Класен ръководител от Първо ОУ „Васил Левски“ с отличие от РУО София-област

693 преглеждания

За „Млад учител на 2023 година от София област“

Началникът на РУО-София област – Росица Иванова връчи Годишните награди за директор, учител, ученик и училище на Регионалното управление на образованието – София област за принос и високи постижения за 2023 година. Церемонията се състоя на 2 юни, в Античен културно-комуникационен комплекс „Сердика“ в град София. Официален гост на церемонията беше д-р Мария Гайдарова – заместник-министър на образованието и науката, която връчи почетното отличие на МОН – грамота „Неофит Рилски“ на 12 учители от Софийска област.

Сред отличените учители е и класния ръководител на 4 клас от Първо ОУ „Васил Левски“ – Даниела Гаврилова, която заслужено получи награда от РУО София-област за „Млад учител на 2023 година от София област“, за доказан професионализъм, креативност при прилагането на нови модерни методи на обучение и принос в развитието на образователното дело в Софийска област през 2022-2023 година.

Още един повод за гордост имаше костинбродското училище от Годишните награди на РУО – София област. В категорията „Ученик на 2023 година от Софийска област“, седмокласникът Мартин Ташев взе почетният приз, за значими постижения в образователната дейност и активно участие в училищния живот през учебната 2022-2023 година.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук