Община Костинброд и „Мирикъл ЕЛЛОХ Фондейшън“ организираха концерт с група „Студио Мирикъл“

655 преглеждания

Събитието се проведе на новата градска сцена на площад „Иван Вазов“

Община Костинброд съвместно с „Мирикъл ЕЛЛОХ Фондейшън“ организираха концерт с група „Студио Мирикъл“. Събитието се проведе на 11 септември на новата градска сцена на площад „Иван Вазов“, в Костинброд.

Група „Студио Мирикъл“ се състои от изпълнители с увредено зрение. Мисията на фондацията е съзидателен, творчески и достоен живот на хората със зрителни увреждания. Ръководител на фондацията и вокалната група е Нели Стойчева, а техен организатор Диана Минчева. 

В програмата на групата бяха включени акапелни фолклорни обработки, поп, рок и джаз кавъри на български, английски, италиански и френски песни. Жителите на община Костинброд се насладиха и на авторски песни на групата, включени в албума, който предстои да издаде „Студио Мирикъл“.

Концертът беше израз на подкрепа за всички хора в неравностойно положение и доказателство за борбеността и силния им дух! Община Костинброд адмирира такива инициативи, подкрепя и ще подкрепя бъдещи концерти съвместно със Съюза на слепите – Регионална организация – София.

В края на концерта кметът на община Костинброд Трайко Младенов и зам.-кметът Александър Ненов поднесоха поздравления и цветя на всички изпълнители.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук