Седмичен хороскоп: 05 – 11 август

607 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: Представителите на зодия Овен тази седмица, може да изпитат някои ограничения по отношение на свободата си на поведение. Може да се наложи да прекарате известно време в болница или да останете у дома по някоя причина. Заедно с това, ще се чувствате напълно комфортно. Опитайте се да използвате свободното си време, за разрешаване на тайни въпроси или да потърсите отговор на въпроси, които досега са останали недостъпни за вас. В тези дни може да потърсите помощ и подкрепа от влиятелни покровители. Ако имате тайна любовна връзка с човек, заемащ по-висока социална позиция, тогава срещите ще преминават отлично. През втората половина на седмицата може да надцените способностите си и да се заемете с повече неща, отколкото може да изпълните. Също трябва да бъдете по-уважителни към тези хора, които са много по-възрастни и опитни от вас. Пренебрежителното отношение към авторитета, ще доведе до факта, че няма да може да постигнете положителен резултат по нито един въпрос.

♉ ТЕЛЕЦ: За представителите на зодия Телец първата половина на седмицата, ще премине забавно и динамично. Много от вас ще почувстват повишена нужда, от обновяване на впечатленията си. Това може да доведе до обновяване на вашия социален кръг, появата на нови хора, които ще станат ваши приятели. Контактите със стари приятели, също ще бъдат много активни. Възможно е по време на импровизирано парти, да вземете спонтанно решение за пътуване. Успешно ще се развива учението. Ще успеете да разширите представата си за заобикалящият свят и да осъзнаете своето единство с него. Ако преди сте се карали с някого, сега е най-благоприятното време за помирение. Основата за хармонизиране на отношенията, може да бъде разработването на съвместни планове за бъдещето. Втората половина на седмицата ще бъде изпълнена с изкушения, да излезете извън рамките на допустимото поведение. Ако поддържате тайна любовна връзка, тогава е по-добре да отложите срещите за други дни - във всеки случай, тя няма да ви достави нищо добро и приятно. Също така тези дни, вашата репутация може да бъде сериозно засегната.

БЛИЗНАЦИ: Представителите на зодия Близнаци през първата половина на седмицата, ще могат да получат от брачния си партньор всичко, от което се нуждаят. Вашите сексуални нужди ще нараснат значително, а желанията на половинката ви, ще съвпаднат с вашите желания напълно. Следователно интимният живот, обещава да бъде вълнуващ и красив. Влюбените, чиито взаимоотношения са още в само началото, това е добро време да направят крачка към сближаване. Вашето общуване, ще стане по-интимно. Тези дни, също е добре да се съсредоточите върху делата. Ако не сте доволни от работата си, тогава има смисъл да потърсите нова. Вероятността да откриете желаната позиция е голяма. В допълнение, това е добро време за целенасочени практични действия за решаване на текущите въпроси. През втората половина на седмицата, може да се запознаете с нови хора в приятелска компания. Но не трябва да бъдете твърде лековерни и да разкривате тайните си, на не добре познати хора. В противен случай, може да бъдете измамени. С някои от приятелите е възможна раздяла или недоразумение.

РАК: Пред семейните представители на зодия Рак, през първата половина на седмицата могат да се открият нови перспективи за укрепване и развитие на брачните отношения. Добре е да се заемете с оформянето на правни документи, свързани с права за собственост, включително и подписване на брачен договор. Също е много добро време за пътуване. Тези дни, ще предразполагат към романтични отношения. Ще бъдете склонни да идеализирате своя любим човек и чувствата си към него и ще мислите, че сте срещнали човека, когото сте търсили цял живот. Това е чудесно време за обяснение в любов, съвместни пътувания, романтика и всякакви забавления. През втората половина на седмицата, вероятно няма да успеете да свършите всичко, което сте запланирали. По това време е по-добре да не си поставяте дългосрочни планове и да се въздържате от контакти с влиятелни хора. В краят на седмицата и през почивните дни, може да възникне триене с брачния партньор.

ЛЪВ: През първата половина на седмицата представителите на зодия Лъв, ще искат да внесат съвършен ред в дома и на работното място. Колкото по-чист и подреден е светът около вас, толкова по-добре ще се чувствате. Ето защо, ако имате здравословни проблеми, постарайте се да направите генерално почистване на дома - много от вас така, ще се почувстват по-добре след това. Това също е подходящо време за всякакви медицински процедури – организма ви сега, ще има голям енергиен потенциал. Този период също е благоприятен за помирение с близки роднини, разрешаване на конфликтни ситуации, решаване на въпроси, свързани с наследство, имущество. Втората половина на седмицата и през почивните дни, е възможно влошаване на здравето. Старайте се да не настивате и яжте само качествени продукти. Това не е най-подходящото време, за комуникация по интернет. Това, което ще се наложи да правите, ще е в разрез с вашите идеали.

ДЕВА: На представителите на зодия Дева през първата половина на седмицата, се препоръчва да се прислушват в мнението на онези хора, които смятат за свои партньори: в работата или брака. Реализирането на задачите ви, до голяма степен ще зависи от позицията и действията на вашите близки. Тези дни са много благоприятни, за укрепване и развитие на любовните взаимоотношения. Ако имате любим човек, може да възникне взаимно желание за оформяне и узаконяване на тази връзка. Също е подходящо време за годеж и сватба. В живота ви ще влизат различни хора и благодарение на работата с тях, ще може бързо и лесно да решите проблемите си. От средата до края на седмицата, проблемите в любовните отношения ще започнат да нарастват. Усилването на вашите интимни нужди, може да бъде свързано с пречки при тяхната реализация. Вашият партньор може да се окаже не готов, да покаже силни чувства и страсти. На свой ред, ще ви привличат действия, които са на ръба на обществения морал.

ВЕЗНИ: Препоръчително е представителите на зодия Везни през първата половина на седмицата, да се съсредоточат върху възстановяването на реда в текущите си дела. Време е да преминете от теория и планове, към тяхното практическо прилагане. Вашата енергия и упорита работа, ще бъдат достатъчни, за да се справите с многото натрупали се задачи. Най-голямо внимание трябва да отделите, на решаването на битовите въпроси. Може да направите козметичен ремонт, общо почистване или да пренаредите мебелите. Също така, това е добър момент да помогнете и подкрепите близките си роднини - може би родителите ви се нуждаят от вашата помощ. През втората половина на седмицата, е възможно напрежение в роднинските и семейни отношения. Може да възникне конфликт между брачния партньор и някой от роднините ви. Главният двигател на напрежението, вероятно ще бъде чувството за ревност и собственическия инстинкт.

СКОРПИОН: За представителите на зодия Скорпион първата половина на седмицата, може да бъде свързана с преживяването на приятни емоции. Ако сте необвързани, може да срещнете човек, с който да завържете романтична връзка. Такова запознанство, може да се случи, на някое развлекателно мероприятие. Ако имате семейство и деца, добре е да излезете заедно и да посетите кино или концерт. През тези дни, вашият творчески потенциал ще се повиши и ще се опитате да реализирате вашата индивидуалност. Може да поискате да промените имиджа си, стила на обличане, прическата, да пребоядисате косата си. Експериментите с външния вид, ще бъдат успешни. През втората половина на седмицата, някой ваш познат, може да се разболее и да е необходимо вашето участие и подкрепа. Има също висок риск, от заразяване с инфекциозно заболяване. През почивните дни, може да пожелаете да изключите всички телефони и средства за комуникация и да останете в уединена, комфортна обстановка. Домашните грижи и проблеми, оставете за по-късно. Просто си починете от шума и суетата.

СТРЕЛЕЦ: На представителите на зодия Стрелец, през първата половина на седмицата се препоръчва, да се съсредоточат върху домашните задължения и проблеми. Инстинктът на домакиня, ще се събуди у вас и ще започнете активно да благоустроявате жилището си. Основната ви грижа ще бъде, придобиването на вещи за дома. Ако правите ремонт, това ще бъдат строителни или довършителни материали. Периода е благоприятен за покупка на декорации, интериорни предмети и мебели. Също така периодически ще искате спокойствие и уединение. Ако обстоятелствата ви позволяват, почивайте по-често. В комфортна и тиха среда, по-бързо ще подредите мислите и емоциите си, ще намерите душевно равновесие. Това също е добро време за всяко дело, което искате да запазите в тайна от другите и близките си. През втората половина на седмицата разходите за деца и забавления, ще се увеличат. Ще искате да направите скъп подарък за любимия човек. Но не бързайте - този жест е малко вероятно да бъде оценен.

КОЗИРОГ: Представителите на зодия Козирог през първата половина на седмицата, ще бъдат заети с интензивни комуникации, пропускайки през себе си голямо количество информация. Вероятно ще прекарвате много време, на път. Усилените интелектуални способности, ще ви позволят да развивате активна дейност и да водите няколко дела едновременно в паралелен режим. Задължително бъдете по-инициативни при запознанства и общуване с другите. В този случай вашите контакти и пътувания, ще бъдат много по-успешни. Ролята и значимостта на информацията, идваща от роднини, познати и съседи, ще се увеличи. Не е изключено кратко пътуване с приятели на пикник. Като цяло, това ще бъде забавно и безгрижно време, изпълнено с приятни впечатления. През втората половина на седмицата и особено през почивните дни, са възможни спорове в семейството заради децата. Препоръчително е да не предприемате инициативи без предварително обсъждане и координация с членовете на семейството или родителите. В противен случай, те няма да ви разберат и ще последва неприятно изясняване на отношенията.

ВОДОЛЕЙ: Представителите на зодия Водолей през първата половина на седмицата, ще могат успешно да решат някои от текущите материални проблеми. Това време е свързано с увеличаване на доходите, което означава, че възможностите ви също ще се увеличат. Например, може да си купите модна лична вещ, за която отдавна мечтаете. И това ще бъде много добра покупка, от гледна точка на цена и качество. Старайте се да оставате по-често сами със себе си. Това е подходящо време, за осмисляне на минали събития. Периода е благоприятен за онези, които имат определена стратегическа цел и методично се движат към нея. В този случай, ще постигнете значителен напредък. Добре е по-активно да си сътрудничите с хора, които заемат висока длъжност. През втората половина на седмицата, може да получите неприятни новини от някой познат, за неща които да навредят на вашата репутация. Опитайте се да не се ангажирате с твърде откровени разговори с хора, в чиято надеждност не сте сигурни. През уикенда, се въздържайте от посещение на нощни клубове и екскурзии с непознати хора.

РИБИ: Представителите на зодия Риби през първата половина на седмицата, е добре да се съсредоточат върху въпросите на личностното израстване. Препоръчително е, на първо място да работите за подобряване на вашето образование. Това е добър период за решаване на жизнено важни въпроси, благодарение на което животът ви трябва да стане по-смислен и мотивиран. Опитайте се да прекарвате повече време с приятели: ще почувствате, че имат нужда от вас, а вие - от тях. Може да се запознаете с интересни, необикновени хора. Студентите и учениците, ще могат успешно да преминат изпити и тестове. Втората половина на седмицата, може да бъде свързана с непланирани разходи и материални загуби. Опитайте се да не заемате пари и избягвайте да участвате в хазартни игри. В противен случай, рискувате да се увлечете и да загубите много пари.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com