Община Костинброд за пореден път ще почисти след недобросъвестни жители

1383 преглеждания

Покритието от боклуци доминира в междублоковите пространства в града

Община Костинброд за пореден път ще предприеме необходимите мерки за почистване на замърсените с отпадъци зони, този път в междублоковите пространства в града. От Общината призовават жителите да проявяват уважение към обществените пространства, да спазват обществения ред и да поддържат чисто. Община Костинброд изразява надежда, че всички жители ще се включат в усилията за поддържане на чистотата и красотата на своето населено място. Ето какво публикуваха от Общината във своята официална Фейсбук страница:

„Покритието от боклуци доминира в междублоковите пространства в град Костинброд!

В последно време сме свидетели на неприятните вандалски прояви по детските площадки за отдих в междублоковите пространства в град Костинброд.

За пореден път Община Костинброд взе необходимите мерки и ще почисти купищата боклуци, които пораждат негативно впечатление и нарушават красотата на мястото!

Нека си припомним, че местата за отдих са предназначени за нашето удоволствие и релаксация, и е от съществено значение да ги запазваме чисти и подредени.

Покажете уважение към обществените пространства и бъдете отговорни граждани, които се грижат за своето околие.

Община Костинброд се надява, че всички заедно ще работим за поддържането на чистотата и красотата на нашия град, особено в годината, в която чества 50 години от обявяването си за такъв!“.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук