и 15 септември.

Във втория ден на събитието, Фондацията, ще има специален щанд, на който ще се продава благотворително книгата „Разкажи за твоята България“. Всички събрани средства от продажбите ще бъдат дарени на фондация „Нощ на ангелите“, която подпомага хора в нужда и различни социални каузи.

Участието на фондация „Добрият пример“ с щанд и книгата „Разкажи за твоята България“ ще даде възможност на всеки посетител да се докосне до богатата история, култура и природа на страната ни видяна през очите на различни автори, като едновременно с това подпомогне и една важна благотворителна кауза.

„Нощ на Ангелите“ е събитие с благотворителна цел, провеждащо се всяка година на 17 Септември, празникът на Вярата, Надеждата и Любовта. Обединявайки бизнесът и обикновените хора, „Нощ на Ангелите“ дава възможност на всички #Заедно да подадем ръка на различни благотворителни каузи.

През 2024 г., благотворителната инициатива ще се състои за пети пореден път в Пловдив, ще подкрепи три деца – Денис, Мира и Антъни, и двама млади родители – Деян и Калин. Това съобщиха организаторите от фондация „Нощ на Ангелите“. В каузата ще се включат Димитър Рачков, Любо Киров, Миро, Роби, Dj Dian Solo & Deep Zone Project, "Биг Бенд Пловдив", талантите от Art Voice Center, група Disco Fever, Академичният народен хор при Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство (АМТИИ) "Проф. Асен Диамандиев", Детска вокална формация „Омайниче“ и балет ЕРА.

 Нощ на Ангелите

 Нощ на Ангелите

 

Ето и цялата програма на тазгодишното събитие:

Програма

 

Програма

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук