ДЦРДУ-Костинброд отбеляза петнадесетия си рожден ден

1072 преглеждания

Със забавления, торта, усмивки и добро настроение

Със забавления, торта и много усмивки, Дневен център за работа с деца на улицата, гр. Костинброд /ДЦРДУ/, отбеляза петнадесетия си рожден ден. Децата, потребители на услугата се забавляваха със специално шоу със сапунени балони, а Центърът бе изпълнен със смях и веселие. Както подобава на такъв празник имаше и торта, а Гери Попгенова зарадва с песен всички присъстващи.

Тържеството по случай празника уважиха заместник-кметът на община Костинброд – Александър Ненов, Галина Стоичкова – директор на дирекция „Социално подпомагане“-Костинброд, служители на Дирекцията, директори и служители на социалните услуги в община Костинброд, както и служители на Общинска администрация - Костинброд.

Заместник-кметът Ненов поздрави децата и Светослава Иванова – директор на ДЦРДУ за празника, припомни откъде води началото си социалната услуга и подчерта колко важна е тя не само за децата от община Костинброд, но и за децата от съседни общини, които не разполагат с такава услуга. Александър Ненов благодари на дирекция „Социално подпомагане“ за доброто сътрудничество, както и на всички директори на социални услуги на територията на община Костинброд, като подчерта, че Общината работи и ще продължи да работи по проекти, с които да развива и надгражда услугите в помощ на гражданите.

Гостите на празника бяха поздравени и от директора на Центъра – Светослава Иванова, която благодари за подкрепата и помощта на община Костинброд.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук