Жителите на Своге ще изберат име на обновена детска площадка в града

2434 преглеждания

Заместник-кметът на община Своге инж. Валентин Михайлов приканва децата на Своге и техните родители да изберат име на обновената детска площадка, която бе пусната в експлоатация наскоро в града. Инж. Михайлов се обръща към съгражданите през официалния сайт на местната администрация със следните думи:

„Уважаеми жители,

Наскоро в центъра на гр. Своге бе пусната в експлоатация обновената детска площадка, където нашите деца имат възможност да се забавляват и играят до насита. Обръщам се към Вас – деца и родители, с призив да изберем подходящо име на новата ни придобивка. Вярвам, че по този начин, с това общо усилие, ще спомогнем още мъничко за комфорта на малчуганите.

Моля, в срок от 10 дни – до 25-ти август, да изпращате Вашите предложения на имейл: site.admin@svoge.bg . От най-интересните Ваши предложения, чрез анкета, ще бъде избрано новото име на детската площадка. Пишете ни!“, апелира заместник-кметът на Своге.

Припомняме, че детското съоръжение бе открито в средата на месец юли. Неговото обновяване е част от строителната програма на община Своге за 2017 година. Предстои изграждане и ремонт на още площадки за игра на малчуганите и в други населени места на територията на общината.

EspressoNews