Кулинарното риалити „Гозбата на България“ гостува на Възстановителния център за деца с онкохематологични заболявания

278 преглеждания

Гледайте в събота /22 юни/ от 21.00 ч. по телевизия Евроком

Кулинарното риалити „Гозбата на България“ на телевизия Евроком гостува в село Опицвет, община Костинброд.

Гледайте в събота, 22 юни от 21.00 ч. по телевизия Евроком, кулинарните приключения на Краси и Мишел. Те гостуват на единствения на Балканския полуостров, Възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания и техните семейства.

Кой победи в кулинарната битка между нашите водещи и отборът на домакините – опитната Гичка Красимирова и нейната помощничка Йоана ще разберете в събота. Повторение в неделя от 14.00 ч. и сряда от 22.00 ч.

„Гозбата на България“ е седмично семейно кулинарно шоу. Акцентът в предаването не са известни готвачи, а млади хора, аматьори в кухнята, и техните домакини от всички кътчета на България.

Две двойки кулинарни пътешественици обикалят България и повтарят приготвената от домакините регионална или фамилна рецепта, понякога осъвременена по вкуса  им. Жури от местни хора оценява по достойнство усилията им и посочва победителя. Ще се справят ли градските младежи с намирането на продуктите само от даденото място и с гозба, която за първи път ще готвят, без да знаят точните пропорции? Домакините се изправят срещу двамата водещи в своеобразен кулинарен двубой.

Гозбата на България

Снимка: „Гозбата на България“ , Фейсбук

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук